• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
O zaman Yunanistan yapalım.
Zaten santoriniye gidecektim mayıs gbı ama santorinide bahsettiğin yemek kültürünu bulmak mumkun mu, içerlere atinaya filan mı geçmek lazim
Orda daha güzellerini bulursun
Yunanistan bu yönden bize damak tadımıza en uygun ülke

arkadaş dedi iskender parasını verdik diye, aynen öyle bi yemek yesen neyse diyor.
Evet hep ben de ana yemekle kıyaslarım işte🥲 benim eşim tatlı çok sever, dikkat etmese her gün oturup tatlı yiyebilir mesela yani. Dışarı çıktığımızda her seferinde yedigi tatlıların paralarına bakıp acıyorum 🙈

Genel ilaçlama yaptırmalısın. Yaptırıp ıkı uc gun gidebileceğin bıyer yok mu evde asla kalmayın.
Ablam var işte alışveriş vs için gidiyorum ama orda da çok rahat edemiyorum ablamın el lezzeti yok ben pişirsem bişey diyo yenmez israf olur vs diye
Zaten oraya gidince de iş bitmiyor habire bulaşık vs onlar da kalabalık
Kv ile barışmam lazım onu da ben istemiyorum

Ablam var işte alışveriş vs için gidiyorum ama orda da çok rahat edemiyorum ablamın el lezzeti yok ben pişirsem bişey diyo yenmez israf olur vs diye
Zaten oraya gidince de iş bitmiyor habire bulaşık vs onlar da kalabalık
Kv ile barışmam lazım onu da ben istemiyorum
Kv ile barışmam lazım kısmına çok güldüm.
Abla kalabalıksa gerek yok ya amaaan hıc çekilmez, ben çekemiyorum 😬😬😬evime besli arkadas grubu vardı ikili çağırdım mesela, ay Bi tanesi de sonradan kaynak oldu mu. Cildiracaktim yüzüm fılan düşmüş farkeden olmuş. Aa o kadar belli oldu mu iyi bari demistim🤣🤣🤣
olduk bı anda çoluk çocuk evde on kişi.
Ama bocek işine çözüm bulmak lazım 😔😔😔

Evet hep ben de ana yemekle kıyaslarım işte🥲 benim eşim tatlı çok sever, dikkat etmese her gün oturup tatlı yiyebilir mesela yani. Dışarı çıktığımızda her seferinde yedigi tatlıların paralarına bakıp acıyorum 🙈
Bi ay önce kızım bir pogaca, organik meyve suyu, bende bir dilim sebastian istedim.
550 dediler
Belki organik meyve suyu oldugundan normaldir fılan dedım
Online menüden baktım artık eve gelince
Aman allahım san sebastian dilimi 330 muş ya.
Ben evde tüm malzemelerle 450ye yapıyorum onu zaten 12 dilim cıkıyo. Uzuldum.
O günden beri tatlı yemiyorum, yani işte tadelleyle bastırıyorum isteğimi.
Haftaya baklava yufkası alıp oklava tatlısı yapcam mesela

Para yetmiyor değil mesele,nolcak arada bir aldığın tatlıya gıdecek paradan

kazık yemek ağrıma gitti epey o gun

Bi ay önce kızım bir pogaca, organik meyve suyu, bende bir dilim sebastian istedim.
550 dediler
Belki organik meyve suyu oldugundan normaldir fılan dedım
Online menüden baktım artık eve gelince
Aman allahım san sebastian dilimi 330 muş ya.
Ben evde tüm malzemelerle 450ye yapıyorum onu zaten 12 dilim cıkıyo. Uzuldum.
O günden beri tatlı yemiyorum, yani işte tadelleyle bastırıyorum isteğimi.
Haftaya baklava yufkası alıp oklava tatlısı yapcam mesela

Para yetmiyor değil mesele,nolcak arada bir aldığın tatlıya gıdecek paradan

kazık yemek ağrıma gitti epey o gun
Kesinlikle öyle
Allaha çok şükür alıp alamıyor olmak değil mesele, ama göz göre göre de kazıklanmak insanın zoruna gidiyor
Eskiden aka boka afedersiniz herkesin doğum gününe pasta alırdım, ekibin ailenin pasta tedarikçisi bendim. Eylülde en son 2500 tl 6 kişilik cheesecake e verdim dedim ki uzun süre kimseye ben almiycam 🤣 yeter bunca yıldır alıp taşıdım yetiversin
Hediyesi çiçeğiyle birinin doğum gününü kutlamak bile ne maliyet yani
Ki çok da severim herkese ufak da olsa birseyler alayım gideyim aklıma geldiğini bilsin değerini diye
Ama bu ekonomide artık zor bu işler
Gönül bağı kafi 🤣

