• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yaptırdın mi ?haftaya arkadaşlar yaptıracak adet düzensizliği için bana da yaptır diyorlar

Yaşları büyük hepsinin ve yakın
Kendileri de yer zaten
Biz bile bir oturuşta dünya kadar yiyoruz
Geçenlerde 78 tane yaptırdim üç günde bitirdik
Oğlum isyan ediyordu bıktım artık istemiyorum diye 🤣

Balım 52 ye geldim daha
Sabah 10 sayfa okudum ama kitaba ara verince ben unutuyorum ve ne okuduğumu anlamıyorum
Sabah okuma saatinde çocuklarla okudum aklım hep başka şeylere gitti bir kendini veremedim biseyde anlamadım
78 taneyi 3 günde mi yediniz? maşallah kız, naptınız, ne kadar kalorili? içli köfteden bahsettin değil mi?
Ben de unutuyorum şekerim, çağımızın hastalığı maalesef, yine de zorlayıp okuyorum, ne kalsa kar.
kendini veremeyince zor olur tabii, o farklı. en güzeli akşam yatmadan o zaman, bebişi uyutunca.

Günaydın 🩷
Bebek uyandirdi beni
Uykum varmış kendim uyanamadim
Gece de erkenden yattım 22.30 filandı sanırım.
Arabayı korka korka getirdim
İnşallah güneş açar da erir iyice karlar
Yemek düşünmedim
Öğlene kendime ton balıklı salata getirdim
Oğlana tavuklu pilav
Akşama da kendim bulurum birseyler diyet yemeklerim var da çocuklara bir şeyler yapabilirim.
sağ salim dönersin inşallah. Kar -kış zor ya, ulaşım için özellikle.

78 taneyi 3 günde mi yediniz? maşallah kız, naptınız, ne kadar kalorili? içli köfteden bahsettin değil mi?
Ben de unutuyorum şekerim, çağımızın hastalığı maalesef, yine de zorlayıp okuyorum, ne kalsa kar.
kendini veremeyince zor olur tabii, o farklı. en güzeli akşam yatmadan o zaman, bebişi uyutunca.
Evet balım yemek yapmadim
Akşam yemeği olarak üç günde yedik
Küçük yapıyor yapan kişi dışı incecik çıtır içi bol kıymalı yumsacik oluyor.
sağ salim dönersin inşallah. Kar -kış zor ya, ulaşım için özellikle.
Amin

Akşam iki gündur oğlum erken yatıyor aslında kitap okumak için doğru zaman ama internette takılmayı tercih ettim
Baya da yorulmuşum dün çamaşır vardı asmaya bile üşendim sabah serdim
Bulaşık makinesi boşaltmayi bile bugune biraktim.

Akşam iki gündur oğlum erken yatıyor aslında kitap okumak için doğru zaman ama internette takılmayı tercih ettim
Baya da yorulmuşum dün çamaşır vardı asmaya bile üşendim sabah serdim
Bulaşık makinesi boşaltmayi bile bugune biraktim.
internete bi dur demezsek ne olcak halimiz bilmem, ben de çok şükür belki de tülay kök sayesinde iyi okuyabildim, sıırf onun yorumunu da dinleyeyim diye, bir de kütüphaneden aldımya, 3 tane 1 ay sürem var, bu sefer bitirip vermek istiyorum. Bi öncesinde Orhan kemal almıştım, 2 kitabı da sevemedim, bi de oğuz atay tutunamayanlar vardı, açmaya bile fırsat olmadı. O yüzden ağırlık vermek istiyorum okumaya.

Ay ben de birini bulup difrize içli köfte yaptırmak istiyorum. Tanesi kaç tl oldu acaba yıllar oldu yaptırmadım

Evet balım yemek yapmadim
Akşam yemeği olarak üç günde yedik
Küçük yapıyor yapan kişi dışı incecik çıtır içi bol kıymalı yumsacik oluyor.

Amin
Benim yaptırdığım büyük oluyor, 3 tane anca yersin yani. Afiyet şeker olsun. yemek işine çözüm olmuş.

Ben burda 35 tl den yaptırıyorum, güzel de yapıyor. Hazır yemek iyi oluyor.
İyi di mi o fiyat bandı mesela
Aslında kvalidemin tanıdığı biri var, iki senedir ondan erişte mantı alıyoruz harika yapıyor. İçli köfte de yapıyordur kesin bir sordurayım 🤓 geçen kvalideye mantim bitti dedim, insallah yaptirmistir gittiğimde getireyim 🤣

valla kadın hergün yapıp yapıp resim atıyor, ekmek su gibi gidiyor yanii.
ya bayiliyorum öyle bir şey yapıp siparişle satanlara ☺️
Bizim bir bakıcı ablamız vardı kuzenlerimi buyutmustu, sonra evlendi barklandi, çocuklarını büyüttü. Dedi ben çalışmadan duramıyorum bir şey yapayım. Profiterol yapıp satıyor. Hem de ne sipariş. Dediğin gibi görüyorum storylerden. Şimdi glutensiz de yapmaya başlamış ahaha valla çok iyi iş kolu 🤓

3 su bardağı bulgur 4 su bardağı sıcak suyla ıslat
Bulgurlar şişince bir su bardağı un iki yumurta tuz bir tatlı kaşığı salça ekle ve yoğur

2 soğan 50 gr tereyağı ile kavur sonra kıyma kat biraz salça maydonoz seviyorsan ceviz sevmiyorum dersen koyma ben oğlum sevmiyor diye koymuyorum
Kıyma 600-700 gr yeterli ama ben 500 gr dan yapıyorum kalan dış harcı minik yapıp buzluğa koyuyorum
Yoğurtlu bulgur köftesi yapıyorum
Buzluktan çıkınca hemen pişiriyorum

3 su bardağı bulgur 4 su bardağı sıcak suyla ıslat
Bulgurlar şişince bir su bardağı un iki yumurta tuz bir tatlı kaşığı salça ekle ve yoğur

2 soğan 50 gr tereyağı ile kavur sonra kıyma kat biraz salça maydonoz seviyorsan ceviz sevmiyorum dersen koyma ben oğlum sevmiyor diye koymuyorum
Kıyma 600-700 gr yeterli ama ben 500 gr dan yapıyorum kalan dış harcı minik yapıp buzluğa koyuyorum
Yoğurtlu bulgur köftesi yapıyorum
Buzluktan çıkınca hemen pişiriyorum
ss aldım çok teşekkür ederim 😍😍
Bu yaptığın ölçüdem kaç tane çıkıyor mesela
Bir de hamuru oyma tekniği gelir mi 🤣
Beni orası ürkütüyor
Bir de kızartma değil de haşlama pişirsek harcın kıvamı vs degisiyor mu ki

Hiç yaptırdın mi ?haftaya arkadaşlar yaptıracak adet düzensizliği için bana da yaptır diyorlar

Yaşları büyük hepsinin ve yakın
Kendileri de yer zaten
Biz bile bir oturuşta dünya kadar yiyoruz
Geçenlerde 78 tane yaptırdim üç günde bitirdik
Oğlum isyan ediyordu bıktım artık istemiyorum diye 🤣

Balım 52 ye geldim daha
Sabah 10 sayfa okudum ama kitaba ara verince ben unutuyorum ve ne okuduğumu anlamıyorum
Sabah okuma saatinde çocuklarla okudum aklım hep başka şeylere gitti bir kendini veremedim biseyde anlamadım
Yılda bir yaptırıyorum canım

Dört kez lazım diyorlar ama bana bir de yetiyor

Back
X