- 17 Mart 2010
- 26.552
- 68.145
- 1.123
Yemek yaptırmak için miAy di mi yaamaan
esime diyorumki yazliktan donunce haftada 2-3 gun yarim gun gelen birini bulabilirmiyiz die. Hayallerle yasiosun dio

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek yaptırmak için miAy di mi yaamaan
esime diyorumki yazliktan donunce haftada 2-3 gun yarim gun gelen birini bulabilirmiyiz die. Hayallerle yasiosun dio
Zofer mi verir aceba?Başka ilaç soracağım prilam işe yaramaz oldu öğlen saat dörtten sonra bana geliyorlar
Yok ya herkes guzel manti yapamio kalin oluo hamur kokuo vsKız mantı en kolayı. Maya derdi yok bişey yok. Yumurta ile yoğur tamam.
Doktorunu yarın ara. Ya da git.
Yok ya cam gubluk silme tuvaletler utu gunluk isler icin. Kac aylik olucaz rahat is yapamayizkiYemek yaptırmak için mi![]()
Ha haYok ya herkes guzel manti yapamio kalin oluo hamur kokuo vs
Zofer istemeyi düşünüyorum ama bakalım ne der ne verir ... Oğlumda iki doktor değiştirdim ikisinden de pek memnun kalmadım doğuma da başka doktor girmişti zaten o yüzden o hastaneye gitmemeyi aklıma o zaman yazmıştımZofer mi verir aceba?
Senin oğlunda gittiğin doktor mu?
İngiliz karbonati varsa bardaga koy su ile karistir ic kuzumKızlar uyumayı deneyeceğim çiğneme tableti hakkımda doldu az önce bitti ağzımda daha tadı geçmedi ama yanmaya başladı yine midem
İyi olsun geceniz sabaha görüşürüz hayırlısıyla İnşallah![]()
Benim kv gelebilir ama kadında burda çok hasta oluyor garibim. İnşallah her şey yolunda, düzgün olur.Yok ya cam gubluk silme tuvaletler utu gunluk isler icin. Kac aylik olucaz rahat is yapamayizki
Çiğneme tableti karbonatlı zaten yavrum rennienin fazla karbanot hamilelikte zararlı diye okumuştumİngiliz karbonati varsa bardaga koy su ile karistir ic kuzum
Wellnax breeze refresh Özel Süngerli Tuvalet Temizlik Seti - Kullan At Süngerli Ve Deterjanlı Tuvalet Fırçası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sen direk isteme bakalım ne verecek.Zofer istemeyi düşünüyorum ama bakalım ne der ne verir ... Oğlumda iki doktor değiştirdim ikisinden de pek memnun kalmadım doğuma da başka doktor girmişti zaten o yüzden o hastaneye gitmemeyi aklıma o zaman yazmıştım![]()
Niye hasta oluyokiBenim kv gelebilir ama kadında burda çok hasta oluyor garibim. İnşallah her şey yolunda, düzgün olur.
Aynisini yapiyorumSen direk isteme bakalım ne verecek.
Önce tavsiyesini dinle.
Ben gitmeden önce bir kağıda 7-8 soru konu not alıyorum. Soruyorum hepsini.
Hayy onu bilemedimÇiğneme tableti karbonatlı zaten yavrum rennienin fazla karbanot hamilelikte zararlı diye okumuştum
Banada öyle söyledi not al unutmamak için dediSen direk isteme bakalım ne verecek.
Önce tavsiyesini dinle.
Ben gitmeden önce bir kağıda 7-8 soru konu not alıyorum. Soruyorum hepsini.
İstanbul havasına alışık değil bünye şaşırıyor. Ankara kuru nem yok.Niye hasta oluyoki
Ben o kadar çok soruyorum ki kadın bunalıyor hattaBanada öyle söyledi not al unutmamak için deditamam öyle yaparım
Vayy be neler çıkmış.Wellnax breeze refresh Özel Süngerli Tuvalet Temizlik Seti - Kullan At Süngerli Ve Deterjanlı Tuvalet Fırçası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sunlar varya nasildir acaba. İnstagramda goruyorum hep