Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy yemeler yemeler, evde olunca ipin ucu kaçabiliyor sanırım değil mi? Bizim de doğum günü sebebiyle öyle oldu. Hafta içi toparlarız inşallah.Günaydın canlar
Tatilin ikinci günü ve ben sanki yemek yeme tatiline çevirdim bu işi
Sabah dün akşam yaptığım hamurla pişi yaptım nefis oldu tabi baya yedim küçüğün bur u yine tıkalı iştahı yine kapalı iyilesemiyor ne yazikki bir ay oldu
Öğlene de firinladigim patatesler vardı onlara sabahki başladığım yumurtayı koydum bahçeden maydonoz taze soğan topladım doğradım bir güzel patates salatası yaptım
Şimdi afiyetle onları yiyirum yanında da ev yapımı ekşili ayran
Yemek malzemesini fazla hazırlayıp başka yemek için malzeme olarak kullanıyorumbenim için baya pratik oluyor ve benzer malzemelerden farklı yemekler yiyorum
Prens dizisine devam 2.sezon ikinci bölüme geldim
İndirim vardı deodorant ve dus jeli aldım netten
Kolayına gelmiş demek ki ayağında sallamakYok balım kaynana hep ayağında sallayarak uyutmaya alistirdi öyle de kaldı
Emzirirken ben emzirirken uyuyordu sonra yerine bırakıyordum şimdi emzirme olmadığı için biberon verip sallıyorum bakıcı da öyle yapıyor
Çok uykusu varsa kendi kendine de uyuyor ama beni çileden cikardiktan sonra saatlerce uğraşıyorum uyumuyor sallattirmiyor da en son kendi sızıyor bir köşede
Selam canım
Canım sanırım yanlış anladın günde hep tek gündüz tek gece uykusu oldu hiç gündüz çift uyku uyuyan bir bebek olmadı
8.30 da kalkıyor bakıcıya gidiyoruz
12 gibi bakıcı uyutuyor bir 40 dakika filan uyuyor
Akşam da 9 dan sonra artık ne zaman uyursa 10-11 geç uyuyor bende anlamıyorum bu kadar az uykuya nasıl dayanıyor
Kendi beşiği de sallanıyor ama ses yapıyor hafif tak tuk yere degen kısmı parkede birde ama aman aman da sallamiyor
Ben de kaçırdım gibi yaaGünaydın canlar
Tatilin ikinci günü ve ben sanki yemek yeme tatiline çevirdim bu işi
Sabah dün akşam yaptığım hamurla pişi yaptım nefis oldu tabi baya yedim küçüğün bur u yine tıkalı iştahı yine kapalı iyilesemiyor ne yazikki bir ay oldu
Öğlene de firinladigim patatesler vardı onlara sabahki başladığım yumurtayı koydum bahçeden maydonoz taze soğan topladım doğradım bir güzel patates salatası yaptım
Şimdi afiyetle onları yiyirum yanında da ev yapımı ekşili ayran
Yemek malzemesini fazla hazırlayıp başka yemek için malzeme olarak kullanıyorumbenim için baya pratik oluyor ve benzer malzemelerden farklı yemekler yiyorum
Prens dizisine devam 2.sezon ikinci bölüme geldim
İndirim vardı deodorant ve dus jeli aldım netten
Ellerinize sağlıkOyyy yemeler yemeler, evde olunca ipin ucu kaçabiliyor sanırım değil mi? Bizim de doğum günü sebebiyle öyle oldu. Hafta içi toparlarız inşallah.
Benim de keşkek var, haşlanmış etle birlikte onu yedik, akşamüstü acıkınca tarhana çorba yaptım, 2 kase içtim. Küçük kızı uğurladım, perşembe akşam tekrar gelecek, sınavlar sonrası 1 hafta boşluğu varmış.
