• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayılırım
Bugün biri kuru dolma getirmiş öyle lezzetliydi ki anlatamam
Bende o tarifi bulup yapmaliyim kesin

Para tuzağı olarak görüyorum ben birazda
Lazerin yanında hediye verdiler
Sonra vay efendim peeling güneş kremi nemlendirici kendi ürünlerini kakalamaya calistilar.
Geçen lazere gittim onda bile iki ürün yine satmaya çalıştilar
Bilerek lazeri ucuz yapıyorlar
Müşteri gelince ilgi alaka ürün satmaya çalışıyor düzenli kullan vs ayağına

Ay halamin gelini de anlamadım diye herkesi kandırdı 😂üçüncü çocuğu kimse istemiyordu 😂duyarlarsa aldırmak isterler diye saklamış .
Ama kötü olan çocuklara kimse bakamıyor
En büyük rahatsiz 😔

Kaç yaşında?
Kaç çocuğun var ?

Oh

İyi yapmışsın bende derim ya sorana
Arkadaş gitmiş dandik meyve seti güya 160 TL vermiş günah yani çöp resmen keşke bana verseydi ıslak mendil alırdım poposuna en azından oynamayacagi dandik dundik bişey evde kalabalık cimriligi tutmuş 😂

İnşallah yeni haberler getirir
3 yaşında
Bi tane kız çocuğum

Seninkilerrrr

Benim de acil saç boyamam lazım diplerim iki karış çıkmış tam 🤣 o kadar beyazım var ki görseniz üzülürsünüz bu yaşta bu beyaz diye 🤣🥲🥲

Bayılırım
Bugün biri kuru dolma getirmiş öyle lezzetliydi ki anlatamam
Bende o tarifi bulup yapmaliyim kesin

Para tuzağı olarak görüyorum ben birazda
Lazerin yanında hediye verdiler
Sonra vay efendim peeling güneş kremi nemlendirici kendi ürünlerini kakalamaya calistilar.
Geçen lazere gittim onda bile iki ürün yine satmaya çalıştilar
Bilerek lazeri ucuz yapıyorlar
Müşteri gelince ilgi alaka ürün satmaya çalışıyor düzenli kullan vs ayağına

Ay halamin gelini de anlamadım diye herkesi kandırdı 😂üçüncü çocuğu kimse istemiyordu 😂duyarlarsa aldırmak isterler diye saklamış .
Ama kötü olan çocuklara kimse bakamıyor
En büyük rahatsiz 😔

Kaç yaşında?
Kaç çocuğun var ?

Oh

İyi yapmışsın bende derim ya sorana
Arkadaş gitmiş dandik meyve seti güya 160 TL vermiş günah yani çöp resmen keşke bana verseydi ıslak mendil alırdım poposuna en azından oynamayacagi dandik dundik bişey evde kalabalık cimriligi tutmuş 😂

İnşallah yeni haberler getirir
Allah şifa versin canım ne rahatsızlığı var :(

Benim de acil saç boyamam lazım diplerim iki karış çıkmış tam 🤣 o kadar beyazım var ki görseniz üzülürsünüz bu yaşta bu beyaz diye 🤣🥲🥲
Benım de çokkkk. O yüzden platine yakın bir tonda boyatip geziyorem😬
Yani kuaföre sorsan platin ama bana sorsan hadi ordan😬

Ay çok güzel, eline sağlık, örgü beceremiyorum ya.
Teşekkür ederim 🐣
Valla ben de işte basit şeyleri izleye izleye yapmaya çalışıyorum. Bir ara sürekli çanta oruyordum eşe dosta 🤣 dönem dönem bir şeylere sariyorum
Benım de çokkkk. O yüzden platine yakın bir tonda boyatip geziyorem😬
Yani kuaföre sorsan platin ama bana sorsan hadi ordan😬
Benim annemin yaklaşık on senedir kendi renkte saçı kalmadığı için beyaz sarı bir renk boyatıyor 🤣 beyazları arada kaynatiyor rifle gibi 🙈 benim de sonum o fakat ben annemin aksine esmerim, asla olmaz bana platin 🙃 tenine yakisiyorsa şanslısın bence🫠 sarının havası çok başka ya çok begeniyorum 😍

Teşekkür ederim 🐣
Valla ben de işte basit şeyleri izleye izleye yapmaya çalışıyorum. Bir ara sürekli çanta oruyordum eşe dosta 🤣 dönem dönem bir şeylere sariyorum

Benim annemin yaklaşık on senedir kendi renkte saçı kalmadığı için beyaz sarı bir renk boyatıyor 🤣 beyazları arada kaynatiyor rifle gibi 🙈 benim de sonum o fakat ben annemin aksine esmerim, asla olmaz bana platin 🙃 tenine yakisiyorsa şanslısın bence🫠 sarının havası çok başka ya çok begeniyorum 😍
Ben de 1,5 senedir boyatmıyorum
Uçları aksın tamamen kendi saçımı kullanacağım
Beyazlarım çok ama seviyorum böyle değişik bir hava kattı bana🙈

Teşekkür ederim 🐣

Aslında esmer olup platinle asiri cool elit görünen pek çok kişi görüyorum ben ınstagramda ya.
Of yani🤩🤩🤩

3 yaşında
Bi tane kız çocuğum

Seninkilerrrr
İki erkek
Benim üç boyamalık boya stogum var
Allah şifa versin canım ne rahatsızlığı var :(
Otizm 5 yaşında
Aşırı kalabalık yaşıyorlar
Halam yaşlı annesi erkek kardeşi kendisi kocası bekar oğlu evli oğlu gelini üç tane de çocuk anne de biraz saldım çayıra çok zor yanı eşimin halası ben hala diyorum da aslında

Sütü mayaladim
Küçüğü uyuttum
Artık kendime vakit ayırabilirim

İki erkek

Otizm 5 yaşında
Halam yaşlı annesi erkek kardeşi kendisi kocası bekar oğlu evli oğlu gelini üç tane de çocuk anne de biraz saldım çayıra çok zor yanı eşimin halası ben hala diyorum da aslında
Nerde kalıyor o kadar kişi
Aynı evde mi 😳

İki erkek

Otizm 5 yaşında
Allah bagıslasın masallah canım ne güzel büyüttün bile sen galiba

Nerde kalıyor o kadar kişi
Aynı evde mi 😳
Aynen balım
4 aile resmen aynı evde
İstanbulda ayrı eve çıksa kimse gecinemez
Evleri Allah'tan kendilerinin krediyle aldılar ödemesi bitti mi bilmiyorum
Bir de gelinde üç çocuğa bakacak basiret yok Allah yardım etsin kendine zor bakıyor değişik biraz

Back
X