sudem34 sudem34 cinsiyet dışında herşeyi gördük şükürler olsun iki şeker yedim girmeden önce bi kımıldıyordu var ya taklalar attı resmen ters yüz döndü habire 🤣 renklide varmış onuda açtı hareket ederken bacaklarını kalçalarını gördük sadece önünü dönmedi sıpa 🤣 d vit. Ve Multi vit. Verdi .. içinde 0.8 mg folik asitte var 🤣🤣🤣
Haftaya başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum cinsiyet için 😁
Oh masallah 🧿🧿🧿 cok merak ediyosan git bence. Nolucak ki ? Bir daha ne zmn cagirdi?
Birde sislideki yer nereye gonderiyomus?

Eecep hoca da aril hocanin ekolunden ve cok iyi sasece tarzi daha karamsar. Ben kaldiramiyorum o tur konusmalari bardagin bos tarafi benim piskolojiki bozuluyor oyuzden atil hocayi tercih ettim aslinda

Kapsamli kapsamli. Ama ornegi nereye yolluyorlarmis. Nerede inceleniyormus

Ya bize de genom wide onerildi ama yapilmisken hepsi yapilsin dedik
He bak nereye gönderildiğini sormadım 🤣🤣🤣

Oh masallah 🧿🧿🧿 cok merak ediyosan git bence. Nolucak ki ? Bir daha ne zmn cagirdi?
Birde sislideki yer nereye gonderiyomus?
Sormamıştım şimdi mesaj attım cevap gelsin söylerim canım...
Ve cevap geldi Ankara da özel çalışılıyor dedi 🥴

Sormamıştım şimdi mesaj attım cevap gelsin söylerim canım...
Ve cevap geldi Ankara da özel çalışılıyor dedi 🥴
Abort. Hic gerek yok. O paraya yurtdisina gonderiliyor. Turkiyedeki labratuarlarin kalitesi soru isareti. Amerika ingiltere fransa kore dubai varmis bilmiorum onu. Yurtdisina yollarsin o paraya cok daha guvenilir sonuc gelir

Slmlar 🌺
Okuldan gelince kahvaltı yaptık menemen, tost vs. Sonra kızı uyutup uyumuşum ama bi iyi geldi ki🥰

Ev işi olarak anca mutfak toplamakla uğraştım🤷‍♀️
Kızımı yıkadım bi de.
Şimdi tost makinesinde mücver yapıyorum ayran yaptım bi de umarım yerler 😂

Yemeyen babaannesine gitsin ya ne yapayım🙈

Slmlar 🌺
Okuldan gelince kahvaltı yaptık menemen, tost vs. Sonra kızı uyutup uyumuşum ama bi iyi geldi ki🥰

Ev işi olarak anca mutfak toplamakla uğraştım🤷‍♀️
Kızımı yıkadım bi de.
Şimdi tost makinesinde mücver yapıyorum ayran yaptım bi de umarım yerler 😂

Yemeyen babaannesine gitsin ya ne yapayım🙈

Selamlar oh mis mis o uykuya benimde ihtiyacım var menü de çok güzel olmuş eline sağlık 🥰

Sen vericen biz alicaz dengeyi bozmicaz😂 bacilarim siz nerdesiniz yaw? sudem34 sudem34 S seray34
Uyukluyorum koltukta bugün çok yoruldum 😅 parka gittik doktordan sonra yemeği parkta yedik sonra baya oturduk eşimle oğlum oynadı falan yorgunluk yaptı bana bünye alışık değil bacım 🤣

Her gün değil ama 2 günde yahut gün aşırı küçük süpürgeyle çekiyorum özellikle mutfak bazen her gün🫠 ama büyük süpürge haftada 1 anca 🙂

Şarjlı süpürge aldım 1 2 ay önce o baya işimi kolaylaştırdı:)
Ben iyiyken her gün bazen her gün iki kere süpürüyordum nerden geliyor o pislikler anlamış değilim 🤣

Her gün değil ama 2 günde yahut gün aşırı küçük süpürgeyle çekiyorum özellikle mutfak bazen her gün🫠 ama büyük süpürge haftada 1 anca 🙂

Şarjlı süpürge aldım 1 2 ay önce o baya işimi kolaylaştırdı:)
Ben iyiyken her gün bazen her gün iki kere süpürüyordum nerden geliyor o pislikler anlamış değilim 🤣

Back
X