benım robotta sahibi gibi canı istediğinde süpürüyor😂😂😂
Sinir hastası etti beni
Dyson aldım onunla mutluyuz
Robot dinleniyor😂😂
İade et parasını al.Ablam iki sene kullandı şarj dolduğu belli olmuyor ışık yanmıyor diye para iadesi yaptılar aynı paraya gitti dyson aldı o da.

Ruhum fakir diyorsun 🤣hayali bile fakir 😂 kız döt kadar evi zor temizliyoz 🤣yalıyı zaten temizlemeyiz 🤣
He ya sorma olayımız bu. Boşver gene de temiz bence ev. Biraz çamaşır dağınıklığı var ama o kadar olur. Ruhum zengin de, zenginlik kriterlerim içinde yalı yok. Neme lazım romatizma olurum ben orda😂
Rutubetli yer sonuşta. Böyle de küçümser, haysiyetimi kurtarırım🥳

İade et parasını al.Ablam iki sene kullandı şarj dolduğu belli olmuyor ışık yanmıyor diye para iadesi yaptılar aynı paraya gitti dyson aldı o da.
2 seneyi geçti galiba
Eşimde satayım dıyor

Ben onun yolunu yapar anneme götürürüm😂😂😂

Birazda orda gezınsın
Dyson çok iyi şimdilik

Bayramda oturuyoruz kayınvalidem de süpürgeden çıktı konu
Eşim kaynıma diyor ki evde 5 çesit süpürge var hiç biri mutlu etmiyor yengeni😂😂😂

He ya sorma olayımız bu. Boşver gene de temiz bence ev. Biraz çamaşır dağınıklığı var ama o kadar olur. Ruhum zengin de, zenginlik kriterlerim içinde yalı yok. Neme lazım romatizma olurum ben orda😂
Ya ne romatizması hemen doktor gelir tedavi eder
Olmazsa jetinle en iyi doktorlara gidersin

Ben de ne zaman ev baksam kendımı yalı bakarken bulurum 😂😂😂

Aha🤣deprem olunca suyun altında kalır demi 🤣hiç güvenli de değil ❌ çamur atmada sudem ve mucize gibi ol✌🤣
2 seneyi geçti galiba
Eşimde satayım dıyor

Ben onun yolunu yapar anneme götürürüm😂😂😂

Birazda orda gezınsın
Dyson çok iyi şimdilik

Bayramda oturuyoruz kayınvalidem de süpürgeden çıktı konu
Eşim kaynıma diyor ki evde 5 çesit süpürge var hiç biri mutlu etmiyor yengeni😂😂😂
Garantisi bitmediyse parasını almak dahs mantıklı bence🤣annene kalan 4 den biri gider kalır üç🤣
Ben çıkıyorum kızlar☺️kitap okur uyurum

Ne iyi geldı tekrar dönmek sizlerle konuşmak çok özlemişim hoş sohbetinizi
Seviyorum sizi iyi ki varsınız
İyi geceler
İyi geceler canım 😘
Sabah görüşürüz ✌

Aha🤣deprem olunca suyun altında kalır demi 🤣hiç güvenli de değil ❌ çamur atmada sudem ve mucize gibi ol✌🤣

Garantisi bitmediyse parasını almak dahs mantıklı bence🤣annene kalan 4 den biri gider kalır üç🤣

İyi geceler canım 😘
Sabah görüşürüz ✌
Ah sudem sen çok yaşa 🤣

İyi geceler canım 😘
Sabah görüşürüz ✌
Kız onlar dandikkk

Robot istiyordu

Vereyim de bide o sinir hastası olsun

Halam vardı annemlerde oda dıyor ayy robot dediler diye aldık oyuncak gibi dönüp duruyor 😬

Şimdi napiyon canım bende film açayım dedim grip filmi
Dün ilk defa erken yattım şükür uyuyabildim iyi geldi dinlendim kalktım
Kız onlar dandikkk

Robot istiyordu

Vereyim de bide o sinir hastası olsun

Halam vardı annemlerde oda dıyor ayy robot dediler diye aldık oyuncak gibi dönüp duruyor 😬
Anneye bak hele 🤣işini biliyor kadın
Aile yanında mı yaşam

O zaman çok misafir geliyor🙈
Ben de yaz olunca gidiyorum
Hiç eksik olmuyor

Ayakta kalan da hep biz oluyoruz🤷‍♀️
Aile yanında yazın bende telef oluyorum resmen. Ne bulaşık bitiyor ne süpürme

Back
X