- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.171
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #22.401
Valla belki rimel de sizin markadirDüşünsene ben bir anda şey diyormuşum o marka bizim djfjfjfj viral gibi@bebeklinick
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla belki rimel de sizin markadirDüşünsene ben bir anda şey diyormuşum o marka bizim djfjfjfj viral gibi@bebeklinick
Ay keşke olsaydı kızValla belki rimel de sizin markadirçok adını duyduğumuz bi marka değil, yeni oluşum gibi
boyle boyle büyüyeceksiniz
![]()
yaaa sevindim, denenecekler listesine alınsın o zaman. Afiyet şeker olsun canm.@ftemiz esim Pekfood mantıyı cok beğendi
Asla hazır mantıcı değildir
Bende beğendim agzıma top top kıyma gelsin isterim oyleydi, hic boş lokma yoktu, kıymanın aroması da iyiydi
Thank u @simlumina
Sabah altiydi halen uyuyamamıştımArkadaşlarım bugün ne yaptım başlığının altını bugün dolduramayacağım gibipelte gibiyim gece çok geç yattım kitaba dalmisim. Sabah da ağrı içinde uyandım ayin malum zamanı
bugün benim eve köye faydam olmaz gibi
beni eleyin sjfjfjf
Ne düşündünSabah altiydi halen uyuyamamıştım
Ne çok şey düşündüm kafam susmadı uykular kaçtı![]()
Ay sen beni de geçmişsin ben 03.30 filandi görünce şok oldum saati ve hemen bayıldım ışığı kapatıpSabah altiydi halen uyuyamamıştım
Ne çok şey düşündüm kafam susmadı uykular kaçtı![]()
bugün hepimizin salmislik leveliBen de yemek olarak sadece nohut yaptım
Yanına pilav yapacağım
Çorba karar veremedim
Hiçbir iş yapmadım öyle yatıyorum
Yataklar toplanacak filan
Of saydıkların çok sağlıklı su an kendi yediğimden utandım ahahaben pazar akşamı 3 günlük salata hazırlamıştım dolaba, onu koydum getirdim, 2.cisini, ama henüz yemedim, sabah fıstık ezmeli mısır patlağı yedim 2 tane, 1 muz tahinle ezip yedim, 2 mandaline ve beyaz leblebi, acıkınca da salatayı yumurta haşlar akşam öğünü niyetine yerim. Akşam arkadaşla dışarı çıkacağız, dün gidelim demiştik, işi çıkmış.
Valla kızımla ilgili bseye canım skldı mı çok cok abartıyorum ben yaNe düşündün
Uykusuz kalmana değer mi
ahahaha ben de akşam ne yediğimi söyleyim, 2 dilim kokoreç kavurdum, bol yağ vardı, lavaşa sardım yedim, üstüne tutku yedim, eh malum akşam da kafede yeriz tatlı, yaniii, ben de kaçırıyorum şekerim. Ama uzun zamandır yeşillik yemediğim için evde de salata hazırladım. keşke her hafta yapabilsem.Of saydıkların çok sağlıklı su an kendi yediğimden utandım ahahaafiyet olsun canım
Akşam gezmelerdesin demek![]()
canım yaa, o kadar takma kafaya, uykusuz kalmaya değer mi? bebiş minnak zateni en güzel zamanları, tadını çıkarın, inanın zaman öyle bi hızlı geçiyorki. Benim küçük 20 ye girdi, yanii, hayal gibi geliyor o yılları düşününce.Valla kızımla ilgili bseye canım skldı mı çok cok abartıyorum ben ya![]()
Ahahah sen de kucuk kaçamaklar yapmışsın besbelliahahaha ben de akşam ne yediğimi söyleyim, 2 dilim kokoreç kavurdum, bol yağ vardı, lavaşa sardım yedim, üstüne tutku yedim, eh malum akşam da kafede yeriz tatlı, yaniii, ben de kaçırıyorum şekerim. Ama uzun zamandır yeşillik yemediğim için evde de salata hazırladım. keşke her hafta yapabilsem.