- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
Hadi ya..Biberiye malesefki gebelik döneminde olmaz
Rahim toparlayıcı, adet söktürücü, iltihap gibi söktürücü özellikleri var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya..Biberiye malesefki gebelik döneminde olmaz
Madonna başka ne iyi gelir?Biberiye malesefki gebelik döneminde olmaz
Doğumdan sonra tüketirsin artık kurut.Denerim valla
Sorayim yazliga gecen sene biberiye ektim mis gibi tazecik var. Hemen toplar yaparim keske ise yarasa
Hamilelikle filan ilgili sanırımHayirdir
Nerden başlasam bilemedimAvrupa yakasındayım ben
Benim doktorun verdiği yeri atayım ara fiyat al.
Sorarsa benim doktorun adını ver.
Ya da ben senin yerine fiyat alayım.
İşteyim canım
Ben yaptırmama kararı almıştım sanki
Şimdi seni görünce kafam da karışır mı bilmem
Tr de yapılıyor benim doktorun verdiği.
Benim diyene başlama kilom 4 . 5 ayda 66 olmuştum.
İnşallah sen de olursun.
Bence gerek yok ya.
Biraz daha bekle nolacak.
Zaten fetalde çıkacak.
Eğer yaptırcaksan.
Hafta içi 13-19 arası işte say beni.
Anca 20 gibi müsait oluyorum.
Parol geçirmedi mi?
Ha ha
Benimki buharlı dik ütüye heveslendi.
Aldı alalı ona iteliyorum.
Onu çok seviyor pratik baya.
Sabah verdim gömleğimi açtı![]()
Benim gibi gözünü karart üç beş tane parol yerine bir yarım arveles iç bence daha iyiBen de bugun bas agrisindan perisanim. Hicbirsey yapamadim ogleden sonra full yattim
Hemde çooook özleyeceksin.. şimdiki aklım olsa uyuturken ne kitap okurdum ne telefona bakardım mesela... Herşeyini çekerdim daha çok videoya alırdım mesela .. nasıl özledim nasııııl o hallerini paytak yürüyüşünü konuşma çabalarını offfBirazcık ama yinede şükür ilerde bu anları ozlicem kesin
Evet henüz bisey yapamadım
Eve g3lip yemek yedik öyle uzandım kaldım biraz spor ve kendime vakit ayırmam lazım
2 Postada çamaşır katlamam lazım biraz da ütü var ayyy çamaşır olayi hiç bitmiyor arkadaş![]()
Yok ona daha cesaretim yok bebeim yaBenim gibi gözünü karart üç beş tane parol yerine bir yarım arveles iç bence daha iyi![]()
Gebeliğimin semptomları başladığından beri bulaşmıyorum valla içimden gelende koku hassasiyeti geçsede koz kullanıp hala var demek ve bulaşmamakÇamaşır durumu bizde de aynıişler bitmiyor en iyisi hiç bulaşmamak
![]()
Sen de cok yogubmussun bugunnnNerden başlasam bilemedim
DNA testinden vazgeçirdim kocamı şükürler olsunçaresiz bir hastalık çıksa aldıramam takla atan çocuğu nasıl aldırayım kemikleri sertleşmeye başladı onun organları oluştu safra bile salgılıyor ya doğurana kadar da kahır içinde yaşayamam .. en son dedim kararlı mısın ses etmedi anladım ki vazgeçti Zafer benimdir
diyet kolay ya hele bi sağlıkla doğuralım da bugün eşime de bahsettim onuda heveslendirdim spor konusunda falan
Kızlar günümün özetini geçeyim bende D d_g_g gel buraya bebem
Kızlar sizi ezbere bilmiyorum o yüzden gören yazsın
Sabah kahve içtik sonra kahvaltımızı sahilde yapmak için hazırlandık nevalemizi masamızı sandalyemizi aldık düştük yola bi güzel keyif yaptık sonra doktor saati geldi çattı ... Uyuz folatı doktorun neler söylediğini biliyorsunuzbelki haftaya başka doktora giderim ,
Oğlumun okuldan çıkışına yetiştik eve geldik yine hazırlandık dışarıdan yemek aldı eşim yakında büyük bir park var eşyalarımızı aldık oraya gittik bide orda oynadık keyif yaptık akşam yorgunlultan iki saat hepimiz bi köşede yattık sonraaa canlanıp eve giriştik eşim bi yandan ben bi yandan oğlum bi yandan süpürdük topladık düzenledik ... Şimdiii ne yesek diye düşünüyoruz
Daha doğrusu kocam bey düşünüyor ben yemek çeşitlerine bakarken fenalaştım midem kalktı kustum şimdi hasta bir şekilde yatıyorum
Siz ne yapıyorsunuz![]()
Bomboş geçmemiş de ağrı olunca öyle oluyor ya ..Once influcerlar paylasti cok iyi en iyi die varol die bi markanin nano jelini aldim. İlk aldigimda cok iyiydi cok rahat ettim ama sonra bozuldu. Bir tanedaha soledim o cok kotu cikti. Bu sefer isbirde. Gold bisi kaztuyu mu ne aldim. Asla rahat edemedim. Gittim yatastan visko aldim o da cok ince tuhaf geldi rahat edemedim. Smdi one by support tempur aldim yani bunlada rahat edemezsem kafami koparirim artik olmuyo demek busaka bi yana migrenim var benim 3 ay oldu iste yaklasik yaptirali botoxu normalde 4 ayda 1 yaptiriyorum ben zamani geliyo sapitmaya basladi..
