- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yapmadım kiii ama eridi gitti çoktan benden oFoto yok mu![]()
Bende şaşırdım ama iyice saçamalamışlardı son bölümlerde.Bir tarihi kapattım ömrümde, Yasak Elma'nın final bölümünü izledim. Bu altı yıl içinde başımdan iki evlilik, ömrümden beş ayrı şehir geçti...
Duygulandım.
Altı yıldır Pazartesi sendromu yaşamıyordum, sanırım bundan sonra yaşayacağım.
Güzel karakterdin Yıldız.![]()
biz eve hiç almayız çocuklardan ötürü. Ama bi yerde ikram edildiğinde içtim canım çekti çünkü ama sayılıdır yaniMikan sen Defne de içiyor muydun gazlı içecek?
Eskiden içmezdim ama soğuk soğuk yağlı yemeklerin yanına iyi geliyor valla
Gülsem mi şaşırsam mı bilemedimBir tarihi kapattım ömrümde, Yasak Elma'nın final bölümünü izledim. Bu altı yıl içinde başımdan iki evlilik, ömrümden beş ayrı şehir geçti...
Duygulandım.
Altı yıldır Pazartesi sendromu yaşamıyordum, sanırım bundan sonra yaşayacağım.
Güzel karakterdin Yıldız.![]()
Yarın bir daha yap o zamanBugün yapmadım kiii ama eridi gitti çoktan benden o![]()
Bizde nerdeyse her akşam yemeklerin yanına. Kışın bile sürekli alırdık. Oğlan büyük bizim kısıtlamıyoruz.biz eve hiç almayız çocuklardan ötürü. Ama bi yerde ikram edildiğinde içtim canım çekti çünkü ama sayılıdır yani
En başından beri saçmalıktı zaten de, o kadar bizden olmuşlardı ki zaman içinde. Her türlü absürtlüğüne rağmen izledim her bölümü.Bende şaşırdım ama iyice saçamalamışlardı son bölümlerde.
Fazla hızlandırma olmuş.
Komik olduğu için bunca sene tuttu bence.
Tr de komedi seviliyor tutuluyor ya.
Enderin bugün göğüs dekoltesi benim benden aldı. Kadın yaşına göre![]()
Tamam yaparım canım istiyor bu ara zaten serin serin güzel gidiyorYarın bir daha yap o zaman![]()
Biz yoğurt/ayran/cacıkçıyız yemeklerin yanına gerçi büyük oğlan içmez yemez bunları o da su içiyor ne yapayım. Meyve suyu bile sayılı alınır misafir vs gelecekse. Portakal sıkıyorum mevsiminde. Ama kola konusunda çok katı davrandık henüz hiç içmediler. Okulda vs verildiyse bilmemBizde nerdeyse her akşam yemeklerin yanına. Kışın bile sürekli alırdık. Oğlan büyük bizim kısıtlamıyoruz.
Ben normalde hiç içmem ama hamilelikten galiba bazen içim yanıyor bi istiyor canım engel olmuyorum kendime içiyorumMikan sen Defne de içiyor muydun gazlı içecek?
Eskiden içmezdim ama soğuk soğuk yağlı yemeklerin yanına iyi geliyor valla
Ben de aynen böyle olmuştum işte kana kana su niyetine içtiğim olmuştur dışardaBen normalde hiç içmem ama hamilelikten galiba bazen içim yanıyor bi istiyor canım engel olmuyorum kendime içiyorum![]()
Çarpık ilişki olmayan dizi kaldı mı bilmiyorum ama bu dizide Yıldız'ın saflıkları, Ender'in entrikaları izletiyordu.Ama ben yine de Şahika diyorum ya yazık ettiler Nesrin' ime.Gerçi o mu kendine yazık etti muamma. Sette kavga sonucu ayrıldı.En başından beri saçmalıktı zaten de, o kadar bizden olmuşlardı ki zaman içinde. Her türlü absürtlüğüne rağmen izledim her bölümü.
TR'de komediden ziyade, entrika ve çarpık ilişkiler seviliyor galiba
Dizideki organik bağları yazmaya kalksak, ömür yetmez:)
Ender'in en son davetteki siyah elbisesi çok güzeldi.
Belli bir yaştan sonra malesef o katılık işlemiyor ya bende benim oğlana içirmezdim büyüdü şimdi içiyor he tabi bazen hayır dediğimde dinliyor şükürler olsunBiz yoğurt/ayran/cacıkçıyız yemeklerin yanına gerçi büyük oğlan içmez yemez bunları o da su içiyor ne yapayım. Meyve suyu bile sayılı alınır misafir vs gelecekse. Portakal sıkıyorum mevsiminde. Ama kola konusunda çok katı davrandık henüz hiç içmediler. Okulda vs verildiyse bilmem![]()
Senden beklerim zatenBen normalde hiç içmem ama hamilelikten galiba bazen içim yanıyor bi istiyor canım engel olmuyorum kendime içiyorum![]()
Ne kadar korursak o kadar kardır dedik de artık olduğu kadarBelli bir yaştan sonra malesef o katılık işlemiyor ya bende benim oğlana içirmezdim büyüdü şimdi içiyor he tabi bazen hayır dediğimde dinliyor şükürler olsun![]()
Bizde de meyve suyu hiç alınmaz. İçilmez. Okula bir ara alıyorduk alerjiye tetikledi yine bıraktık. İlkokulda aynen sadece su, ayran, limonata içti.Biz yoğurt/ayran/cacıkçıyız yemeklerin yanına gerçi büyük oğlan içmez yemez bunları o da su içiyor ne yapayım. Meyve suyu bile sayılı alınır misafir vs gelecekse. Portakal sıkıyorum mevsiminde. Ama kola konusunda çok katı davrandık henüz hiç içmediler. Okulda vs verildiyse bilmem![]()
Of nasıl güzel gidiyor öyleykende amaBen de aynen böyle olmuştum işte kana kana su niyetine içtiğim olmuştur dışarda![]()