• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ben de pazardan böyle alıp kendim vakumluyorum
Bizim pazarcılara daha vakumlama gelmedi demek güncelleme olarak jsfjjf
Balkabagini filan satıyorlar bak dilim halde vakumlu
Enginarı hiç böyle hazır almadım ama hep kendim aletle vakum yapıyorum
Aa burda çok oluyor
Eşimin iş yeri şişli de çıkışta pazara uğrayıp alır ben suyu ile donduruyorum
Nasıl istersen öyle hazırlıyorlar
Vakumlu sulu filan🤣🤣

Enginarlı pilav nasıl oluyor? Hiç duymamıştım.
Yarım demet Taze soğanın beyazlı kısmını kavuruyosun kısık ateste
Yarım demet dereotuyla.

Sonra bı kenarda bir limonun suyuve bir bardak suyla hasladigin bu enginarlari julyen usulü dogruyosun onu katıyorsun bes dakıkada kısık ateşte.
Ardından bı su bardagi yikanmis pirinci koyup ıkı dakıkada birlikte kavuruyosun.

Ustune yarım portakal suyu ve iki su bardağı su tuz karabiber bı çay kaşığı şeker
Üstünü kapat.

Suyu azalınca (çekince değil azalınca) bı çay bardağı kuru domatesi öylece koy karistir.kapagi kapat

Suyunu çekince altını kapat
Kapağı aç
Taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdukta yeşil kısımları kaldı ya. O yeşil kısımlarını koy. Karıştır kapağı kapat. Dinlensin

@bebeklinick senin aldığın kas kirpik serumu bioxcin miydi kuşum
Alicam alicam hep unutuyorum şimdi aklımdayken alayım
Ben 310 a almıstım
Zamlandiysa ındırım bekle, kesin favorileyip indirimde almışımdır dıye dusunuyorum

Sudem geçmiş olsun
Günces size de geçmiş olsun
Bugün siteye girmej çok zordu 😬

Ne yaptım yazayım
İki kat süpürdüm
3 makine çamaşır yıkadım katladım🤦‍♀️

Eşim araba için şarj yeri yaptı bahçeye
Ben de yattım🤣
Sonra kahve içtik
Eşim balık yapıyor ben yine yatıyorum
Yanına salata yaparım birazdan
Oğlum yok yine bir etkinlikte
Saat 10 da çıkacak
Maç var bugün yollar da kötü😬😬
Balık hangisi ya ben bayadir balık da yemiyorum
Kolajenli kahveyi hıc duymamıştım.

Ben evdeki kahveyi anca bı tatlı kaşığı Türk kahvesine yarım tatlı kaşığı dibek karıştırıp yaparsam icebiliyorum😔
Canım sade kahveye 1 kaşık toz kolajen katıp karıştırıp içiyorum
Ben o duyguyu bilmediğim için bana uzaktan davulun sesi hoş geliyor sjdjfj
Şaka bir yana uzucu ya, keşke çok bağlı olsalar birbirlerine kıymet verseler çok isterdim
Allah gecinden versin, ana babama bir şey olsa tek tabancayım kök ailemde
6 kardeşiz en büyük ablam ve büyük abimi çöpe at
Ortanca ablam küçük ablam ve küçük abim iyidir üçünü de çok severim onlar da beni çok sever en küçük ben olduğum için evlatları gibi görürler
Hatta babam ölünce ben ise başlayana dek bütün lise ünv masraflarimi küçük abim üstlendi ve hiç parasızlık çekmedim hep fazla fazla gönderdi
Ben de pazardan böyle alıp kendim vakumluyorum
Bizim pazarcılara daha vakumlama gelmedi demek güncelleme olarak jsfjjf
Balkabagini filan satıyorlar bak dilim halde vakumlu
Enginarı hiç böyle hazır almadım ama hep kendim aletle vakum yapıyorum
Evde nasıl yapıyorsun
Yarım demet dereotuyla.

Sonra bı kenarda bir limonun suyuve bir bardak suyla hasladigin bu enginarlari julyen usulü dogruyosun onu katıyorsun bes dakıkada kısık ateşte.
Ardından bı su bardagi yikanmis pirinci koyup ıkı dakıkada birlikte kavuruyosun.

Ustune yarım portakal suyu ve iki su bardağı su tuz karabiber bı çay kaşığı şeker
Üstünü kapat.

