- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.171
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #22.641
Estağfurullah canimBendim canım, hakkını helal et artıkın, yakın olsaydın gel yiyelim derdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfurullah canimBendim canım, hakkını helal et artıkın, yakın olsaydın gel yiyelim derdim![]()
Aa burda çok oluyorBen de pazardan böyle alıp kendim vakumluyorum
Bizim pazarcılara daha vakumlama gelmedi demek güncelleme olarak jsfjjf
Balkabagini filan satıyorlar bak dilim halde vakumlu
Enginarı hiç böyle hazır almadım ama hep kendim aletle vakum yapıyorum
Yarım demet Taze soğanın beyazlı kısmını kavuruyosun kısık atesteEnginarlı pilav nasıl oluyor? Hiç duymamıştım.
Bioxin eveeet@bebeklinick senin aldığın kas kirpik serumu bioxcin miydi kuşum
Alicam alicam hep unutuyorum şimdi aklımdayken alayım
Tuzla pazarları sınıfta kaldı anacımAa burda çok oluyor
Eşimin iş yeri şişli de çıkışta pazara uğrayıp alır ben suyu ile donduruyorum
Nasıl istersen öyle hazırlıyorlar
Vakumlu sulu filan![]()
Anpa market var mıTuzla pazarları sınıfta kaldı anacım![]()
Ben 310 a almıstım@bebeklinick senin aldığın kas kirpik serumu bioxcin miydi kuşum
Alicam alicam hep unutuyorum şimdi aklımdayken alayım
Balık hangisi ya ben bayadir balık da yemiyorumSudem geçmiş olsun
Günces size de geçmiş olsun
Bugün siteye girmej çok zordu
Ne yaptım yazayım
İki kat süpürdüm
3 makine çamaşır yıkadım katladım
Eşim araba için şarj yeri yaptı bahçeye
Ben de yattım
Sonra kahve içtik
Eşim balık yapıyor ben yine yatıyorum
Yanına salata yaparım birazdan
Oğlum yok yine bir etkinlikte
Saat 10 da çıkacak
Maç var bugün yollar da kötü![]()
Canım sade kahveye 1 kaşık toz kolajen katıp karıştırıp içiyorumKolajenli kahveyi hıc duymamıştım.
Ben evdeki kahveyi anca bı tatlı kaşığı Türk kahvesine yarım tatlı kaşığı dibek karıştırıp yaparsam icebiliyorum![]()
6 kardeşiz en büyük ablam ve büyük abimi çöpe atBen o duyguyu bilmediğim için bana uzaktan davulun sesi hoş geliyor sjdjfj
Şaka bir yana uzucu ya, keşke çok bağlı olsalar birbirlerine kıymet verseler çok isterdim
Allah gecinden versin, ana babama bir şey olsa tek tabancayım kök ailemde
Evde nasıl yapıyorsunBen de pazardan böyle alıp kendim vakumluyorum
Bizim pazarcılara daha vakumlama gelmedi demek güncelleme olarak jsfjjf
Balkabagini filan satıyorlar bak dilim halde vakumlu
Enginarı hiç böyle hazır almadım ama hep kendim aletle vakum yapıyorum
Ay merak ettimYarım demet Taze soğanın beyazlı kısmını kavuruyosun kısık ateste
Yarım demet dereotuyla.
Sonra bı kenarda bir limonun suyuve bir bardak suyla hasladigin bu enginarlari julyen usulü dogruyosun onu katıyorsun bes dakıkada kısık ateşte.
Ardından bı su bardagi yikanmis pirinci koyup ıkı dakıkada birlikte kavuruyosun.
Ustune yarım portakal suyu ve iki su bardağı su tuz karabiber bı çay kaşığı şeker
Üstünü kapat.
