- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
Ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz ya
bende hedeflerimi söylüyorum o zaman iyi olmak , dinç olmak , enerjik olmak , kendime bakabilmek, evime bakabilmek , oğluma bakabilmek 

ama olmuyorduuu 

neyse elbet olacağım inanıyorum
Gaviskon şurubu iyi geldi bakalım ne kadar süre gidecek herhalde bünye alışınca etkisi düşüyor diye düşünüyorum rennie çok iyi gelmişti mesela etki etmemeye başladı sonra..
Sabah dokuz buçuğa doğru oğlum uyandırdı bizi geç kaldılar okula da işe de hepimiz uyuya kalmışız.. gece eşimin iş aşkı tutt bir buçuğa kadar derleyip toplama işleri yaptı kışlık ayakkabıları kaldırdı yazlıkları çıkardı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvaleti toparladı kedilerin kumlarınu halletti mutfak çamaşır derken perti çıktı

o iş yaparken ben ne yaptım midemle uğraştım tabi
sabah o yüzden kalkamamışız. . neyse sabah gittiler ben uykuya devam
12ye geliyordu kalktığımda azıcık yatak keyfi sonra kahve keyfi sonra kahvaltı keyfi kahvaltıdan sonra bide buzlu bol sütlü kahve içtim içim serinledi
bugün iyiyim şükürler olsun ilaçlarımı da kahvaltı sonrası hemen içtim tedbir aldım bakalım inşallah yamulmam sonradan... Bugün anneme gideceğiz oğlumla iki gün kalacağız iki gün düğünüm bayramım benim yemek derdim olmayacak yuppiiii 

Bende durumlar bu şekilde hanımlar

Gaviskon şurubu iyi geldi bakalım ne kadar süre gidecek herhalde bünye alışınca etkisi düşüyor diye düşünüyorum rennie çok iyi gelmişti mesela etki etmemeye başladı sonra..
Sabah dokuz buçuğa doğru oğlum uyandırdı bizi geç kaldılar okula da işe de hepimiz uyuya kalmışız.. gece eşimin iş aşkı tutt bir buçuğa kadar derleyip toplama işleri yaptı kışlık ayakkabıları kaldırdı yazlıkları çıkardı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvaleti toparladı kedilerin kumlarınu halletti mutfak çamaşır derken perti çıktı

Bende durumlar bu şekilde hanımlar