• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bana heves oluyorsun. Ben bunu bir ajanda yapıp uygulayacağım.
Aslında bu çocuk kitabı oğlumun kitaplığından okudum ama keyifli su gibi okunuyor
Bnde şey kuruntusu var
Gece beni uykularımı kaçıran oydu.
Taaa geçen yıl ablama bi misafir gelmişti de kızımı bir dakika kadar kucağına almıştı ne niyetle almıştı, ablam o adama cocugu tutsana dıye nasıl dedi, adam Bız mutfağa girip çıkana dek( bir dakikayı geçmemiştir) cocuga istismar olacak temasta bulundu mu.
Ta oralara kuruldum. Çok kötü oldum
Cok kuruntuluyumdur ama bıyandan da anayım ben his mı ediyorum acaba diye aşırı inanıp saplanıp kaliyorum
Sonucta haklı olma ihtimalim de var
Adam cins biri mi ona meyledecek tarz bir insan mi guven hissi vermeyen tiplerden

Kötü bişey yaşadın mı
Benim de küçükken parmaklarım kapıya sıkışıp koptu dikildi filan ama birinde az his var

Ben de sürekli gözümü kapatınca oğlumun ya parmakları arabaya sıkışırsa diye kurup uyuyamazdım
Babasıyla bile bir yere gönderecek olsam sürekli bak ellerini böyle sakla kapıya yanaşma sakın elini uzatma derdim
Yok çok şükür ama adliyede staj yapmıştım bir yıl kadar.
Oraya gelen mağdurlar, okuduğum dosyaları ya da ablamın hukukla alakalı Bi işte çalışıyor olması halıyle anlattiklari, öte yandan gundemler.

Cok mu dolduruyor beni bilmiyorum
Ya da paranoyagim😬

Yok çok şükür ama adliyede staj yapmıştım bir yıl kadar.
Oraya gelen mağdurlar, okuduğum dosyaları ya da ablamın hukukla alakalı Bi işte çalışıyor olması halıyle anlattiklari, öte yandan gundemler.

Cok mu dolduruyor beni bilmiyorum
Ya da paranoyagim😬
Bunlar etkilemiş olabilir gerçekten

evet yaaa, allah korudu yine de, okudu öğretmen oldu, müdür yardımcısı şimdi, 2 kızı var. Allahım işte, öldürmeyen Allah öldürmüyor. Sabah ben de üzücü bişey yaşadım burda, çok da moralim bozuldu, toparladım desem de hala etksiindeyim, kedilerimin biri arabamın altında kaldı.
Başın sağolsun maalesef kaza denilen bir şey var
Kendimizi koruyan canlılar olarak bile bir sürü olay yaşıyoruz
Hayvanlar savunmasız hiç istemesek de yaşıyorlar böyle problemler

Başın sağolsun maalesef kaza denilen bir şey var
Kendimizi koruyan canlılar olarak bile bir sürü olay yaşıyoruz
Hayvanlar savunmasız hiç istemesek de yaşıyorlar böyle problemler
sağol canım, elinle baktığın bi canlının, senin yüzünden ölmesi de, can yakıyor. Epey üzüldüm ama, elden de bişey gelmiyor maalesef.

Selam 🩷
İşten geldiğimden beri yeni oturuyorum
Evi güzelce topladım.
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
Yikananlari astım
Artan yemekleri bitirdik.
Yarina kahvaltıya ve öğlene oğlana patatesli milföy yaptım .
Peynirli sigara böreği kizarttim.
Yarın akşama sulu köfte malzemesi hazırladım
Kıymanin çözülmesini bekliyorum
Elde yıkanacaklari yıkadım
Makineye kirlileri yerleştirdim

Aslında bu çocuk kitabı oğlumun kitaplığından okudum ama keyifli su gibi okunuyor

Adam cins biri mi ona meyledecek tarz bir insan mi guven hissi vermeyen tiplerden
Tanimiom ilk kez gordum🤣ablam psikiyatrist
Bu da hemşire mi uyku teknisyeni mı öyle biseydi. Ablam onun amiri konumunda yani, cesaret edebilir mi bilemem.
Ama bir dakıkada meyledemez heralde ya bılemıyorum işe şehit yakını olarak zor girmiş vs vs

Ben kim olsa böyle düşünuyorum
o da sorun aslında da

Tanimiom ilk kez gordum🤣ablam psikiyatrist
Bu da hemşire mi uyku teknisyeni mı öyle biseydi. Ablam onun amiri konumunda yani, cesaret edebilir mi bilemem.
Ama bir dakıkada meyledemez heralde ya bılemıyorum işe şehit yakını olarak zor girmiş vs vs
Bence bu konu değil senin zihnini meşgul eden kaygıların seni böyle düşünmeye sebep oluyor
Uyuyamazsan antidepresan al uykusuz kalma sakın
Hıc bısey yapmicam
Duşta almicam
Uykusuz bitabim
Yemekte yapmicam
Ne buluyorlarsa onu yesinler🤣perisanim
Hala yemek yapıyorum
Köfte pismek üzere
Milföyu oğlanla yedik bitti bile
Börek de az kaldı.
Hala bende kipirdamadim
Mutfaktayim .
Yarina çorba ve koftem var rahatım inşallah
Ben kim olsa böyle düşünuyorum
o da sorun aslında da
Balım altında yatan sebebi bulman lazım
Zihin başka şeyle mi oyalıyor seni .

Hala yemek yapıyorum
Köfte pismek üzere
Milföyu oğlanla yedik bitti bile
Börek de az kaldı.
Hala bende kipirdamadim
Mutfaktayim .
Yarina çorba ve koftem var rahatım inşallah
Inanmicaksin bende az evvel buralarda ne buluyorlarsa onu yesinler diye rest cektikten sonra corba salata yaptim🤣🤣🤣🤣🤣

Eşimde köfte yapiyor
Geç yiyoruz alışığız zaten, bu saatte mi demeyin😬😬😬

Aaa niye @simlumina cılız renksiz de diğer etiketlediklerim kırmızı ki o nasıl oliy, sizin bizden farkınız ne🥹

Aaa niye @simlumina cılız renksiz de diğer etiketlediklerim kırmızı ki o nasıl oliy, sizin bizden farkınız ne🥹
Ahahahah prolar parliyo
yemek yedik sinemaya geldik şimdi
Azıcık rossman dolaştım sjfjfj
Havalanmaca
Modumu yakalamaya çalışıyorum

Inanmicaksin bende az evvel buralarda ne buluyorlarsa onu yesinler diye rest cektikten sonra corba salata yaptim🤣🤣🤣🤣🤣

Eşimde köfte yapiyor
Geç yiyoruz alışığız zaten, bu saatte mi demeyin😬😬😬
Ay benim börek de bitti
Sil süpür ailesiyiz resmen
Oğlum köfteyi de yemek istedi de dedim hop yani
Onu da yarın akşama bırak ben sırf yarına kolaylık olsun diye kaç saat uğrastim her yaptığım hızla bitti 😂

Ay benim börek de bitti
Sil süpür ailesiyiz resmen
Oğlum köfteyi de yemek istedi de dedim hop yani
Onu da yarın akşama bırak ben sırf yarına kolaylık olsun diye kaç saat uğrastim her yaptığım hızla bitti 😂
Eline sağlık
Bızim evde de öyle Bi öğütucu var seni anliyorum

Back
X