Ayy evet ben genelde bulundugum ânı ileride özleyeceğimi bilirim 🥲 ama işte dediğin gibi keşke daha fazla vakit geçirsem:)
Dün gece 1 i geçe uyudu artık sallamaktan bacaklarım koptu egzersiz yerine geçmiştir umarım 😄
Bunu kullan kesinlikle yirmi dakika sonra uyuyorlar 🤣 az bi suyun içine beş damla damlat kullanımda fazla damla yazıyor ama beş damlası bile etkili oluyor tamamen bitkisel bir ürün gönül rahatlığıyla içirebilirsin en hiperaktif uykudan kaçan çocuk bile uyuyacağım ben diyebiliyor düşün 🤣

Eklentiler

• IMG_20230531_092614.webp
    IMG_20230531_092614.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
Gunaydiiiiinn çok güzel bir gün olsun erken kalkmak çok güzel 🥰
Hepimiz için harika olsun inşallah 🥰 zor kalktım ama kalktım işçiyi işine okulluyu okuluna gönderdim bi daha yatmak istemedim nedense gayette iyiyim geçirdiğim geceden sonra maşallahı bana 🤣 hatta düşünüyorum bi yürüyüş mü yapsam 😅

Gunaydiiiinnn 9 da gune başladım bugünde
Hemen yatak odamı şöyle bir toparladım camları açtım çok güzel bir hava var
Herseyden önce oz bakım dedim 😄
Yuzumu güzelce kabak lifli sabunumla yıkadım kremlendim dişlerimi fırçaladım saçlarımı da taradım kan dolaşımı hizlansin 😃vee çayı koydum şükür 🥰😍
Ve tartildim bugün 82.05 geldim yarın 81 i görmek ümidiyle

Şimdi Bulaşık makinesini boşaltıcam
🙃🫠

Yuzumu güzelce kabak lifli sabunumla yıkadım kremlendim dişlerimi fırçaladım vee çayı koydum şükür 🥰😍

🙃🫠
Bu yaşam enerjisinden bende istiyorum maşallah 🤗

Bunu kullan kesinlikle yirmi dakika sonra uyuyorlar 🤣 az bi suyun içine beş damla damlat kullanımda fazla damla yazıyor ama beş damlası bile etkili oluyor tamamen bitkisel bir ürün gönül rahatlığıyla içirebilirsin en hiperaktif uykudan kaçan çocuk bile uyuyacağım ben diyebiliyor düşün 🤣
AA ilk defa duydum bi bakarım buna 🙃
Bugün erken uyandı öğle uykusunu 12 gibi yapacam umarım gece uyur

AA ilk defa duydum bi bakarım buna 🙃
Bugün erken uyandı öğle uykusunu 12 gibi yapacam umarım gece uyur
Bende ilk duyduğumda şok olmuştum işe yaramaz demiştim ama benim elim ayağım oldu sonra uyumalarını istediğim saatten yarım saat önce verdim hep 15 dakika sonra mahmurlaşmaya başlıyorlar sonra uykuya geçiş kolay oluyor 🤭 püf noktası saati geçirmemek ama geçtiği zaman ters etki yapıyor uyku başa vuruyor bu sefer 😅

Günaydınlar 🌺

Gün sabah 6da başladı 🤦‍♀️ 7ye kadar kızı oyaladım sonra babaanneye bıraktım. Oğlanların okul pikniği var bugün. Geceden kıyaretlerini falan hevesle hazırladılar. Ama sabah küçük oğlum karınağrısı ishal ve kusma ile uyandı. Gidemedi maalesef çok üzüldüm 😥 okuldayım çıkışta eşim doktora götürecek oğlanı. Tatil gelsin valla koşuşturmaktan yoruldum

Günaydınlar 🌺

Gün sabah 6da başladı 🤦‍♀️ 7ye kadar kızı oyaladım sonra babaanneye bıraktım. Oğlanların okul pikniği var bugün. Geceden kıyaretlerini falan hevesle hazırladılar. Ama sabah küçük oğlum karınağrısı ishal ve kusma ile uyandı. Gidemedi maalesef çok üzüldüm 😥 okuldayım çıkışta eşim doktora götürecek oğlanı. Tatil gelsin valla koşuşturmaktan yoruldum
Allah yardımcın olsun 🤲 o koşturmacayı iyi bilirim kendimden değil de ablamdan .. iki çocukla yoruluyor diye hep yardıma giderdim ikimiz anca yetişir yatiştirirdik Allah sabır versin sana

