- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım sayın çok ama bir anda değilse eğer yapacak birşey yokYesil mercimek vardi yanina makarna birazda domates salatasi hop yemek isi bitti makinaya bastim
Camasira da siyahlari attim. Suana kdr 7148 adim atmisim ayaklarim zonkluyor![]()
Oohh iste yazin en sevdigim yani bu. Balkonun tadina varmakAdım sayın çok ama bir anda değilse eğer yapacak birşey yokbende kahvaltıdan sonra uyudum
kalktım yine domatesli makarna diye sayıklıyorum
uykum açılmadan mutfağa girdim yaptım yapabildim şükürler olsun .. sonra eşim geldi toprak çiçek almış salonda büyük çiçeğim var onun saksısını değiştirdik saksılara çiçekler ektik balkonu yıkadı süsledik balkonumuzu attık masamızı çay demleniyor balkon sezonunu açtık
![]()
Balkon varken salonda odada oturmak sıkıyor hava güzelleştikçe daralmaya başladık bir haftadır dilinde yapayım diye bugüne kısmet olduOohh iste yazin en sevdigim yani bu. Balkonun tadina varmak
Benimde bir cicegim kurudu yada curudu. Onu sokmem lazim ne oldu bakmam lazim buhafta yapicam insallah
Mutfaga girmene coooook sevindim
Demekki yavas yavas rahatlayacaksin
Sen ilk hamileliginde de boyle miydin? Ne kadar surdu?Balkon varken salonda odada oturmak sıkıyor hava güzelleştikçe daralmaya başladık bir haftadır dilinde yapayım diye bugüne kısmet oldutoprağı değiştirmeyi dene vitamin al yada yumurta kabuklarını ez haşlama yumurta suyuyla besle çok iyi geliyor çiçeklere
Mutfağa kokusuz şeylerde girmeye başladım hafif çorba makarna gibi pilav kokusunda hala duramıyorum mesela o bile dokunuyor soğanın Çiğ kokusundan bile kaçıyorumdün ne oldu annemde annem bulaşık makinesini çalıştırdı bi süre sonra su almaya mutfağa girdim deterjan kokusunu aldım kaçtım ama kusmaktan kaçamadım tuvalete zor attım kendimi
![]()
Ya birak. İsim gucum yok tamam da durup durup birine sariyorumKız ne oldu gene ben bayadır bakmıyorum oraya
Baktım şimdi son mesajına bazı kişilerde doğru diyor olabilir birşey öğrenebilirim düşüncesi olmuyor malesefYa birak. İsim gucum yok tamam da durup durup birine sariyorumbos insanlara bilmedigini biliomus gibi konusanlara tahammulum ztn yok. Cok iyi bildigim seyde kada tutulmasina hiiix tahammulum yok ama
Online ortamda ne gerek var allah askina… valka yapmicam bi daha
Yok yavrum eminim. Turkiyede yapilani bilemem bak. Zaten soluyorum. Ama y.disina yollananlar 15gunde cikiyor. Ve benim calistigim sirket zaten bunun kargo isini yapiyo. Neyin ne oldugunu biliyorum anladin mi. İnatlasilinca deliriyorumBaktım şimdi son mesajına bazı kişilerde doğru diyor olabilir birşey öğrenebilirim düşüncesi olmuyor malesef
Ama bu beni hakli cikarmiyo. Susmayi ogrenmek zorundayimBaktım şimdi son mesajına bazı kişilerde doğru diyor olabilir birşey öğrenebilirim düşüncesi olmuyor malesef
Malesef böyleydi bide prilam yoktu o zaman daha hafif ilaçlar vardı işe yaramıyordu zofer de her zaman içmezdim dayanılmayacak gibi olursa içerdim .. koku hassasiyetim beşinci aya kadar sürdü doğuma kadar da kustum hiç geçmediSen ilk hamileliginde de boyle miydin? Ne kadar surdu?
Sallamamayı öğrenmen gerekAma bu beni hakli cikarmiyo. Susmayi ogrenmek zorundayim
Afiyet olsunGünün ödevini yapmadı demeyin
Kendime teşekkürler, bu kadar başarılı olmak zorunda değilsin![]()
Ananem de 9 ay kusmus ole anlatirdi.Malesef böyleydi bide prilam yoktu o zaman daha hafif ilaçlar vardı işe yaramıyordu zofer de her zaman içmezdim dayanılmayacak gibi olursa içerdim .. koku hassasiyetim beşinci aya kadar sürdü doğuma kadar da kustum hiç geçmedi
Ayy sahane gorunuyo. Ben bu gun sokaklarda takilinca pazartesi islerini simdi yapiorum. İki baftadir bi duzen kurdum. Pztsi yikama viledalama (o yrna kaydi) sali utu alisveris yogurt day. Smdi camasir yikiyorum da yrn a utuliym.Biz bu haldeyiz sizler ne haldesinizz ,![]()
Bende bitsin diye umut ediyorum dua ediyorum bakalım göreceğizAnanem de 9 ay kusmus ole anlatirdi.
Ama belki bu sefer ikisi de biter
Ayy sahane gorunuyo. Ben bu gun sokaklarda takilinca pazartesi islerini simdi yapiorum. İki baftadir bi duzen kurdum. Pztsi yikama viledalama (o yrna kaydi) sali utu alisveris yogurt day. Smdi camasir yikiyorum da yrn a utuliym.
Yrn spor icin bu hocaya yazicam. Elcin demirel diye. Ben bel agrisindan duramiyorum. 3 gundur de bu cikti.. 3,5 aydir spor yapmiorum vucudum alert verdi acilen baslamam lazim
Bende bitsin diye umut ediyorum dua ediyorum bakalım göreceğiz
Maşallah sana bende bi canlansam gerçek anlamda ufaktan yürümeye başlamak istiyorum sonra plates yapmak istiyorum da hayaller gerçekler bakalım neler olacakben seneler oldu spor yapmayalı ya hamile kalmadan önce kocam beyle aylarca gidelim diye konuştuk hep ertelendi veee sonuç hamileyim
![]()