Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha üç hafta var. Geçen pazartesi gördü ya.O
oo kacta randevun? Haydi guzel haberler getir bizeee
Evet ya yazdim ondan sonra ne yazdim ben dedimBenim daha üç hafta var. Geçen pazartesi gördü ya.
Erken yatamioeum yatsam da uyuyamiorum ama kendimi bildim bileli bole ztn.. bitki cayi yok suan. Belki normal insanlarsa papatya fln ise yarar ama ben melatonin tabletle anca uyudugum icin bana fayda etmezErken yatmayı dene bakalım.
Bitki çayları hangileri serbest?
Ben bir şeyler içmeyi çok severim.
Seninki 3 haftada çağırmışEvet ya yazdim ondan sonra ne yazdim ben dedimbenim de 2 hafta kaldi. 12-0 da gittim 15-0 da gel dedi
Ben üzgünsem kafaya bir şey taktıysam uyuyamam. Yoksa uykum gelir hemen. Uyumayı seviyorum ya.Erken yatamioeum yatsam da uyuyamiorum ama kendimi bildim bileli bole ztn.. bitki cayi yok suan. Belki normal insanlarsa papatya fln ise yarar ama ben melatonin tabletle anca uyudugum icin bana fayda etmezkalkmadim yataktan azicik kitap okuym belki uyurum geri
Suan vinalac a gectim ben icinde probiyotik var die. Kabizligi biraz etkiledi d vit damla aliorum sinirin biraz ustunde cikmis die bir de omega balik yeimiyorum dieSeninki 3 haftada çağırmış
Benimki ayda gel dedi.
Yoğun benim doktor ya.
Ne kadar az gelse hasta yoğunlugu az olur mu dedi
Senin cinsiyet de belli zaten.
Öğrenecek pek bir şey kalmadı.
Hangi takviyeleri alıyorsun şu an?
Günaydın
Aaa evet bugün o gün.
Kaçta randevun?
1.30 mu?
Tümay ben randevuyu sabah erken almaya çalışıyorum. Öğlene doğru benim doktor yorulmuş oluyor. Enerjisinden anlıyorum. Yoğun doktor seçmenin dezavantajı.
1.45 e şimdi randevu aldım kızlarO
oo kacta randevun? Haydi guzel haberler getir bizeee
Ben gec yatarim gec kalkarim normalde. Suan gec yatip erken kalkiorum o da basimi agritio. Parol ictim gecer insallah birazdan daha varBen üzgünsem kafaya bir şey taktıysam uyuyamam. Yoksa uykum gelir hemen. Uyumayı seviyorum ya.
Yatarken de kitap okumak uyku getiriyor.
Geçti mi baş ağrın?
Bende uykuyu çok severdim bende her an uyuyabilirdimBen üzgünsem kafaya bir şey taktıysam uyuyamam. Yoksa uykum gelir hemen. Uyumayı seviyorum ya.
Yatarken de kitap okumak uyku getiriyor.
Geçti mi baş ağrın?
Doktor verdi hepsini dimi bakalım bugün bana neler verecekSuan vinalac a gectim ben icinde probiyotik var die. Kabizligi biraz etkiledi d vit damla aliorum sinirin biraz ustunde cikmis die bir de omega balik yeimiyorum die
Evet smdi peritinalog randevusu alicam bgn insallah yer bulurum 20ye kdr rahatim
Bakalım bana ne ilaçlar verecek önümüzdeki ay.Suan vinalac a gectim ben icinde probiyotik var die. Kabizligi biraz etkiledi d vit damla aliorum sinirin biraz ustunde cikmis die bir de omega balik yeimiyorum die
Evet smdi peritinalog randevusu alicam bgn insallah yer bulurum 20ye kdr rahatim
Ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum.Ben gec yatarim gec kalkarim normalde. Suan gec yatip erken kalkiorum o da basimi agritio. Parol ictim gecer insallah birazdan daha var
Bi de yastigimla memnun degilim ne alsam rahat edemiyorum![]()
Hamilelik yastığı alcam benBen gec yatarim gec kalkarim normalde. Suan gec yatip erken kalkiorum o da basimi agritio. Parol ictim gecer insallah birazdan daha var
Bi de yastigimla memnun degilim ne alsam rahat edemiyorum![]()
Alıp içcen demi?Doktor verdi hepsini dimi bakalım bugün bana neler verecek![]()
Daha erken zararı olmaz nefes alabiliyorken yat yüz üstüBakalım bana ne ilaçlar verecek önümüzdeki ay.
Ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum.
Canım yatmak istiyor.
Bebeğe bir zararı olur mu aceba?
Korkudan yatamıyorum yaDaha erken zararı olmaz nefes alabiliyorken yat yüz üstü![]()
Ben bi tel folik asite karşıyımAlıp içcen demi?