• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Annemin alt komşusunun kopegi var, bebekliğini biliyorum alıp alıp severdik bize çıkarıp, şimdi kendi hamileymis ahaha yicem o kadar şeker ki gobusu 🤣🩵🩷 iki kese sayabilmiş veteriner, normalde 4-5 olurmuş bebek sayısı, rahat durmadığı için daha fazla görüntüleyememisler🙈 70 gün sürüyormuş gebelikleri, ay şahane ya, biz kadinlar 10 ay filan hamileyiz cooook uzun 🥹 hoş ben o kadarını yaşayamadım ama yaşadığım kısmı bile uzun gelmişti yalan yok 🥲
Kopuş sevince keyfim yerine geldi resmen 🐣

Bugün ne yaptım🙈
Sabah kahvaltı yaptım eşim erken uyanıp bahçeyle uğraşmış 🤦‍♀️
Ben kediciklerimin yuvasına baktım biraz ıslanmış ama çok değildi
Mecbur kapıyı az aralıklı bırakıyorum üşüyen başka kedi sığınsın acıkan gelip mama yesin diye
Kapıyı tam kapatsam bir sorun olmayacak ama kıyamıyorum da başka kedilere🥺

Eşim yine simit almış vallahi tombik olacağım simit yemekten
Sonra o tekneye gitti geldi gelirken de sevdiğim tatlıyı almış😬
Şimdi tatlı kahve yapacağım
Akşam ızgara kanat pilav ve çiğ köfte var menüde🤣🤣
Izgara kanat
Pilav
Ve Çiğ köfte

Burada eridim🫠

Kar kar diye sisirdiler milleti okulları tatil ettiler burada sapır supur yağmur hala 🥲 azıcık kar görseydik iyiydi
Kapıda kar var ayak bileğimde ama kar tatili yok.
En kısa sürede tayin istiycem rezillik çocuktan dolayı mental sağlığım gidiyor sabrım tükendi evde durmaya ama soğuk hastalık can güvenliği için tatil olması gerekir.

Kapıda kar var ayak bileğimde ama kar tatili yok.
En kısa sürede tayin istiycem rezillik çocuktan dolayı mental sağlığım gidiyor sabrım tükendi evde durmaya ama soğuk hastalık can güvenliği için tatil olması gerekir.
Of çok haklısın resmen bir haftadır ise gitme mücadelesi veriyorsun her sabah
Sabaha tatil yapsalar keşke daha geç olmadan

Günaydın ☃️
Sabah erkenden kalkıp arabayı çalıştırdım
Bilege kadar kar vardı araba gidermi diye önce denedim baktım geri gidiyor iyi dedim geri gidiyorsa ileri de gider.
Ana yola kadar biraz yürüdüm baktım orası da acık kendi arabamla gelmeye karar verdim.
Akşamdan taksici ile konuşmuştum en kötü taksiyle gidecektim.
Neyse yavaş yavaş indik.
Taa ki bakicinin sokağa girene kadar yokuşta kaydı yine yokuşu zor çıktı sonra dönemeçte dönemedim geri vitese taktım yavaş yavaş geldik okula.
Bu azmime hayranım 🤣🤣🤣
Oğluma pizza getirdim yemek için.
Oda aşırı fena hasta başı gözü her yeri ağrıyor.
Deneme olacak bugün.
Parol iç dedim kahvaltıdan sonra .
Küçüğün aşısı var bugün unutmadan onu yaptırmam lazım.
Yemek derdim yok sadece.İcli köfte gelecek çıkışta .

Günaydın,
@sudem34 Allah yardımcın olsun, gel Antalya ya tayin iste kız, kar-buz yok, miss gibi rahat edersin. Bebişi de anneme koyarız, sen sağ, o selamet :KK45:
Şaka bir yana gerçekten tek başına mücadele veriyorsun, baba olacak nerde bu kadar uğraşın arasında?

Kahvaltımı yaptım, çayımı demledim, artık işlere bakabilirim.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Afiyet olsun ne vardi kahvaltıda ?
Çocuklarla bahçede kar topu savaşı vereceğiz 🤣o kadar eziyeti çekiyoruz bari tadını da çıkaralım 🤣ama eldiven getirmedim akıllı gibi biraz elim donacak o kadar .

Günaydın,
@sudem34 Allah yardımcın olsun, gel Antalya ya tayin iste kız, kar-buz yok, miss gibi rahat edersin. Bebişi de anneme koyarız, sen sağ, o selamet :KK45:
Şaka bir yana gerçekten tek başına mücadele veriyorsun, baba olacak nerde bu kadar uğraşın arasında?
Antalya kışın çok güzel olur da yazın sıcağı çekilmez sanki balım ya
Zaten hizmet puanım anca köylerine filan düşer büyük ihtimalle
Ama neden olmasın tayin zamani bakayım bir
Büyüğün lisesi bakalım hangi şehirde olacak bir de o var
Küçük yine daha kreş anasınıfı yaşı da
Büyüğe göre mi şekil veririz küçüğe göre

Çocuklarla bahçede kar topu savaşı vereceğiz 🤣o kadar eziyeti çekiyoruz bari tadını da çıkaralım 🤣ama eldiven getirmedim akıllı gibi biraz elim donacak o kadar .
kahvaltıda kıymalı közlenmş soğan biberli yumruta, üstüne tel peynir koydum, yanına salata, geçen cumadan kalmıştı dolapta, hiç yağ-tuz koymadım, onu getirdim, salatanın çoğu kaldı, bir de zeytin.

Antalya kışın çok güzel olur da yazın sıcağı çekilmez sanki balım ya
Zaten hizmet puanım anca köylerine filan düşer büyük ihtimalle
Ama neden olmasın tayin zamani bakayım bir
Büyüğün lisesi bakalım hangi şehirde olacak bir de o var
Küçük yine daha kreş anasınıfı yaşı da
Büyüğe göre mi şekil veririz küçüğe göre
Evet haklısın yazın sıcak ama, bilemedim yani, artısı eksisi senin için hangisi daha kolaysa artık dediğin gibi eğitim de önemli, burda bikaç yüksek puanlı lise haricinde, devlet okulları bitik maalesef, benim kız imam hatipte idi, o kadar kötüydü ki eğtim, özele aldırdım 2.sene, iyiki aldırmışım yani. Büyük imam hatipten mezun, kocaeli işletmeyi kazanabildi, ufak burdur maküde bilg.mühendisilği okuyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

ohhh misss, tadını çıkarın tabii, o kadar eziyete. Biz ancak kayak merkezi var, merkeze 1 saat uzaklıkta, oraya gidersek kar görebiliriz, oraya da daha yağdı mı bilmiyorum. Yürüyüş turlaru düzenliyorlar burda, kar yürüyüşü, ama ona da özel ekipman lazım, alışveriş yapmak gerekli, merak da ediyorum aslında, nasıl olur diye ama? bakalım bi coşarsam gider alır, katılırım. Bir de işte üşütüp hasta olur muyum korkusu var?

Back
X