- 23 Ekim 2018
- 15.972
- 36.778
- 598
2. 3. Kuralsızsa 1. OlamazBen kuralsız hamileyim galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. 3. Kuralsızsa 1. OlamazBen kuralsız hamileyim galiba![]()
Bizim bir arkadaş aşırı tüketiyor çocukları da öyle. İlkokulda oğlunun dişleri dökülmeye başlamıştı. Kadın kahvaltıda bile kola içerisinde öyle bağımlı. Hamileyken de aşırı içerdi. Oğlumum öğretmeninin eşiydi bu arada.Ne kadar korursak o kadar kardır dedik de artık olduğu kadar![]()
Evet bünye sağlamlaşana kadar korusak kârNe kadar korursak o kadar kardır dedik de artık olduğu kadar![]()
Hiç bir şeyi abartmamak gerek yaBizim bir arkadaş aşırı tüketiyor çocukları da öyle. İlkokulda oğlunun dişleri dökülmeye başlamıştı. Kadın kahvaltıda bile kola içerisinde öyle bağımlı. Hamileyken de aşırı içerdi. Oğlumum öğretmeninin eşiydi bu arada.
Benimde öyle tanıdıklarım vardı midesi yara olan bile vardı ama vazgeçemedi kola bağımlılık aslında sigara gibi kahve gibi... Beni. Süt kızımda bağımlıydı yeni yeni azalttı 11 yaşında henüz .. ablama dinletemedim çocukken kolasız yemek yemiyor aman yesin diye verirdi bağımlı yaptıBizim bir arkadaş aşırı tüketiyor çocukları da öyle. İlkokulda oğlunun dişleri dökülmeye başlamıştı. Kadın kahvaltıda bile kola içerisinde öyle bağımlı. Hamileyken de aşırı içerdi. Oğlumum öğretmeninin eşiydi bu arada.
Aynen valla.Hiç bir şeyi abartmamak gerek ya![]()
Kola tadı kokusu daha farklı ya. Gazı da çabuk kaçıyor.Benimde öyle tanıdıklarım vardı midesi yara olan bile vardı ama vazgeçemedi kola bağımlılık aslında sigara gibi kahve gibi... Beni. Süt kızımda bağımlıydı yeni yeni azalttı 11 yaşında henüz .. ablama dinletemedim çocukken kolasız yemek yemiyor aman yesin diye verirdi bağımlı yaptıneyseki zararı henüz çıkmadı azaltıyor
2Kaçıncı hamilelik ?![]()
Koladan nefret ediyorum aslında içtikten sonra normalkende midemi bulandırırdı o tatlı acı tadıAynen valla.
Kola tadı kokusu daha farklı ya. Gazı da çabuk kaçıyor.
En iyisi fanta yine. Asit oranı belli tadı ideal.
Yazik ya. Egitimle fln alakali degil bu. Bagimlilik alismakla alakali. Mesela bnm esim cocuklugundan beri cikolata yermis ilk dolgusunu ortaokulda yaptirmis. Ben tatli belki 20li yaslarima kdr yemedim paketli gida bilmem kola ayda 1 icerdim dolgum bile yok. Ailenin alistirmasi cok onemli. Ben bizim evde zararli yiyecek hic gormedimBizim bir arkadaş aşırı tüketiyor çocukları da öyle. İlkokulda oğlunun dişleri dökülmeye başlamıştı. Kadın kahvaltıda bile kola içerisinde öyle bağımlı. Hamileyken de aşırı içerdi. Oğlumum öğretmeninin eşiydi bu arada.
Aboo diş biraz da genetik bence.Yazik ya. Egitimle fln alakali degil bu. Bagimlilik alismakla alakali. Mesela bnm esim cocuklugundan beri cikolata yermis ilk dolgusunu ortaokulda yaptirmis. Ben tatli belki 20li yaslarima kdr yemedim paketli gida bilmem kola ayda 1 icerdim dolgum bile yok. Ailenin alistirmasi cok onemli. Ben bizim evde zararli yiyecek hic gormedimMikan gibi olmayi planliyorum bende. Evde hic gormesin disarida nasil olsa yiyecek icecek
Yazik ya. Egitimle fln alakali degil bu. Bagimlilik alismakla alakali. Mesela bnm esim cocuklugundan beri cikolata yermis ilk dolgusunu ortaokulda yaptirmis. Ben tatli belki 20li yaslarima kdr yemedim paketli gida bilmem kola ayda 1 icerdim dolgum bile yok. Ailenin alistirmasi cok onemli. Ben bizim evde zararli yiyecek hic gormedimMikan gibi olmayi planliyorum bende. Evde hic gormesin disarida nasil olsa yiyecek icecek
Tamamiyle sudem e katılıyorum diş olayo genetik bizim anne tarafı 30 lüiu yaşlarda tüm dişlerini kaybetmiş hep ben ablam abim anne tarafına çekmişiz hatırlıyorum ilk okulda üç tane çürüğüm vardı benimde ... Dolapta peyniri zor bulduğumuz yokluk zamanında abur cubur fazla yiyecek nerdeeeeAboo diş biraz da genetik bence.