bugunde pazara gittim erik kiraz roka domates aldim orda. Doktora ugrayip tiroid sonuclarimi gosterdim ordan anneme gittim kahve ictim orda basim agrimaya baslayinca geldim eve yattim bi yemek isittim yedik smdi yine yatiorum bombos bi gungecti..
Bildigim kadariyla yok ama bisi ters gittigi kesin. Suan yataktayim iki yastikla su kargom gelsin bakalim begenicekmiymBomboş geçmemiş de ağrı olunca öyle oluyor ya ..
Yastıklara maşallah dedim
İki tane üst üste yastık dene bu gece enseni destekle kafan geriye doğru hafif eğri olsun bazen ile yarıyor o şekilde yatmak boyun düzleşmesi de vardı sende dimi o fıtığa çeviriyor bi süre sonra dikkat et boynunda yanma varsa ağrıyla birlikte olmuşta olabilir benim çevirmeye başladı fıtığa hissediyorum migrenle tuttuğu zaman hele öldürüyor o ağrı seni çok iyi anlıyorum![]()
Botox olmasa sende çoktan içmiştin o dereceye gelmiyorsun belli ki aman şükür gelmede hiçYok ona daha cesaretim yok bebeim ya
Benimde içimde hiç acaba yok gerçekten sma konusunda bile yok hani sağlıklı çocuklarımız var doğdu büyüdü şükürler olsun taşıyıcı da değiliz belli ki . Ne gelirse Allah'tan deyip doğuma kadar dua ile beklemek en güzeliSen de cok yogubmussun bugunnn
fetal konusunda haklisin. Aldirmayacaksan yaptirmayacaksin
Suan bilmek sadece uzuntu getirir ama senin yasin cok kucuk ben saglikli olduguna eminim minik kuzunun
Yani bi ay sonra gelicemBotox olmasa sende çoktan içmiştin o dereceye gelmiyorsun belli ki aman şükür gelmede hiç
Bi dönem bende senin gibiydim ya yastık çok seçerdim uyuyamazdım her gün ağrı çekerdim kaz tüyü sakın kullanma benden tavsiye taş gibi oluyor dümdüz sünüyor yatınca oda ağrı yapıyor bi ara fıtık yastığı denedim oda deli etti beni inişli çıkışlı yatamadımBildigim kadariyla yok ama bisi ters gittigi kesin. Suan yataktayim iki yastikla su kargom gelsin bakalim begenicekmiym![]()
Doktorunla konuş ablam konuşmuştu özel reçete almıştı iğne vuruluyordu migren krizi tuttuğunda ... Bi dahaki gidişimde bende isteyeceğim bak not alayım bugün unuttum söylemeyi hatta dedim birşey vardı unuttum doktor dedi bana not al diyeYani bi ay sonra gelicemkotuye gidio yavas yavas cnku. Neyse kismet napim
Tamam gittigimde soliym bnde 2 hafta sonra gidicem daha ama olsunDoktorunla konuş ablam konuşmuştu özel reçete almıştı iğne vuruluyordu migren krizi tuttuğunda ... Bi dahaki gidişimde bende isteyeceğim bak not alayım bugün unuttum söylemeyi hatta dedim birşey vardı unuttum doktor dedi bana not al diye![]()
Evet midem iyi olsa bire bir gidiyoruz derdikTamam gittigimde soliym bnde 2 hafta sonra gidicem daha ama olsun
Diyoeum ya seninle tek farkimiz bnm midem iyi
Sma icinde bencede cocuklar saglikli cok sukur.. ordan bakarsan allahin izniyle bissy olmaz. Biz onu da yaptirdik evlenmeden cok sukur o da iyi
Su 20. Haftayi da Allahin izniyle atlatirsak daha da kolayliyacagiz insallah
Karnimda bir agri var bgn. Gaz mi diyorum ama degil birseyler oluyor ama cozemedim
Buaksamda kurufasulye yedik o yapti ozmn bi gerginlik bi tuhaflikEvet midem iyi olsa bire bir gidiyoruz derdikmide gazı da ağrı yapar