• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ben bu kiloda bile giyiyordum gecen sene
Zaten şişman değilsen 🤣
Bir tane minim var onu da sadece kısın uzun diz üstü çizme ile giyiyorum, bacak boyunu kestiğini düşünüyorum benim boyumdakilerde özellikle 🥹 kendime midi hatta maxi boyları daha çok yakıştırdım hep 🫠 prenses etekler favorim

Bir tane minim var onu da sadece kısın uzun diz üstü çizme ile giyiyorum, bacak boyunu kestiğini düşünüyorum benim boyumdakilerde özellikle 🥹 kendime midi hatta maxi boyları daha çok yakıştırdım hep 🫠 prenses etekler favorim
Bende şu tarz seviyorum. Böyle şeylerim var genellikle, içinden bacağım gorunsun yeter
Bazen şort giyerim içine
Bazen dantel astarla. Dantel astar giyersem elbise boyuyla eşit tutuyorum, genelde ekru/bordo astar patlatıyorum ( ama astarın da mini bi astarı var kendi icinde😬) belki sende seversin

Bende şu tarz seviyorum. Böyle şeylerim var genellikle, içinden bacağım gorunsun yeter
Bazen şort giyerim içine
Bazen dantel astarla( ama astarın da mini bi astarı var kendi icinde😬) belki sende seversin

Eklentiler

• 1000122784.webp
    1000122784.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
@bebeklinick Güzel fikirmiş canım teşekkür ederim 😍 azıcık bogazimi tutmayı becerirsem daha hoş kombinlerime geri dönebilirim ben de🙈 hele kışın tayt üstü kazak altına bir çizme giyip çıkmak bazen o kadar kolayima geliyor ki anlatamam.. hoş yazın da elbise insanıyım, hiç kombin düşünmeden her güne bir elbise geçiriyorum sırtıma bitti gitti 🐣 ama tabii bazen insan özenmek istiyor, dolap bekleyen çok şey var da işte can çekecek ütüsü tazelenecek modum yerinde olucam da hadi deyip özenip giyicem😴😴

@bebeklinick Güzel fikirmiş canım teşekkür ederim 😍 azıcık bogazimi tutmayı becerirsem daha hoş kombinlerime geri dönebilirim ben de🙈 hele kışın tayt üstü kazak altına bir çizme giyip çıkmak bazen o kadar kolayima geliyor ki anlatamam.. hoş yazın da elbise insanıyım, hiç kombin düşünmeden her güne bir elbise geçiriyorum sırtıma bitti gitti 🐣 ama tabii bazen insan özenmek istiyor, dolap bekleyen çok şey var da işte can çekecek ütüsü tazelenecek modum yerinde olucam da hadi deyip özenip giyicem😴😴
Bende kombinleme ozurlusuyum mesela😔
Kombin sayfa bulsam ordan alıp giyinsem diyorum
Hic denk gelmiyor bulursaniz atin bana bari

Tek tip insanıyım heralde.
Şunun altına şu ayakkabı olur buna bu çanta olur işlerini yapamıyorum ben.
Ayakkabı çanta bari kombinlemesem olmuyo mu nolur lutfen dıye honkurcem adeta😬

En son işte ya sana attığım elbisenin versiyonlarina
ya crop altına esofmana kaliyorum
🤷

Bende kombinleme ozurlusuyum mesela😔
Kombin sayfa bulsam ordan alıp giyinsem diyorum
Hic denk gelmiyor bulursaniz atin bana bari

Tek tip insanıyım heralde.
Şunun altına şu ayakkabı olur buna bu çanta olur işlerini yapamıyorum ben.
Ayakkabı çanta bari kombinlemesem olmuyo mu nolur lutfen dıye honkurcem adeta😬

En son işte ya sana attığım elbisenin versiyonlarina
ya crop altına esofmana kaliyorum
🤷
Bu elbise çok güzelmiş
Tarzını beğendim
Ben de kombinle uğraşamam
Misal bir çantam var çok severim uzun zamandır onu kullanıyorum
Hiç uydu mu uymadı mı düşünmem🙈

Of öldüm yorgunluktan
Annemi alıp pazara götüreyim hadi dedim, çıktığımız gibi o ne yağmur Allahım yarabbim bizi beklemiş 😅 pazarla da kalmadık belki beş altı market dükkan, o eksik bu eksik aklına geldikçe aldı 🤣 normalde hep kendi gider ya da babamı yollar, bugün hadi işim yok götüreyim ben de havalanmış olurum dedim ama sıçana döndüm.
Simdi geldim kolay petibor pasta yapicam akşama caya goturucem annemlere
Babam pazara gittik diye kıskandı sanırım akşam da eve gelin dedi 🤣
Difrizde tepsi mantı vardı hazır, onu pişiririm çorbayla onu yeriz yetiversin bugün yoruldum

Of öldüm yorgunluktan
Annemi alıp pazara götüreyim hadi dedim, çıktığımız gibi o ne yağmur Allahım yarabbim bizi beklemiş 😅 pazarla da kalmadık belki beş altı market dükkan, o eksik bu eksik aklına geldikçe aldı 🤣 normalde hep kendi gider ya da babamı yollar, bugün hadi işim yok götüreyim ben de havalanmış olurum dedim ama sıçana döndüm.
Difrizde tepsi mantı vardı hazır, onu pişiririm çorbayla onu yeriz yetiversin bugün yoruldum
Tepsi mantı nasıl bsey🤗

Of öldüm yorgunluktan
AA tamam ben yapıyorum bunu
Adini bılmezdim ama🤗

AA tamam ben yapıyorum bunu
Adini bılmezdim ama🤗
Kayserinin cemens diye bir markası var onun tepsi mantısı böyle içi gözüken cins bence aynı şeyi kastettik 🫠 heh işte difrizde ondan buldum alıp koymusum böyle yemeksiz günler için sjdjfjf

Kayserinin cemens diye bir markası var onun tepsi mantısı böyle içi gözüken cins bence aynı şeyi kastettik 🫠 heh işte difrizde ondan buldum alıp koymusum böyle yemeksiz günler için sjdjfjf
Evet evettt🤩

Ben mini giymiyorum
Diz altı arada oluyor triko elbiselerim geçen sene üç tane aldım acaip kurtarici üç renk döndürüp döndürüp giyiyorum
Sabah ne giyeyim derdi de olmuyor
Direk onları giyince giyeceğim bot ve ayakkabı da belli yakın renklerde ya da aynı renk

Ben mini giymiyorum
Diz altı arada oluyor triko elbiselerim geçen sene üç tane aldım acaip kurtarici üç renk döndürüp döndürüp giyiyorum
Sabah ne giyeyim derdi de olmuyor
Direk onları giyince giyeceğim bot ve ayakkabı da belli yakın renklerde ya da aynı renk
Evet ya elbise giymek çok kurtarıcı
Hele senin için her gün okuldasın düşün dur beş gün haftada ne giycem diye yoksaaa

Yarım saat oldu döneli eve
Tum akşam annemle örgü ördük dizi izledik çay tatlı kahve meyve 🩷
Bogazima kadar sistim 🥹
Hırkamın kolları harici bitmişti annemi bulmuşken düğmeleri ona diktirdim djfjfj
Koca hırkayı örüp düğmesini dikmeye erindim resmen 😅
Valla örerken kafam çok boşalıyor inanılmaz bir meditasyon 😇
Kitap okuycam şimdi yattım
Bugün çok yoruldum gündüz
Herkese iyi geceler 😴

Back
X