Yani benim botoxu yapan docent dermatolog kafin dogumcum docent beni ya da bebegi atese aticak bisi yapicaklarini dusunmuyorum
Martta 4200 migren di smdi 4500-4700 olmustur heralde
Sen arveles iciosun o da daha tehlikeli butun migren ilaclarina baktim ciddi yasak hepsi c bazilari d kategori.
Evet bende baktım yarın doktorumu arayıp konuşacağım bende kontrolde unuttuğum konulardan biriydi buda .. tek tek içeriğine baktım arvelesin de bi kaç doktor sayfasında okudum ondan sonra içtim aslında doktorlar çaresiz durumlarda faydası zararından çok olan ilaçları kullandırıyorlar kâr zarar olayına bakıyorlar yani belki kendimi kandırıyorum ama o yarım arveles benim hayatımı kurtarıyor ağrı geçmediği sürece ne yemek ne içmek ne uyku oluyor kafamı duvarlara vurasım geliyor buz masaj kafein hiç birşey fyda etmiyor parol desen bir kutu aynı anda içsem banamısın demez asla geçirmez ağrılarımı ilk gebeligimde minosette parolda kullandım üç dört tane içtiğimi yinede geçmediğini biliyorum hani bide şöyle düşünüyorum yüksek dozda başka ilaç alacağıma düşük dozda fayda eden bir ilaç sanki daha zararsız gibii amaa yarın bakalım doktorum ne diyecek içme diyecek diye korkuyorum 😅😅🤗

Evet bende baktım yarın doktorumu arayıp konuşacağım bende kontrolde unuttuğum konulardan biriydi buda .. tek tek içeriğine baktım arvelesin de bi kaç doktor sayfasında okudum ondan sonra içtim aslında doktorlar çaresiz durumlarda faydası zararından çok olan ilaçları kullandırıyorlar kâr zarar olayına bakıyorlar yani belki kendimi kandırıyorum ama o yarım arveles benim hayatımı kurtarıyor ağrı geçmediği sürece ne yemek ne içmek ne uyku oluyor kafamı duvarlara vurasım geliyor buz masaj kafein hiç birşey fyda etmiyor parol desen bir kutu aynı anda içsem banamısın demez asla geçirmez ağrılarımı ilk gebeligimde minosette parolda kullandım üç dört tane içtiğimi yinede geçmediğini biliyorum hani bide şöyle düşünüyorum yüksek dozda başka ilaç alacağıma düşük dozda fayda eden bir ilaç sanki daha zararsız gibii amaa yarın bakalım doktorum ne diyecek içme diyecek diye korkuyorum 😅😅🤗
Tahmin ediorum ve anliorum. Bak hala agrio saka gibi yani… beni sasirtan bnm dr ilac yerine direk botox dedi. İlaca asiri karsi bi kadin cunku. Sen de sor bakalim ana da yaz ki ogrenelim yani baska bakis acisi

Kızlar sarma saracağım.
Biraz da tv izlerim.
Yavaştan uykum da geliyor.
Baş ağrım geçmiyor tabiki de.
Sabaha görüşürüz.
İyi geceler herkese. 🌃🙋‍♀️😘
İyi geceler canim insallah yarina iyi olursun. Ben de olurum. Nedir bu basimiza gelen..

Dayanamadım elim gitti telefona bakayım dedim. 👻
Sarmayı ocağa koydum pişiyor. 🤪

İyi geceler canim insallah yarina iyi olursun. Ben de olurum. Nedir bu basimiza gelen..
Aynı yerde olanların bir süre sonra adet döngüleri denk gelir ya 🤪
Bizim de resmen baş ağrısı döngümüz geldi 👻

Tahmin ediorum ve anliorum. Bak hala agrio saka gibi yani… beni sasirtan bnm dr ilac yerine direk botox dedi. İlaca asiri karsi bi kadin cunku. Sen de sor bakalim ana da yaz ki ogrenelim yani baska bakis acisi
Jinekologunu erkek sanıyordum.

Aynı yerde olanların bir süre sonra adet döngüleri denk gelir ya 🤪
Bizim de resmen baş ağrısı döngümüz geldi 👻
Vallahi denk geldi😁😁 ay sarma yapmaya usenmiyomusun:) gecen de yaptin sen
3,5 senede 1 kere yaptim 😂 o da yapabiliorum ama yapmiorum demek icin😂 bi de ben uzumlu esim uzumsuz seviyo daha da useniyorum yapmaya
Takdir ettim imrendim 💕

Tamam canım haber ederim sende uyumaya çalış belki bu gece geçer

Vallahi denk geldi😁😁 ay sarma yapmaya usenmiyomusun:) gecen de yaptin sen
3,5 senede 1 kere yaptim 😂 o da yapabiliorum ama yapmiorum demek icin😂 bi de ben uzumlu esim uzumsuz seviyo daha da useniyorum yapmaya
Takdir ettim imrendim 💕
Ben ya hiç yapmam ya peş peşe yapar bıktırırım 👻geçenkini oğlum hiç yemedi eşim az yedi . Ben yedim kuzenlere gönderdim. Evdekiler sarmadan biraz bıktı yani.
Ama az yapıyorum. Öyle oturup koca tencere sarmam hayatta. Zaten yavaş sarıyorum. Tencerenin dibinde 3-4 sıra anca yani yeter oda tadımlık gibi düşün.

Üzümlü ben de sevmem. Eşim sever ama yapan yok. Ben direk bol baharat, reyhan, nane, salça biraz da yaprağın ekşisi.

Bir arkadaşım var evlendiğinden beri sarmamış. 15 den fazla yıllık evli. 2- 3 sene önce sarma aparatları varya onlardan alıp sarmaya anca başlamış.

Annen kv yakın bende olsam senin yerinde sarmam. Nasıl olsa onlar gönderir, ya da çağırır. 🤪😋

Bizim uzakta hepsi.

Yok canim degil. Zamaninda cok erkek doktora gittim cok rahatsiz oluyorum erkek doktordan. Kadin olmasi beni cok rahatlatiyor
Benimki de kadın. Toplumda erkek jinekolog daha iyi algısı var ya o yüzden şey ettim.
Sen uyumadın mı daha 🤣🤣🤣
Çorba ve ana yemek de yapsam diyorum yarına hazırlık 👻akşama çok aç geliyorum. Sabah da yetişmiyor bazen ya KK keyfim ya kahve keyfim gidiyor. 🤪

Benimki de kadın. Toplumda erkek jinekolog daha iyi algısı var ya o yüzden şey ettim.

Çorba ve ana yemek de yapsam diyorum yarına hazırlık 👻akşama çok aç geliyorum. Sabah da yetişmiyor bazen ya KK keyfim ya kahve keyfim gidiyor. 🤪
Ya var ya enerjine hayranım maşallah azıcıkta bana yemek yapsana 🤭🤭🤭 öğlen dörtte yediğim yemekle duruyorum saat 11e geliyordu kustum elim meyve aldı gelirken onlardan yedim bulantım var açım ama korkuyorum yemeğe evde yemekte yok zaten 🥴

Back
X