• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimizdeki şeytana başladım sudem34 sudem34 , 42.sayfaya gelmişim, bi yandan da videosunu dinliyorum, eş zamanlı okumak daha keyifli oldu açıkçası.
Ben o kitabı lisedeyken okumuştum
Kapağında bı adam fotografı vardı sanki sıyah beyaz film gibi kapağı olan bı kitaptı dıye hatırlıyorum.
Nasıl da unutmuşum icerigini🥹

Bu aralar grange 🤩

Kapağında bı adam fotografı vardı sanki sıyah beyaz film gibi kapağı olan bı kitaptı dıye hatırlıyorum.

Bu aralar grange 🤩
Pek iz bırakmamis kapak hariç 🤣

Bu aralar grange 🤩
image.webp

Bu aralar grange 🤩
Grange duydum ama hiç okumadım, bi ara tess gerritsen tiryakisiydim, tüm kitaplarını almıştım. Beğendiklerini yazar mısın?

Yok o köye göçenleri falan çekiyor, muğla tarafında şehirden göçüp köyde yeni yaşam kurmuş insanları. Benim de hayalim var da, bakalım nasip olursa inşallah 🙏
Hadi inşallah 🙏
Sıcak memleket tabi niye olmasın

Günaydın 🩷
Oğlumu kursa yolladim
Geri yatacağım şimdi

Yatmadim
Kitap okudum 23 sayfa
ftemiz ftemiz sen kacinci sayfadasin sana yetissem barı

Yumurta hasladim
Küçüğüm ile kahvaltı yaptık. :kk77:

Yatmadim
Kitap okudum 23 sayfa
ftemiz ftemiz sen kacinci sayfadasin sana yetissem barı

Yumurta hasladim
Küçüğüm ile kahvaltı yaptık. :kk77:
Günaydın canım, maşallah iyi yaptın ben 52. sayfadayım, yetişirsin. Ben de erken kalktım, kahvaltı yaptım, şimdi temizlik yapıyorum.
Afiyet olsun.

Günaydın canım, maşallah iyi yaptın ben 52. sayfadayım, yetişirsin. Ben de erken kalktım, kahvaltı yaptım, şimdi temizlik yapıyorum.
Afiyet olsun.
Bulaşık makinesi çalıştırdim daha mutfaktan çıkamadım
Acaip iş var evin her yerinde
Bakalım keyfim ne derse onu yapicam

Ay gerçekten evde kalınca da pek fenaymiş😀😀tüm işler sana bakıyor, tura mı gitseydim acep😀😀
Kız fırsatın vardı niye gitmedin
Hadi ben iki çocukla ev bile supuremiyorum da

Ay ne bileyim, evde olmak istedim bu hafta. Canım hamam çeker ama niyeyse ona da bi üşeniyorum, yalnız canım istemiyor.
Hamam sevemedim bir türlü ya
Alışkanlık belki
Gecen sene iki kez gittim hiç birinde eglenmedim
Birinde tek gittim havuz sıcaktı yuzemedim termaldi
Diğerinde çocukla gittim kaynana da vardı çocuk bana kaldı aşırı bunaldım yine bişey anlamadim

Çocuğu yarım saat sallayıp uyuttum
Yarim saat uyudu tekrar uyandı yanına yattım 15 dakika daha uyudu 😂
Hiç uyutnmasam aceba daha karlı miyim 😂

Neyse o uyurken 42.sayfaya geldim bende
Alelacele kitap , kahve ,Nescafe, portakal, armut ,kaju hızlıca keyif yaptım ne kadar yapabildiysem😂

Kimsecikler yok bari gideyim de taşacak bu denizin akşamki bölümünü izleyim

Dun akşam ben de izleyemedim şimdi eve gidip direkt onu izleyeceğim bugünün planı o 😍

Back
X