Selam canlar💜

Uyandım.
Kahvaltı hazırladım.
Yedim şimdi geri uykum geldi.

Kuru fasulye yapacağım
Pilav yapacağım
Domates salatası yaparım.

İki makine çamaşırım var katlanacak.
Bulaşıklar makineye atılacak.

Aboo diş biraz da genetik bence.
Benim oğlanı bebekten özenli besledim.
6 yaşında filan 12 dolgusu vardı.
Götürüp yaptırdım. Baya süt dişlerine. Her seansta doktor 6 dişine minik minik dolgular yaptı. Kansızlığı çok fazla idi. Kan ilacı çok içti. Üstüne de mama (yani süt ürünü) tüketince kararma yapıyor. Hala 2 süt dişi siyah dökülmesini bekliyoruz.

Benim de 16 yaşında 9 dolgum bir çekimim vardı. Hatta memleketten Ankara'ya gidip orda diş hastanesinde yaptırmıştım. Ablamda kalmıştım. Öyle tatlı, şeker, çikolata tüketecek imkan ortam pek yoktu yani.

Biraz genetik biraz da bakma ile ilgili.

Tamamiyle sudem e katılıyorum diş olayo genetik bizim anne tarafı 30 lüiu yaşlarda tüm dişlerini kaybetmiş hep ben ablam abim anne tarafına çekmişiz hatırlıyorum ilk okulda üç tane çürüğüm vardı benimde ... Dolapta peyniri zor bulduğumuz yokluk zamanında abur cubur fazla yiyecek nerdeeee 🤷🏻‍♀️ şuan üç dişim yok dört tane kanal tedavisi yapılan vardı onlarda düştü kırılıyor un gibi dişlerim ki ilk okuldan beri düzenli fırçalarım ben.. oğlumun geçen sene yapıldı dişleri üç tane dolgusu kanal tedavisi var şimdiden ... Süt kızımın da öyle malesef ... Süt dişlerinden başladı sorunlar hep ...
Baba tarafını anlatayım bide babamın da babaanneminde ellili yaşlarından sonra başladı sorunları yaşlılıkla alakalı yani yemek içmekle değil ... Oyyy tipim çekeceğine dişim çekseymiş babama keşke 🤣🤣🤣

Sizce ben gecenin bu saatinde gözleme yapıp yemiş miyimdir? 🤪

Neyse yatayım karnımı da doyurdum tekrar acıkmadan yol alayım. :KK55:
Ben bu kadar genetik olduggunu bilmiyodum desem. Baya sasirdim simdi bunladi okuyunca😫 insallah benim prenses bana ceker babasina cekmez ozmn tek diyecegim bu🙈
Bende gozleme yapmak icin yufka aldim smdi desem💃🏻💃🏻

Ben bu kadar genetik olduggunu bilmiyodum desem. Baya sasirdim simdi bunladi okuyunca😫 insallah benim prenses bana ceker babasina cekmez ozmn tek diyecegim bu🙈
Malesef herşey genetikle alakalı en çok sonra beslenme geliyor 🤷🏻‍♀️ afiyet olsun 🥰

Günaydın 🌸
Erken uyandım bugün uyumak istemedim tekrar erken kendime geleyim gün güzel geçsin diye 🤗
Balkonda kahve içtim
Kahvaltı istemedi canım yulaf ezmesi yedim
Şimdi öylece oturuyorum
Yemek planım yok her zamanki gibi 🤣
Çamaşır benimde var katlanacak küçük odada bekliyorlar 😅
Canım dışarı çıkmak istiyor bugün Halim olursa gezmelere giderim belki 🤗

Gunaydin hanimlar💕
Dun gece bayilmisim ben erkenden. Sabah da erken kalktim annemi aldim pazara gittim. Gec gidince yer bulunmuyor. Yurumek de bana zor geliyor die 9:30da pazardaydik. Oradan migros oradan da sakuteri sut aldim eve geldim smdi biraz uzandim dinlenmek icin. Meyvelerin sebzelerin
Yikama kismi var. Utu var. Yogurt mayalanicak. Gozleme borek yapariM usenmezsem. Aksam yemegine salcali biftek pilav zeytinyagli salata planim var
Bunlari yapana kdr gun biter zaten🤦🏽‍♀️

Gunaydin hanimlar💕
Dun gece bayilmisim ben erkenden. Sabah da erken kalktim annemi aldim pazara gittim. Gec gidince yer bulunmuyor. Yurumek de bana zor geliyor die 9:30da pazardaydik. Oradan migros oradan da sakuteri sut aldim eve geldim smdi biraz uzandim dinlenmek icin. Meyvelerin sebzelerin
Yikama kismi var. Utu var. Yogurt mayalanicak. Gozleme borek yapariM usenmezsem. Aksam yemegine salcali biftek pilav zeytinyagli salata planim var
Bunlari yapana kdr gun biter zaten🤦🏽‍♀️
Baya erkencisin maşallah 🤗