Suyu azalınca (çekince değil azalınca) bı çay bardağı kuru domatesi öylece koy karistir.kapagi kapat

Kapağı aç
Taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdukta yeşil kısımları kaldı ya. O yeşil kısımlarını koy. Karıştır kapağı kapat. Dinlensin
Ay merak ettim
Yumsak mi ekşili mi nasıl acep
Yeni tatlara çok açığım aslında enginar bulursam deneyebilirim

Canım acaip haşhaşlı çörek çekiyor bayadir
Diyete biraz ara verdim
Kahvaltıya yapsam mı napsam.
Yarına yemeğim yok pizza düşünüyorum
Pazartesi ve salı içli köfte olur
Pazartesiye sipariş verdim gelecek
Salı gözleme söyledik meşhur bir yerden çok güzel dediler patlıcanlı, soğanlı ve patatesli üçümüze üç tane söyledim
Benim biraz haftalık menü çıktı gibi bir şey
Buzlukta da bamyam var iki poşet onları bitirmem lazım bir de az ıspanak var

Balık hangisi ya ben bayadir balık da yemiyorum

Canım sade kahveye 1 kaşık toz kolajen katıp karıştırıp içiyorum

Ortanca ablam küçük ablam ve küçük abim iyidir üçünü de çok severim onlar da beni çok sever en küçük ben olduğum için evlatları gibi görürler
Hatta babam ölünce ben ise başlayana dek bütün lise ünv masraflarimi küçük abim üstlendi ve hiç parasızlık çekmedim hep fazla fazla gönderdi

Evde nasıl yapıyorsun

Ay merak ettim
Yumsak mi ekşili mi nasıl acep
Yeni tatlara çok açığım aslında enginar bulursam deneyebilirim
Yumusak mayhoş. Eksi tadını ne limon ne portakal veriyor. Kuru domates sağlıyor. Bi kuru domatesli kısmından yiyorum mesela Bi domatessiz, aroma farkı bariz

@simlumina
@sarahconnor

Benımde en büyük ablam kof
Ben evlenince
Ailemin geri kalan fertleride annem hasta olunca gördü gerçek yüzünü

Herkes kendine dokununca anlıyor, ben gerçek yüzünü gördüğümde herkes yapma etme barış görüş modundaydi😬kendileride kazığı yeyince şimdi anca bayramlarda bir araya 'tamamen zaruri' olarak geliyorlar

Evde nasıl yapıyorsun
Yaaa
Ne cok kardeşsiniz imrendim 🥹🙏
Sayıca çok olduğunuz için iki tanesi elenebilir geldi gözüme benim de şu an🤣
Ne güzel sahip çıkmışlar Allah razı olsun
Benim de gördüğüm bildiğim kardeşlik mantığı o işte, kol kanat geren. Annemle teyzem öyledir, amcamla babam da öyle gibiler dönem dönem araları açılsa da fjgjgj

Canım bende vakum makinesi var evde bulsam vakumlayıp kaldırıyorum ahdjfjf

@simlumina
@sarahconnor

Benımde en büyük ablam kof
Ben evlenince
Ailemin geri kalan fertleride annem hasta olunca gördü gerçek yüzünü

Herkes kendine dokununca anlıyor, ben gerçek yüzünü gördüğümde herkes yapma etme barış görüş modundaydi😬kendileride kazığı yeyince şimdi anca bayramlarda bir araya 'tamamen zaruri' olarak geliyorlar
Yaaa 🥲
Kiz masallah hepiniz ne cok kardeslisiniz
Genelde insanlar bana dokunmayan yilan bin yaşasın modunda işte, azıcık bir şeyini görmelerini gerekiyor anlamalari için
Üzücü ya 🥹

Yarım demet dereotuyla.

Üstünü kapat.

Kapağı aç
Teşekkür ederim canım, kuru domatesim yok ama, onsuz olur mu ki?

Diyete biraz ara verdim
Salı gözleme söyledik meşhur bir yerden çok güzel dediler patlıcanlı, soğanlı ve patatesli üçümüze üç tane söyledim
Ooo maşallah haftaya rahatsın desene🧿 annem bizde kaldı, şimdi yatmaya gitti, ben de kitabımı okuyacağım.

:KK68:Teşekkür ederim canım, kuru domatesim yok ama, onsuz olur mu ki?
Ben onsuz çok eksik hissediyorum canım 🥹
Yemiyorum desem yeri açıkçası, sen yine dene tabi

İkı adet sarı kayısı dograyarak/haşlanmış mısır koyarak /dereotu ve taze soğan kavurmadan önce havuç rendeleyip kavurarak yapılan versiyonları var.

Eşim onları da bayılarak yiyor mesela

@ftemiz

Diyete biraz ara verdim
Bırgun haşhaşlı çörek yaparken sinir bastı bütün leğene hashasin geri kalanını döktüm yoğurdum tepsiye koydum o hamuruda
Yemeyen biptir olsun gitsin banane be deyıp firinlamistim.

Diyete biraz ara verdim
Bende kahvaltıda sürekli ekmek banacak bısey ararim
Kuru yemem
Sahanda yumurta da mesela istemem, kuru işte cunku. Suyu yok ekmek banamiyorum🤣çok problemliyim

Back
X