• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
kahvaltıda kıymalı közlenmş soğan biberli yumruta, üstüne tel peynir koydum, yanına salata, geçen cumadan kalmıştı dolapta, hiç yağ-tuz koymadım, onu getirdim, salatanın çoğu kaldı, bir de zeytin.
Oh afiyet olsun
Evet haklısın yazın sıcak ama, bilemedim yani, artısı eksisi senin için hangisi daha kolaysa artık dediğin gibi eğitim de önemli, burda bikaç yüksek puanlı lise haricinde, devlet okulları bitik maalesef, benim kız imam hatipte idi, o kadar kötüydü ki eğtim, özele aldırdım 2.sene, iyiki aldırmışım yani. Büyük imam hatipten mezun, kocaeli işletmeyi kazanabildi, ufak burdur maküde bilg.mühendisilği okuyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
İki kızın vardı de mi ?
Canım İmam Hatip e yollamam burda da var öğretmenleri Türkiye dereceli ama çocuklar fos hep sınıf kötü olunca yapamaz çocuk da.
Fen lisesi inşallah kısmet olursa istiyoruz.Allah emeklerini zayi etmesin.Kizdirinca burdaki İmam hatipe yolluycam diye tehdit ediyorum.

Öğle arası çarşıya gidip geldik.
Ekmek kalmamıştı evde onu aldım
Yumurta çabuk bitiyor organik satan yerden iki koli aldım
Patates soğan kalmamış ondan aldım
Evde yeşillik bitmişti maydonoz marul aldım.
Portakal bitmiş portakal aldım.
Mandalina beğenmedim almadım.
Geldik arkadaş kahve yaptı onu içtik.

Benim de annemler kahveye uğradı, şimdi yolcularım mutfağa girişeyim arkalarından
Pırasa pisiricem
Dunden domatesli pilavım var
Yanına salata yaparım bir de bitti gitti
Evi topladım çamaşırları katladım onlar gelmeden
Robotu çalıştırırım arkamdan
Yürüyüşe gitsem akşam dedim ama aşırı soğuk

Oh afiyet olsun

İki kızın vardı de mi ?
Canım İmam Hatip e yollamam burda da var öğretmenleri Türkiye dereceli ama çocuklar fos hep sınıf kötü olunca yapamaz çocuk da.
Fen lisesi inşallah kısmet olursa istiyoruz.Allah emeklerini zayi etmesin.Kizdirinca burdaki İmam hatipe yolluycam diye tehdit ediyorum.
Hahaha, vallahi benim ikinci kızımda aynen öyle oldu, beni kızdırdı, normal bir ortaokula yazdırmıştım, beni kızdırıp duruyordu, ben de tehdit ettim, bak imam hatipe yazdırırım seni diye, meğersem çocuk okulundan memnun değilmiş, olur demesin mi, olurdu olmazdı derken, ablası ordaydı zaten, nakil aldırdım, ablası mezun oldu, o da ortaokul bitince, lisede sıkıntı oldu, eğitim yoktu yanii, 3-5 başarılı öğrenciyi almışlar, özel ilgi, alaka, gerisi kalsın öyle, baktık olacağı yok, özele geçirttim mecbur. Fen lisesi iyi olur tabiiki, kazanırsa zaten en güzeli, inşallah gönlünüze göre olsun. 2 kızım var.

Benim de annemler kahveye uğradı, şimdi yolcularım mutfağa girişeyim arkalarından
Pırasa pisiricem
Dunden domatesli pilavım var
Yanına salata yaparım bir de bitti gitti
Evi topladım çamaşırları katladım onlar gelmeden
Robotu çalıştırırım arkamdan
Yürüyüşe gitsem akşam dedim ama aşırı soğuk
ay kaç gündür ben de çıkamıyorum, soğuk yağmur, ama eksikliğini hissettiriryor. Bugün akşamüzeri, inşallah iyi olursa, iş çıkışı bir yürümeyi düşünüyorum ben de, yemeğim var. Annem gelirken getirmiş, kereviz, bitmedi, az da ciğer var. yeter bize.

