😂😂😂spor yaptigimda daha duzenli oluyorum. Aliskanlik vucudum daha hafif oluyo. Gobegimi kabullenemedim daha. Kilo aldim diorum annem kizim sen salak misin hamilesin hamile gobegi o diyo😂
Bak o kadina youtube dan. Tipi degisik ama videolari iyi gorunuyo. Hamile pilatesi yuruyusu fln yaptiriyo videolarda. Solerim ztn begenirsem dize de
🤣🤣🤣 Seni o kadar iyi anlıyorum ki o hafiflik enerji durumu yorulmama durumunu öyle çok özledim ki.. ya spor yaparken uyumazdım ben sabahları öyle kolay uyanırdım ki dinç olurdum spora gider ordan iş başı yapmaya işe giderdim akşam çıkardım bi saat spor yapardım eve öyle gelirdim dediğin gibi herşeyde düzenli oluyor... Ah yarama parmak bastık 🤣 kocam bey duymasın da hep onun yüzünden bıraktım sporu ben kıskaç adam ne olacak 🤣 salonda hoca sanıyorlardı beni dört ayda herşeyi kapmıştım ciğerlerim öyle bi açılmıştı ki aralıksız üç saat spor yapabiliyordum metroda merdivenleri koşarak çıkıyordum ve hiç nefes nefese kalmıyordum 😭😭😭 şimdi bi yorgan çırpıyorum dilim dışarı çıkıyor , 🤣 kafama koydum ama doğumdan sonra kesinlikle bi salona başlayacağım evde tek başına o kadar sağlam yapamıyor insan pandemide denemiştim olmamıştı 🤣

🤣🤣🤣 Seni o kadar iyi anlıyorum ki o hafiflik enerji durumu yorulmama durumunu öyle çok özledim ki.. ya spor yaparken uyumazdım ben sabahları öyle kolay uyanırdım ki dinç olurdum spora gider ordan iş başı yapmaya işe giderdim akşam çıkardım bi saat spor yapardım eve öyle gelirdim dediğin gibi herşeyde düzenli oluyor... Ah yarama parmak bastık 🤣 kocam bey duymasın da hep onun yüzünden bıraktım sporu ben kıskaç adam ne olacak 🤣 salonda hoca sanıyorlardı beni dört ayda herşeyi kapmıştım ciğerlerim öyle bi açılmıştı ki aralıksız üç saat spor yapabiliyordum metroda merdivenleri koşarak çıkıyordum ve hiç nefes nefese kalmıyordum 😭😭😭 şimdi bi yorgan çırpıyorum dilim dışarı çıkıyor , 🤣 kafama koydum ama doğumdan sonra kesinlikle bi salona başlayacağım evde tek başına o kadar sağlam yapamıyor insan pandemide denemiştim olmamıştı 🤣
Ben de evde calisiym benden mutlusu yok. Reformer im var ama benim hocamin hamilelik sertifikasi yok. Mecburen baska birinin yaptirmasi lazim. Ama seni okdr iyi anliorum ki. Yarim saattir pilates topunun ustunde turku hareketler yapiorum belim okdr sanciyo ki anlatamam

Ben yine kavga ettim ya
sudem34 sudem34 S Seray94 ben artik oraya hicbisey yazmicam valla kendimden biktim
Eger olur da yazarsam beni burada paralayin lutfen😂
Bdv ye git bence an azından kafa dağıtırsın🤣
Ya birak. İsim gucum yok tamam da durup durup birine sariyorum😂 bos insanlara bilmedigini biliomus gibi konusanlara tahammulum ztn yok. Cok iyi bildigim seyde kada tutulmasina hiiix tahammulum yok ama
Online ortamda ne gerek var allah askina… valka yapmicam bi daha
Dün de bi da yapmıycam diyodun🤣yaramaz çocuk gibi 🤣
Günün ödevini yapmadı demeyin 😂

Kendime teşekkürler, bu kadar başarılı olmak zorunda değilsin 🤪🤭
Ayy ayva tatlısı sandığım mum 🤣
Keyfine 🧿
Biz bu haldeyiz sizler ne haldesinizz ,🤗🤗🤗
Ohh orda ne güzel iki lafın beli kırılır. 😁

Canlar selam 👋

İş iyiydi.
Gelirken markete uğradım.
Kocam bey kızarmış tavuk almış.
Mercimek çorbası da vardı. Domates, soğan, turşu. Fanta yemek tamamdır.

Çay ile kuruyemiş vs.
Meyve de yedim.
Ağzım hiç boş durmadı yine. 🤪

Ben de evde calisiym benden mutlusu yok. Reformer im var ama benim hocamin hamilelik sertifikasi yok. Mecburen baska birinin yaptirmasi lazim. Ama seni okdr iyi anliorum ki. Yarim saattir pilates topunun ustunde turku hareketler yapiorum belim okdr sanciyo ki anlatamam
Zorlama aman bir hocadan yardım almadan yapma doğru hareketler başkadır yanlış birşey yaparsın incinirsin

Canlar selam 👋

İş iyiydi.
Gelirken markete uğradım.
Kocam bey kızarmış tavuk almış.
Mercimek çorbası da vardı. Domates, soğan, turşu. Fanta yemek tamamdır.

Çay ile kuruyemiş vs.
Meyve de yedim.
Ağzım hiç boş durmadı yine. 🤪
Maşallah yarasın 🤗🤣

Bdv ye git bence an azından kafa dağıtırsın🤣

Dün de bi da yapmıycam diyodun🤣yaramaz çocuk gibi 🤣

Ayy ayva tatlısı sandığım mum 🤣
Keyfine 🧿

Ohh orda ne güzel iki lafın beli kırılır. 😁
Çok kırdık evet kocam bey dışarı çıktı yeni geliyor 🤣

Kızlar varsa hespalarınızda bi yüz lira yağmur yunus un bebeği almila güneşe yüzer lira atar mısınız ben attım annemle abime attırdım kampanya canlı yayını her akşam dokuzda hala devam ediyor açın izleyin izterseniz meltemler ve Okan yapmur çifti de yayında

Kızlar varsa hespalarınızda bi yüz lira yağmur yunus un bebeği almila güneşe yüzer lira atar mısınız ben attım annemle abime attırdım kampanya canlı yayını her akşam dokuzda hala devam ediyor açın izleyin izterseniz meltemler ve Okan yapmur çifti de yayında
Ne ki o hesap

size bir duyuru yapmak yardım istemek için geldim. Belki bilen vardır aranızda Instagramda fenomen olan yağmur yunus çiftinin yeni doğmuş bebeklerine sma tanısı kondu ve iki gün önce valilik izni çıktı kampanya başladı .. şuan uğurlu ailesi de yayında yunus yağmur ve Okan yağmur çiftide yayında açın izleyin gönlünüzden ne koparsa doğmamış bebeklerinizin hayrına gönderin... Allah kabul etsin sadakanız olsun sizi ve evlatlarınızı korusun inşallah 🤲 IBAN numarası smaalmilacoruh hesabının biosunda var kopyalanıyor ordaki linkten açıklamaya sadece almila güneş Çoruh yazılacak

Öteki topiğe yazdım bunuda daha detaylı bu şekilde anlattım

Yarının görevi soğuk kahve denemek. Yapanlar foto paylaşsın 😅
Ben yaptııım neskafe üçü bir aradadan ama büyük bira bardağında az sıcak suyla erittim kahveyi üstüne buz ve süt ekledim müthiş oldu 🤭

Back
X