Kesinlikle öyle
Allaha çok şükür alıp alamıyor olmak değil mesele, ama göz göre göre de kazıklanmak insanın zoruna gidiyor
Eskiden aka boka afedersiniz herkesin doğum gününe pasta alırdım, ekibin ailenin pasta tedarikçisi bendim. Eylülde en son 2500 tl 6 kişilik cheesecake e verdim dedim ki uzun süre kimseye ben almiycam 🤣 yeter bunca yıldır alıp taşıdım yetiversin
Hediyesi çiçeğiyle birinin doğum gününü kutlamak bile ne maliyet yani
Ki çok da severim herkese ufak da olsa birseyler alayım gideyim aklıma geldiğini bilsin değerini diye
Ama bu ekonomide artık zor bu işler
Gönül bağı kafi 🤣
😔Adeta siddet Görüyoruzzz😬
Psikolojik ve ekonomik şiddet 😬

Ütüleri bitirdiğimden beri boş yapıyorum orada burada 🤔
Artık bir duşa gireyim
Sonra da zaten akşam yemek hazırlama zamanı geliverir vakit olarak
Ne anladım bugünden
Hiçbir şey
Teşekkürler 🫠
Bende kirpik Lifting ten çıktım .
Cok dadlu oldular😬

Bazı rimelleri bile süremiyorum sürerken daha kasindiriyor gözümü sulandırıyor kızartıyor filan djfjfj saçma sapan işler
Bi de çok sabırsız biriyim kuaförde oturamam bir işlemi bekleyemem vs 🤣 kurtlu gillerdenim

Bazı rimelleri bile süremiyorum sürerken daha kasindiriyor gözümü sulandırıyor kızartıyor filan djfjfj saçma sapan işler
Bi de çok sabırsız biriyim kuaförde oturamam bir işlemi bekleyemem vs 🤣 kurtlu gillerdenim
AA hıc saçlarına açma işlemi yaptirmamissindir o zaman demi.
Her kadın bı sarıdan geçiyor ya hep, yakışır yakışmaz ama deneriz nıyeyse Allah in emriymis gbi🤣

AA hıc saçlarına açma işlemi yaptirmamissindir o zaman demi.
Her kadın bı sarıdan geçiyor ya hep, yakışır yakışmaz ama deneriz nıyeyse Allah in emriymis gbi🤣
Senelerce öyle kullandım desem 🤣 fonu bile çektirmeden eve gitmisligim çoktur ama 🤣🤣 annemi filan cagirirdim arada gel laflayalım diye kuaföre 🙈 bir süre sonra kuafördekilerle de muhabbet bitiyor, kitap oku dergi oku yok Allah ne mümkün oturuyim. Kafamda paketlerle kapı önüne çıkarım güneş geliyor içeri gir uyarısı gelir 🤣 korkunc zamanlardı ve sonra iki sene önce hatta üçe yaklaştım pes edip kendi rengine boyattım. O günden beri de evde anacigima koyu kestane boyatıp geçiyorum üç ayda bir filan

Senelerce öyle kullandım desem 🤣 fonu bile çektirmeden eve gitmisligim çoktur ama 🤣🤣 annemi filan cagirirdim arada gel laflayalım diye kuaföre 🙈 bir süre sonra kuafördekilerle de muhabbet bitiyor, kitap oku dergi oku yok Allah ne mümkün oturuyim. Kafamda paketlerle kapı önüne çıkarım güneş geliyor içeri gir uyarısı gelir 🤣 korkunc zamanlardı ve sonra iki sene önce hatta üçe yaklaştım pes edip kendi rengine boyattım. O günden beri de evde anacigima koyu kestane boyatıp geçiyorum üç ayda bir filan
Fotoğraftaki saç rengin çok güzeldi senin.
Ondan devam edıyosun o zaman

Bazı günler pes ediyorum ve dümdüz salçalı makarna yoğurt yiyorum 🍝
Bugun tam da o günlerdendi 🙈
Canım da bir şey çekmedi
Sıfır besleyicilik değeriyle günü kapadım hamuru yiyip🫠
Bulaşığı bile kaldıramadım yarım saattir tezgahla bakışıyoruz 😕

Back
X