• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ay benim iki ucu moklu değnek
Evde kucukle sıkılıyorum işi daha çok seviyorum
Ama hava şartları zor olunca da tabi evde tatil fikri mantıklı

Neyle kombinliycen
Ya ben ortaokuldayken filan çok tepede bir evde oturuyorduk, kar azıcık başlasın servisçi çıkamıyorum gelemiycem diyip arardı çok sinirlenirdik çünkü okul tatil olmazdı mesela 🤣 tam sinir krizi
Bitireyim de kombini düşünürüm artık 😍 kola başladım şimdi bir kahve yapıp işlerimi bitirdim evdeki

Yarım saat oldu döneli eve
Tum akşam annemle örgü ördük dizi izledik çay tatlı kahve meyve 🩷
Bogazima kadar sistim 🥹
Hırkamın kolları harici bitmişti annemi bulmuşken düğmeleri ona diktirdim djfjfj
Koca hırkayı örüp düğmesini dikmeye erindim resmen 😅
Valla örerken kafam çok boşalıyor inanılmaz bir meditasyon 😇
Kitap okuycam şimdi yattım
Bugün çok yoruldum gündüz
Herkese iyi geceler 😴
Ben örgü örünce hazır almaya göre hesaplı oluyor mu onu merak ediyorum
Üç yıl öncesine kadaroruyordum ama şuan ip fiyatları ne mesela. Fiyatı hazırı geçer mi. Bikaç sevdiğim kazak var kızıma örmeyi istiyorum

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun. Dün hastane işlerim vardı, kadın doğum kontrollerm, onları yaptırdım, yara varmış smear verdim, 15-20 güne çıkar dediler, dondurulacakmış sonuç çıkınca. Kolaylıkla geçer inşallah.
sabah da evden 1 pırasa doğradım getirdim, kıymalı yumurta yapacağım, yanına salata.
Cok gecmıs olsun 😔
Pırasayı doğradım getirdim demişsin napacaktin dogrqdigin pirasayla

Ben örgü örünce hazır almaya göre hesaplı oluyor mu onu merak ediyorum
Üç yıl öncesine kadaroruyordum ama şuan ip fiyatları ne mesela. Fiyatı hazırı geçer mi. Bikaç sevdiğim kazak var kızıma örmeyi istiyorum
Yani bence hiç de uyguna gelmiyor🥹 daha doğrusu tabiki aldığın ip yerli mi ithal mi ona göre değişir, moher ipler filan çok pahalı
Ama nako kartopu vs alacaksan bence örmeye geri dön 😍 zaten senin minnosunun giyeceği şey ne kadar ip yiyecek ki
Ben bu hırkaya beş çile aldım, 75 tl den verdi, 35₺ de düğmelerin tane fiyatıydı, ama bence altıncıya ihtiyacım olacak gibi örneğin

Yani bence hiç de uyguna gelmiyor🥹 daha doğrusu tabiki aldığın ip yerli mi ithal mi ona göre değişir, moher ipler filan çok pahalı
Ama nako kartopu vs alacaksan bence örmeye geri dön 😍 zaten senin minnosunun giyeceği şey ne kadar ip yiyecek ki
Ben bu hırkaya beş çile aldım, 75 tl den verdi, 35₺ de düğmelerin tane fiyatıydı, ama bence altıncıya ihtiyacım olacak gibi örneğin
Kız evde kuzucuk dıye ipim vardı
Kar Beyaz gerçi, absürt mu olur ki bilemedim ama onunla hemen başlayayım ben madem. Hırkası olmuş olur çocuğumun.
Annemlerın ördüğü hırkalara gıcık oluyorum biraz modern kaçsın istiyorum bakıyorum ustune ev araba işlemişler, yav nolii🥹🤣🤣🤣hırkasız o yüzden cocugum.

Kız evde kuzucuk dıye ipim vardı
Kar Beyaz gerçi, absürt mu olur ki bilemedim ama onunla hemen başlayayım ben madem. Hırkası olmuş olur çocuğumun.
Annemlerın ördüğü hırkalara gıcık oluyorum biraz modern kaçsın istiyorum bakıyorum ustune ev araba işlemişler, yav nolii🥹🤣🤣🤣hırkasız o yüzden cocugum.
Kuzucuk dediğin teddy gibi olanlardan mı? Ben de transfer beklerken başlamıştım oğluma niyetle. Çok güzel duruyor onlar ben battaniye başlamıştım gerçi giysi değil 🥹
Bizde de annemin ördüğü maviler yeşiller var kruvaze yelekler yenidoğan için 🥲
Ben bebislere el örgüsü çok yakıştırıyorum gerçek bebek çocuk gibi gözüküyorlar 🫠
Çocuk çocuk gibi giyinsin lütfen 💙
Ama tabi herseye de çiçek böcek olmasına gerek yok nakış skdjfjfj
Hadi sen de başla hemen madem ipin de varmış 🩷🩷 güzelce giysin

Ya ben ortaokuldayken filan çok tepede bir evde oturuyorduk, kar azıcık başlasın servisçi çıkamıyorum gelemiycem diyip arardı çok sinirlenirdik çünkü okul tatil olmazdı mesela 🤣 tam sinir krizi
Bitireyim de kombini düşünürüm artık 😍 kola başladım şimdi bir kahve yapıp işlerimi bitirdim evdeki
Beyaz gomlekle güzel olur gibime geldi
AA öğretmen misin @sudem34 🤗
He kız onu da mı bilmiyordun
En eskilerden biri sensin bir de 🤣ilk sayfalarda bile mesajın var 🤣

Ben de beyaz gömlek veya ince boğazlı body düşündüm içindeki en açık tondan, modeli rengi belli edebilmesi için 🐣

Yok yavrum ben sarahtan başka kimseyi tanımıyorum bu topikte🥹
Sıfır bilgiyle geldim😬

Kız ben tedavi olmasam haberim bile yoktu buradan düşün 🤣🤣 çaresizlikten keşfettim yani yoksa ohooo
15 yaşında kesfetmistim lise 2ydim.sanirim
Küçükken üye olamazmisiz girip çıkıp okuyordum bende😬napiyim

Back
X