Allah yardımcın olsun 🤲 o koşturmacayı iyi bilirim kendimden değil de ablamdan .. iki çocukla yoruluyor diye hep yardıma giderdim ikimiz anca yetişir yatiştirirdik Allah sabır versin sana
Teşekkür ederim ☺️ amin 🙏

Sağlık olsun da yaparız bi şekilde ☺️

Gunaydinnn
Smdi uyandim yine agriyla uyandim🤦🏽‍♀️ 3. Gunum yani inanilmaz mutsuzum oyuzden

Ay cidden karistirmisim bak farkinda degilim🤦🏽‍♀️ bakarim cok da iyi olur. Beynim yandi ne alicam diye bakinmaktan. Bugun uyku tulumlarini arastirdim 1-1,5 togg olmasi lazim %100 pamuk 😂😂 buraya kdr gelebildim
Ama tulummu kundak mi kafam bunlarda karisik mesela
Okuym bakkym knlara
Sayfayı bulamazsan ben arar bulurum haber et.
Ben tulum kullandım ama büyüktü biraz. Kundak kullanmadım hiç. Tulum baya terletiyor ama. Kastettiğim uyku tulumu ama zıbın tarzı değil.
Benim gebelikte neredeyse hiç baş ağrım olmadı, girp olmuştum o zaman ağrıdığını hatırlıyorum parol çok rahat geçirmişti.
Ama ben en başından beri magnezyum complex kullandım, tüm magnezyum çeşitlerini içeriyordu. Zaten migren, baş, kas eklem ağrılarının başlıca sebebinden bir magnezyum eksikliği. Bence doktorunuza da söyleyerek hepiniz kullanın, ileriki aylarda kasılmalar falan da başlayacak çünkü çok rahat geçirirsiniz
Sağolasın. Ben magnezyum içiyorum da kızlar da söylesin o zaman doktoruna.
D d_g_g S Seray94
Benimki 94de çok sonra anladın doğum tarihimi seni de kimse anlamaz 🤣
Gece tekrar kusunca ben pert oldum bakamadım buraya günaydın 🥰
Yaşım 34 sanarlar belki 🤣
Günaydııın sabah şekerleri bugünde ben erkenciyim 🤣
Günaydın🌝⏰
Yuzumu güzelce kabak lifli sabunumla yıkadım kremlendim dişlerimi fırçaladım saçlarımı da taradım kan dolaşımı hizlansin 😃vee çayı koydum şükür 🥰😍

🙃🫠
👏
Bende ilk duyduğumda şok olmuştum işe yaramaz demiştim ama benim elim ayağım oldu sonra uyumalarını istediğim saatten yarım saat önce verdim hep 15 dakika sonra mahmurlaşmaya başlıyorlar sonra uykuya geçiş kolay oluyor 🤭 püf noktası saati geçirmemek ama geçtiği zaman ters etki yapıyor uyku başa vuruyor bu sefer 😅
Hala kullanıyor musun oğluna?
Günaydınlar 🌺

Geçmiş olsun. Ahanda benim bebe. Okulda gezi olduğu gün influenza olmuştu. 3 e mi ne gidiyordu bir de.

Selam canlar 🌸

Yataktan kalkmak istemedim.
Geç kalktım baya.
Çayı koydum.
İki makine çamaşır katladım.
O esnada 1.5 podcast dinledim.
Tost yaptım, yedim. İlaçlarımı içtim.

S Seray94 yüzüme hindistan cevizi yağı denedim. Çok güzel koktu.

Şimdi gidip evi toplayıp, süpürcem.
Yemek yapıcam.
Kahve içmeye gelirim.

Selam canlar 🌸

Yataktan kalkmak istemedim.
Geç kalktım baya.
Çayı koydum.
İki makine çamaşır katladım.
O esnada 1.5 podcast dinledim.
Tost yaptım, yedim. İlaçlarımı içtim.

S Seray94 yüzüme hindistan cevizi yağı denedim. Çok güzel koktu.

Şimdi gidip evi toplayıp, süpürcem.
Yemek yapıcam.
Kahve içmeye gelirim.
Kolayy gelsin balim

Back
X