Benim oğlanı bebekten özenli besledim.
6 yaşında filan 12 dolgusu vardı.
Götürüp yaptırdım. Baya süt dişlerine. Her seansta doktor 6 dişine minik minik dolgular yaptı. Kansızlığı çok fazla idi. Kan ilacı çok içti. Üstüne de mama (yani süt ürünü) tüketince kararma yapıyor. Hala 2 süt dişi siyah dökülmesini bekliyoruz.
Benim de 16 yaşında 9 dolgum bir çekimim vardı. Hatta memleketten Ankara'ya gidip orda diş hastanesinde yaptırmıştım. Ablamda kalmıştım. Öyle tatlı, şeker, çikolata tüketecek imkan ortam pek yoktu yani.
Biraz genetik biraz da bakma ile ilgili.
Yaa benim yeğenim var kız. 42 yaşındaTamamiyle sudem e katılıyorum diş olayo genetik bizim anne tarafı 30 lüiu yaşlarda tüm dişlerini kaybetmiş hep ben ablam abim anne tarafına çekmişiz hatırlıyorum ilk okulda üç tane çürüğüm vardı benimde ... Dolapta peyniri zor bulduğumuz yokluk zamanında abur cubur fazla yiyecek nerdeeeeşuan üç dişim yok dört tane kanal tedavisi yapılan vardı onlarda düştü kırılıyor un gibi dişlerim ki ilk okuldan beri düzenli fırçalarım ben.. oğlumun geçen sene yapıldı dişleri üç tane dolgusu kanal tedavisi var şimdiden ... Süt kızımın da öyle malesef ... Süt dişlerinden başladı sorunlar hep ...
Baba tarafını anlatayım bide babamın da babaanneminde ellili yaşlarından sonra başladı sorunları yaşlılıkla alakalı yani yemek içmekle değil ... Oyyy tipim çekeceğine dişim çekseymiş babama keşke![]()
Demek ki neymiş genetikmişYaa benim yeğenim var kız. 42 yaşında
Sigara kahve çay alayını tüketir dişleri inci gibibeyaz ve iri iri. Benim ağzım da aynen dolgu vs dolu. Ama şükür doktorlar iyi bakmışsın diyor yine de. Diş kaybı olmasın diye çok çabaladım. 20 liklerin 3 ünü de çektirdim. Kimini ameliyatla kimini normal.
Doğalın yerini tutmaz diye geçen sene zirkonyumdan vazgeçtim. Şeytan bir yokladı ön 10 dişi değiş dedisonra vazgeçtim tabi.
Benim de diş minem doğal sarı
Ne kadar beyazlatıcı macun da kullansam bir yere kadar.
Hatta bir dişim kırılınca zirkonyum yapmıştık. 3 renk geçişli yaptılar doğala yakın olsun diye dişim öyle renkli yani.
Diş dibi, orta, uç rengarenk![]()
Afiyet olsun ben üç gündür geceleri salata yiyorum şuan da başladım yemeğeSizce ben gecenin bu saatinde gözleme yapıp yemiş miyimdir?
Neyse yatayım karnımı da doyurdum tekrar acıkmadan yol alayım.![]()
Aaa bak bir akrabanın oğlu var oda günde bir şişe kola içer.Demek ki neymiş genetikmiş![]()
Midesi ne alemdeAaa bak bir akrabanın oğlu var oda günde bir şişe kola içer.
Onun da 16 yaşında daha ağzında doğru dürüst diş yok şimdiden yaşlılar gibi bir dünya çekim dişi var.
Valla o kadarını bilmiyorum. Ankara'da zaten anca bir kaç senede bir bayramda anca görürüm. İnternet oyun bağımlısı. Bilgisayar başında bütün gün.Midesi ne alemde![]()