Naber kızlar
Geçmişi biraz okudum
Sudem gerçekten zor karda araba kullanmak maşallah güzel başarmışsın

Burda kar tatili güya ama kar mar göremedik😬çok soğuk ama
Eşim geç gelecekmiş
Oğlumla kahvaltı yaptık şimdi kahve içiyoruz 🙈

Yemek olarak anne usulü ekşili sulu köfte yaptım
Yanına da rokfor peynirli makarna yapacağım🤣🤣
Sadece yatak odalarının olduğu katı süpürdüm
Mutfak topladım kahvem bitince tekrar temizlik yapmaya devam

ohhh misss, tadını çıkarın tabii, o kadar eziyete. Biz ancak kayak merkezi var, merkeze 1 saat uzaklıkta, oraya gidersek kar görebiliriz, oraya da daha yağdı mı bilmiyorum. Yürüyüş turlaru düzenliyorlar burda, kar yürüyüşü, ama ona da özel ekipman lazım, alışveriş yapmak gerekli, merak da ediyorum aslında, nasıl olur diye ama? bakalım bi coşarsam gider alır, katılırım. Bir de işte üşütüp hasta olur muyum korkusu var?
Kar tulumu kirala giy,yürüyüş içinde
asla üşümezsin
Ben uludağda hıc bı zaman üşümedim. Kızımda hıc hasta olmadı gittiğimiz zamanlar
demek ki oda usumemis

Kar tulumu kirala giy,yürüyüş içinde
asla üşümezsin
Ben uludağda hıc bı zaman üşümedim. Kızımda hıc hasta olmadı gittiğimiz zamanlar
demek ki oda usumemis
Üstelik o kıyafetler ile terleniyor bile😬decantlondaki kar kıyafetleri de uygun

Naber kızlar
Geçmişi biraz okudum

Eşim geç gelecekmiş

O sırada uc gündür supurulmeyi bekleyen alt üst katım ve ben😬

Naber kızlar
Geçmişi biraz okudum

Eşim geç gelecekmiş

Ay ben defactoda da kan kırmızı ve beyaz Tulum görmüştüm geçen yıl
Cok güzellerdi
Zamanında pahalılardan aldım maalesef aptallık diyorum, oyle pahalı almasaydım şu da güzel bunu da beğendim diye defactodakileri de alabilirdim bak
Giy çeşit cesit
Hep aynı tulumla fotoğrafım oluyo🤦fotograf çekinmeyi sürekli paylaşımda olmayı severim de ben🙈🙈🙈

Ben de ordan aldım
Daha da gitmem diye öyle beğenmediğim bir şey almıştım
Her sene üzerimde aynı kıyafet 😬
Hayır sevmiyorum da

Bu sene tulum alayım dedim vazgeçtim daha da almam herhalde 🤣🤣
Nasıl canım karda olmak çekti
Ne kar yağdığı var ızmıre
Ne uludag muhabbeti 🥹
Denize gitmeyelim aramam, evde serin Serin oturalim ama kış 😔caaaanim kâr
Tam bı masalın içinde buluyorum adeta kendimi, öyle hissediyorum valla eksiği yok, gerçeklikten kopuyorum.

Ne uludag muhabbeti 🥹
Tam bı masalın içinde buluyorum adeta kendimi, öyle hissediyorum valla eksiği yok, gerçeklikten kopuyorum.
Ben hiç kar mar sevmiyorum 😬
Soğuk sevmem çok sıcak da sevmiyorum
Azıcık hafif ılık rüzgar yakmayan güneş heryer yeşil ağaçlar çicek açmış en sevdiğim😍

ay kaç gündür ben de çıkamıyorum, soğuk yağmur, ama eksikliğini hissettiriryor. Bugün akşamüzeri, inşallah iyi olursa, iş çıkışı bir yürümeyi düşünüyorum ben de, yemeğim var. Annem gelirken getirmiş, kereviz, bitmedi, az da ciğer var. yeter bize.
Ben vallahi bugün de cikamiycam çok soğuk 🥹🥹 yıkanıp dışarı çıkmak kısın çok dokunuyor bana zaten hemen faranjitim coşuyor. Simdi yemekleri ayarladım doğru banyoya, ellerim saçlarım pırasa kokuyor buram buram 🤣🤣🤣
Yemeğin var madem yürü tabi
On ayrı şey yapınca akşam bazen hal de kalmıyor insanda 🥲
Birazdan da is bakıcam eşim bikbiklendi yetişemiyorum diye

Ben vallahi bugün de cikamiycam çok soğuk 🥹🥹 yıkanıp dışarı çıkmak kısın çok dokunuyor bana zaten hemen faranjitim coşuyor. Simdi yemekleri ayarladım doğru banyoya, ellerim saçlarım pırasa kokuyor buram buram 🤣🤣🤣
Yemeğin var madem yürü tabi
On ayrı şey yapınca akşam bazen hal de kalmıyor insanda 🥲
Birazdan da is bakıcam eşim bikbiklendi yetişemiyorum diye
Banyo yapınca çıkmak sıkıntı evet, dikkat et kendine aman, sağlık önemli.

Ne uludag muhabbeti 🥹
bana bi link atar mısınız yahu, decathlona bakıyorum da, göremedim.

Back
X