Bugün yürüyüş yapamadım, çıkcaktım ama, evde olmak kolayıma geldi. Bitter çikolatam vardı, dizi izlerken yarıya yakınını yedim, 1 trbzon hurması yedim, çay çekirdek yaptım. Tatlı işi bizde fazla oluyor, dün de kızım baklava almış, 2 dilim soğuk baklava, 1 dilim de antepfıstıklıdan yedim.
Teşekkür ederim, evet yakın okuyor, 2 saat mesafe. Olur olur, Allah gönlünüze göre versin inşallah.Ellerinize sağlık
Ünide mi okuyor kızınız
Yakın mı eve
Allah kavuştursun bize de üniversiteye gittiği günleri göstersin çocuklarımızın![]()
Size de afiyetler olsun, iyi gezmeler.Ben de kaçırdım gibi yaa
Regl oldum eşim de memleketine gitmişti
Doldurmak gelmiş tatlıları
Yedim de yedim
Salı günü de Yunanistan a gideceğiz orda da yerim sonra dikkat edeceğim inşallah
Bugün petekleri söktük yıkadık
Kaçıranlar vardı onları tamir etti eşim
Yemek kanat pilav turşu yoğurt
Şimdi yine tatlı yerim herhalde
Mutfak toplanacak bekliyor![]()
Keskegi fırına veriyor musun?Oyyy yemeler yemeler, evde olunca ipin ucu kaçabiliyor sanırım değil mi? Bizim de doğum günü sebebiyle öyle oldu. Hafta içi toparlarız inşallah.
Benim de keşkek var, haşlanmış etle birlikte onu yedik, akşamüstü acıkınca tarhana çorba yaptım, 2 kase içtim. Küçük kızı uğurladım, perşembe akşam tekrar gelecek, sınavlar sonrası 1 hafta boşluğu varmış.
Bugün yürüyüş yapamadım, çıkcaktım ama, evde olmak kolayıma geldi. Bitter çikolatam vardı, dizi izlerken yarıya yakınını yedim, 1 trbzon hurması yedim, çay çekirdek yaptım. Tatlı işi bizde fazla oluyor, dün de kızım baklava almış, 2 dilim soğuk baklava, 1 dilim de antepfıstıklıdan yedim.
Başka bir yönteme geçmem lazım aynenKolayına gelmiş demek ki ayağında sallamak
Sana zorluğu kalmış
Büyüdükçe daha da zor olacak
Biran önce alışır inşallah kendi uyumaya
Hangi tatlılar var ?Ben de kaçırdım gibi yaa
Regl oldum eşim de memleketine gitmişti
Doldurmak gelmiş tatlıları
Yedim de yedim
Salı günü de Yunanistan a gideceğiz orda da yerim sonra dikkat edeceğim inşallah
Bugün petekleri söktük yıkadık
Kaçıranlar vardı onları tamir etti eşim
Yemek kanat pilav turşu yoğurt
Şimdi yine tatlı yerim herhalde
Mutfak toplanacak bekliyor![]()
Sütlü fındıklı kadayıfKeskegi fırına veriyor musun?
Ben çok severim firinlayinca ayrı bir güzel oluyor
Afiyet bal şifa olsun
Yasasin yemek yemek
Başka bir yönteme geçmem lazım aynen
Hangi tatlılar var ?
Çay yanına da iyi gidiyor tatlı ama öyle deme
Afiyet şifa olsun![]()
Hep fındık vücuttaki enerji fazlası geldi aklımaSütlü fındıklı kadayıf
Yine oraya özgü fındıklı bir tatlı adını bılmıyorum
Fındık ezmeli pestil
Ben neyseki en çok pestilden yedim
Regl oldum o niyetle de getirdiyse zamanlama yanlışHep fındık vücuttaki enerji fazlası geldi aklıma
Bu kadar kalori yakmak için efor lazım
Adam bilerek mi getirdi yoksa![]()
Tüh ya yazık olmuş hakketenRegl oldum o niyetle de getirdiyse zamanlama yanlış![]()