• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar herkese güzel hafta sonları 😍
Dün akşam dışarıdaydık oradan kayınvalideme geçtik yatıya, anca eve dönüyoruz aramız çok uzak güya ikimiz de istanbulda yaşıyoruz🤣
Hava nasıl berbat sabah resmen buz yağıyordu istanbulda
Tüm öğleden sonra yatıp dizi izlemek istiyorum taşacak bu deniz kızılcık şerbeti ve emily in Paris yeni sezon gelmis
İki gün kamp gibi yatıp dizi izleyesim var aşırı

Grange duydum ama hiç okumadım, bi ara tess gerritsen tiryakisiydim, tüm kitaplarını almıştım. Beğendiklerini yazar mısın?
Ay ben de cerrah mıydı kitabın adı sanki tess in, onu okumuştum
Aşırı severim hem dizi hem kitap olarak polisiye suç vs

Selamlar herkese güzel hafta sonları 😍
Dün akşam dışarıdaydık oradan kayınvalideme geçtik yatıya, anca eve dönüyoruz aramız çok uzak güya ikimiz de istanbulda yaşıyoruz🤣
Hava nasıl berbat sabah resmen buz yağıyordu istanbulda
Tüm öğleden sonra yatıp dizi izlemek istiyorum taşacak bu deniz kızılcık şerbeti ve emily in Paris yeni sezon gelmis
İki gün kamp gibi yatıp dizi izleyesim var aşırı
Beni de al yanına beraber izleyelim
Zira benim canavar durmuyor hiç bir şey yapmadım

Muzlu kuru üzümlü pankek yaptım büyük yemiyor üzüm yakışmamış 😂

Beni de al yanına beraber izleyelim
Zira benim canavar durmuyor hiç bir şey yapmadım

Muzlu kuru üzümlü pankek yaptım büyük yemiyor üzüm yakışmamış 😂
Ahahah hatta şöyle yapalım bak ben küçükle oynayayım direkt sen dizi izle 😍😍 çok güzel araba Lego filan oynarım idmanliyim
Kuru üzüm ağzıma sürmem ben de. Hiçbir şeyde yemem mümkün değil 🙈

Ahahah hatta şöyle yapalım bak ben küçükle oynayayım direkt sen dizi izle 😍😍 çok güzel araba Lego filan oynarım idmanliyim
Aslında sevecek zaman olsa çok tatlı da
Bilerek inadına yapıyor tosba
Fazla özgür yay burcu

Ay ben bakarım kız, siz izleyin ne istiyorsanız. Kendime hamam ısmarladım sonunda, ohhh sefam olsun. Annem de sarma yapmış, ona geldim, yemek de hazır👏😁

Ay ben bakarım kız, siz izleyin ne istiyorsanız. Kendime hamam ısmarladım sonunda, ohhh sefam olsun. Annem de sarma yapmış, ona geldim, yemek de hazır👏😁
Of günün en keyifçisi seni seciyoruz oy çokluğuyla 🤣🩵 hamur gibi olmuşsundur bayılırım hamamdır spadır o tarz etkinliklere😍 hamam üstü anne sarması yemek kaçıncı seviye yaaaaaa 🧿

Of günün en keyifçisi seni seciyoruz oy çokluğuyla 🤣🩵 hamur gibi olmuşsundur bayılırım hamamdır spadır o tarz etkinliklere😍 hamam üstü anne sarması yemek kaçıncı seviye yaaaaaa 🧿
İşte içinde bulunduğumuz fırsatları bilmiyoruz, bak sen söyleyince şöyle bi kendime geldim, maşallah analarımıza, Rabbim sağlık versin. Vefat edenlerin de mekanı cennet olsun inşallah 🙏 insanın kendi ailesi gibi yok🙏

İşte içinde bulunduğumuz fırsatları bilmiyoruz, bak sen söyleyince şöyle bi kendime geldim, maşallah analarımıza, Rabbim sağlık versin. Vefat edenlerin de mekanı cennet olsun inşallah 🙏 insanın kendi ailesi gibi yok🙏
Vallahi hep hatırda tutmak lazım iş işten geçince kıymete biniyor bazı şeyler sahip olduğumuz maddi manevi, sonra çok geç oluyor 🥹🙏🏼

Sulu köfte yapar sadece onu bilir
Eskiler pek yapmıyor
Anneannem de bilmezdi
Annem bilir ama çok çok nadirdir yaptığı
Aaaa ay acaba yoreye göre mi degisiyor bu alışkanlık, bizde ananem babannem köfte asagi köfte yukarıdır 🤣 hele çocukken ne zaman onlara gitsem ananem difrizinden çıkarır hemen kızartırdi, babaannemin de İzmir köftesi ve kuru köftesiyle büyüdük biz bütün kuzenler 🤣🤣

Aaaa ay acaba yoreye göre mi degisiyor bu alışkanlık, bizde ananem babannem köfte asagi köfte yukarıdır 🤣 hele çocukken ne zaman onlara gitsem ananem difrizinden çıkarır hemen kızartırdi, babaannemin de İzmir köftesi ve kuru köftesiyle büyüdük biz bütün kuzenler 🤣🤣
Ne güzel valla ben hiç annemin yaptığını bile hatırlamıyorum 🙈küçükken bir iki yedim sanırım
Kıymayı kavurup yumurtalı yapar ya da karnıyarık yapar
Ben olursam içli köfte yapıp atıyorum annemin buzluğuna ama hiç köfte patates yapmaz
Ya da izmir köfte filan🙈

Ne güzel valla ben hiç annemin yaptığını bile hatırlamıyorum 🙈küçükken bir iki yedim sanırım
Kıymayı kavurup yumurtalı yapar ya da karnıyarık yapar
Ben olursam içli köfte yapıp atıyorum annemin buzluğuna ama hiç köfte patates yapmaz
Ya da izmir köfte filan🙈
Valla şaşırdım ben Türkiye’de herkesin köfte olayı var sanıyordum sayenizde aydınlandım hehehe
İçli köfte yapabilmen de yani şov 😍😍🫠🫠 hayatımda denenmiş bir ortamda bile bulunmadım henüz ahdjdjf

Bu saatte çorba pişiriyorum
Öğleden sonra anlamsızca acıkıp çok kötü bir saatte yemek yemiş bulunduk
Daha geç olmadan bir şey yemem lazım bulamadım napsam
Çorba kaynatıyorum 🙈

Back
X