Suyu azalınca (çekince değil azalınca) bı çay bardağı kuru domatesi öylece koy karistir.kapagi kapat
Suyunu çekince altını kapat
Kapağı aç
Taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdukta yeşil kısımları kaldı ya. O yeşil kısımlarını koy. Karıştır kapağı kapat. Dinlensin
Yumusak mayhoş. Eksi tadını ne limon ne portakal veriyor. Kuru domates sağlıyor. Bi kuru domatesli kısmından yiyorum mesela Bi domatessiz, aroma farkı barizBalık hangisi ya ben bayadir balık da yemiyorum
Canım sade kahveye 1 kaşık toz kolajen katıp karıştırıp içiyorum
6 kardeşiz en büyük ablam ve büyük abimi çöpe at
Ortanca ablam küçük ablam ve küçük abim iyidir üçünü de çok severim onlar da beni çok sever en küçük ben olduğum için evlatları gibi görürler
Hatta babam ölünce ben ise başlayana dek bütün lise ünv masraflarimi küçük abim üstlendi ve hiç parasızlık çekmedim hep fazla fazla gönderdi
Evde nasıl yapıyorsun
Ay merak ettim
Yumsak mi ekşili mi nasıl acep
Yeni tatlara çok açığım aslında enginar bulursam deneyebilirim
@simlumina6 kardeşiz en büyük ablam ve büyük abimi çöpe at
Ortanca ablam küçük ablam ve küçük abim iyidir üçünü de çok severim onlar da beni çok sever en küçük ben olduğum için evlatları gibi görürler
Hatta babam ölünce ben ise başlayana dek bütün lise ünv masraflarimi küçük abim üstlendi ve hiç parasızlık çekmedim hep fazla fazla gönderdi
Ay eski evimin karşısındaki avm de vardı arada uğruyorum hala o taraflara alışkanlıktanAnpa market var mıhem çok ucuz hem de çok oluyor
Kılçıklı da olmuyor
Yaaa6 kardeşiz en büyük ablam ve büyük abimi çöpe at
Evde nasıl yapıyorsun
Yaaa@simlumina
@sarahconnor
Benımde en büyük ablam kof
Ben evlenince
Ailemin geri kalan fertleride annem hasta olunca gördü gerçek yüzünü
Herkes kendine dokununca anlıyor, ben gerçek yüzünü gördüğümde herkes yapma etme barış görüş modundaydikendileride kazığı yeyince şimdi anca bayramlarda bir araya 'tamamen zaruri' olarak geliyorlar
Teşekkür ederim canım, kuru domatesim yok ama, onsuz olur mu ki?Yarım demet Taze soğanın beyazlı kısmını kavuruyosun kısık ateste
Yarım demet dereotuyla.
Sonra bı kenarda bir limonun suyuve bir bardak suyla hasladigin bu enginarlari julyen usulü dogruyosun onu katıyorsun bes dakıkada kısık ateşte.
Ardından bı su bardagi yikanmis pirinci koyup ıkı dakıkada birlikte kavuruyosun.
Ustune yarım portakal suyu ve iki su bardağı su tuz karabiber bı çay kaşığı şeker
Üstünü kapat.
Suyu azalınca (çekince değil azalınca) bı çay bardağı kuru domatesi öylece koy karistir.kapagi kapat
Suyunu çekince altını kapat
Kapağı aç
Taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdukta yeşil kısımları kaldı ya. O yeşil kısımlarını koy. Karıştır kapağı kapat. Dinlensin
Ooo maşallah haftaya rahatsın deseneCanım acaip haşhaşlı çörek çekiyor bayadir
Diyete biraz ara verdim
Kahvaltıya yapsam mı napsam.
Yarına yemeğim yok pizza düşünüyorum
Pazartesi ve salı içli köfte olur
Pazartesiye sipariş verdim gelecek
Salı gözleme söyledik meşhur bir yerden çok güzel dediler patlıcanlı, soğanlı ve patatesli üçümüze üç tane söyledim
Benim biraz haftalık menü çıktı gibi bir şey
Buzlukta da bamyam var iki poşet onları bitirmem lazım bir de az ıspanak var
Bırgun haşhaşlı çörek yaparken sinir bastı bütün leğene hashasin geri kalanını döktüm yoğurdum tepsiye koydum o hamurudaCanım acaip haşhaşlı çörek çekiyor bayadir
Diyete biraz ara verdim
Salı gözleme söyledik meşhur bir yerden çok güzel dediler patlıcanlı, soğanlı ve patatesli üçümüze üç tane söyledim
Bende kahvaltıda sürekli ekmek banacak bısey ararimCanım acaip haşhaşlı çörek çekiyor bayadir
Diyete biraz ara verdim