Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalsın erken uyanmaya da alışıyordum.Oh ne güzel erken uyumaya alıştın maşallah Allah rahatlık versin![]()
Az kalsın erken uyanmaya da alışıyordum.
Sabah 8 de bir uyandım.
Sonra bir uyumuşum
Rüyamda kuaför ile kavga ediyordum.
Sabah uyanıp uyuyunca illa biriyle kavga ediyorum rüyamdasanırım kaostan besleniyorum
gündüz kimseyle kavga edemeyince rüyamda kavga kıyamet
![]()
Dünde işten bir arkadaşla öğlene doğru uyuyunca kavga ediyordumbnde cok alaksiz bir sekilde hindistanda bi asansore biniorum ama asansor demirden heryeri acik nasil inicem dioeum durmuyo filan
ben de klasik dramlarimdaydim
![]()
Hahahahababab benim ole biseycicikde kalinca 1 haftada fln snca sindiriyorumDünde işten bir arkadaşla öğlene doğru uyuyunca kavga ediyordumyüzüne söylemediğimi rüyamda
![]()
Ahahaha hayatindaki en buyuk pisligi hayal et onu 4739374738383 ile carp orasi hindistan
Kızın olacak gibi hissettim
Ahahahaha bence en guzel ruya senin olmus
Esim arabayi biyere goturdu sabahtan bende annemle kahve ictim geldim yesilmerccimek yaptm pilav yaptm yazliga gidelim dedi biraz bozuldumKızın olacak gibi hissettim
Kahve kuruyemiş çikolata keyfim bitti.
Equalızer izliyorum.
Sabah da magazine doydum.
Ev öylece duruyor![]()
Niye bozuldun ki yazlığa gitmenin neresi kötüAhahahaha bence en guzel ruya senin olmushayirlara ciksin.nn
Esim arabayi biyere goturdu sabahtan bende annemle kahve ictim geldim yesilmerccimek yaptm pilav yaptm yazliga gidelim dedi biraz bozuldumneyse goturuceklerimi hazirladm yrn doneriz dedi cnku
smdide cok az utu vardi onu yapicam cikmadan
Ağzından bal damlıyorKızın olacak gibi hissettim
Kahve kuruyemiş çikolata keyfim bitti.
Equalızer izliyorum.
Sabah da magazine doydum.
Ev öylece duruyor![]()
Gerçekten güzeldi rüya his olarak ama bi yerden sonra sapıttı bayaa deniz gördüm dalgalı denizde platformlar gördüm yapay dağlık alan gördüm acatiptiAhahahaha bence en guzel ruya senin olmushayirlara ciksin.nn
Esim arabayi biyere goturdu sabahtan bende annemle kahve ictim geldim yesilmerccimek yaptm pilav yaptm yazliga gidelim dedi biraz bozuldumneyse goturuceklerimi hazirladm yrn doneriz dedi cnku
smdide cok az utu vardi onu yapicam cikmadan
Merhaba sonuç nasıl çıktı sizinKuzum ben eurofins e yaptirdim. Fransaya gitti bizim ornek. En dusuk paket 360€ ben 650€ olani yaptirdim. 10gunde cikti sonuc cinsiyeti de oyle ogrendim
sudem34 napiosun sen?