Baya erkencisin maşallah 🤗
Ayy sormaa anneme 9:30 alirim seni dedim. 15de uyandim. 20flndi yazmis ben hazirim ineyim mi diye. Ben yataktaydim 😂dedim 3dk sonra in😂jet hiziyla yuzumu yikadim da ciktim evden
Smdi kalkicam bende geldim 1 satte yakin yattim ama iyi geldi

Her hafta gözleme haftası yapıyoruz resmen. 😋

Yemekler tamam.
Bulaşık tamam.
İki bölüm de Equalizer izledim.

Şimdi hazırlanıp çıkacağım.

Yemekler tamam.
Bulaşık tamam.

Maşallaaah 🤗 benide yulaf kesmedi iki yumurta kırdım sadece yumurta kaşar yedim o sırada kuzenimle görüntülü konuştuk onun zoruyla tütsü yaktım iyi gelir belki dedi harbiden de kötü kokmadı şuan ev mis gibi misket limon kokuyor 😅 bide duşa girdim keyif benim bugün 🤣

Yemekler tamam.
Bulaşık tamam.

Esim gec yatio evde tirtiklicak bisi olmazsa getirden paketli bisiler istio🤦🏽‍♀️
Bi de ben cok seviyorummm💃🏻

Maşallaaah 🤗 benide yulaf kesmedi iki yumurta kırdım sadece yumurta kaşar yedim o sırada kuzenimle görüntülü konuştuk onun zoruyla tütsü yaktım iyi gelir belki dedi harbiden de kötü kokmadı şuan ev mis gibi misket limon kokuyor 😅 bide duşa girdim keyif benim bugün 🤣
Bnde baya bi yariladim isleri ya. Sebze meyve yesillikler yikandi. Yemek pisio smdi utuye geldim iki saniye oturdum dinlenmek icin
En yogun gunum sali oluyo ya. Sali yikilmazsam gerisini hallediorum😂😂😂

Bnde baya bi yariladim isleri ya. Sebze meyve yesillikler yikandi. Yemek pisio smdi utuye geldim iki saniye oturdum dinlenmek icin
En yogun gunum sali oluyo ya. Sali yikilmazsam gerisini hallediorum😂😂😂
Oh maşallah sana da yıkılmazsıııın o güç var sende 🤗🤗❤️

Görev tamam 🙈 kızlar canınız çeker mi ki ? Böyle paylaşıyorum ama S Seray94 senden de bekliyorum 🤭
sudem34 sudem34 manzaram sana özel 😅

Eklentiler

• FCA1222B-5A7E-45E1-BFED-C29A3605B043.webp
    FCA1222B-5A7E-45E1-BFED-C29A3605B043.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 44
Cinsiyet belli miydi? Oğlun mu var? İnşallah sağlıklı bir kızın da olur 🙏 Erkek evlat kaymak kız bal gerçekten 🤭😍
Afiyet olsundu o zaman 🤗
10 yaşında bir oğlum var 11 yaşında süt kızım var eşimden de iki oğlum var 😁😁
Amiiin diyorum bir kız nasip olsun inşallah ama bana erkek gibi geliyor kime sorsam erkek diyor ama ramzi teorisine göre kızdı bakalım ne çıkacak 😅😅😅

Eklentiler

• IMG_20230606_141914.webp
    IMG_20230606_141914.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 46
Afiyet olsundu o zaman 🤗
10 yaşında bir oğlum var 11 yaşında süt kızım var eşimden de iki oğlum var 😁😁
Amiiin diyorum bir kız nasip olsun inşallah ama bana erkek gibi geliyor kime sorsam erkek diyor ama ramzi teorisine göre kızdı bakalım ne çıkacak 😅😅😅
Afiyet olsun 🤩 Allah gönlüne göre versin, erkek evlada doymuşsun kız renk katar 🤭

Afiyet olsun 🤩 Allah gönlüne göre versin, erkek evlada doymuşsun kız renk katar 🤭
Ah ah Allah gönlümüzdekini verir inşallah sağlığıyla 🥰 Allah en doğrusunu bilir ama gerçekten bu eve bir çiçek lazım 😅😅😅

Sabah patates kizarttim kahvaltiya
Odev yaptim.
Saglik ocagina gittim ilac yazdirdim sonra aldim
Kardesimi parka goturdum
Patates sogan sut aldim marketten.
Bugun cevizli revani yapicam tatli olarak 😊

Back
X