- Emoji Skoru
- 36.333
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #23.021
Evet yaa civciv maması gibi geliyor bananeyi sevmiyorsun? kısır mı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa civciv maması gibi geliyor bananeyi sevmiyorsun? kısır mı?![]()
estağfirullah canım, ne demeki burda birbirimize anlatacağız ki belki birimizin bir lafı kalbimize dokunup şifa olsun. Ben bunu şöyle yorumluyorum, nefis mi diyelim ne diyelim, bizi hep negatife çeken bir düşünce var, o yüzden böyle oluyor. Gerçekte yaşadığımız hayatla, algıladığımız hayat çok farklı, yeterli görmemek de burdan kaynaklanıyor. Demiştim koçluk eğitimi aldım diye, orda bana dokunan yönü bu oldu, kendimin artılarımın, yaptıklarımın farkına varmamı sağladılar. Bu yüzden belki de yaptıklarını, yazarak, böyle böyle kendi artılarını görerek sen de farkındalığını artırabilirsin. Ne güzel gitmişsin oralara, derin derin nefesler çek ciğerlerine, anın farkına var, Rabbim nasip etmiş, şükürler olsun. Kediciklerin de sıcak yuvalarında, huzrla seni karşılyacaklar, öyle düşün.Elimden geleni yaptım mı acaba konusunda kendimi yeterli hissetmiyorum sanırım
Evet korur kollar ama kul elinden geleni yaptı mı
Aslında her konuda böyleyim
Kendimi yetersiz hissediyorum oluşan her kötü olayda kendimi sorumlu tutuyorum
Hep böyleydim ama sanki yaşımla beraber bu daha da arttı
Her canlının yaşamının kıymetli olduğunu düşünüyorum ve hep etrafımdaki canlılara yetmeye çalışıyorum
Bir hayatım var ve o hayat birilerinin hayatına dokunarak geçsin istiyorum
Çok inançlı değilim belki de o yüzden de böyle
Değişik ruh halimle sizi de sıkmayayım![]()
Yazarak deneyebilirim bu çok güzel fikirestağfirullah canım, ne demeki burda birbirimize anlatacağız ki belki birimizin bir lafı kalbimize dokunup şifa olsun. Ben bunu şöyle yorumluyorum, nefis mi diyelim ne diyelim, bizi hep negatife çeken bir düşünce var, o yüzden böyle oluyor. Gerçekte yaşadığımız hayatla, algıladığımız hayat çok farklı, yeterli görmemek de burdan kaynaklanıyor. Demiştim koçluk eğitimi aldım diye, orda bana dokunan yönü bu oldu, kendimin artılarımın, yaptıklarımın farkına varmamı sağladılar. Bu yüzden belki de yaptıklarını, yazarak, böyle böyle kendi artılarını görerek sen de farkındalığını artırabilirsin. Ne güzel gitmişsin oralara, derin derin nefesler çek ciğerlerine, anın farkına var, Rabbim nasip etmiş, şükürler olsun. Kediciklerin de sıcak yuvalarında, huzrla seni karşılyacaklar, öyle düşün.
O zaman şükür defteri oluşturarak başlayabilirsin işe belki. Şükredecek şeyleri hergün hergün tekrar ettikçe, belki geçmişi de unutursun böylece, ve güzel anlar hafızanda kalıcı olarak yer eder. Pozitif için hep çabalamamız ve anda kalmamız çok önemli akışta olmak, misal dedinya anın tadını çıkramaıyorum, bunu neden, hafıza seni andan çekiyor, negatife götürüyor. O ana odaklanmayı başarabilirsen, zaten büyük oranda, mutluluğu da yakayalayabiliyorsun. Çünkü tek gerçek elimizdeki şu an, ne geçmiş, ne gelecek. O anın da kıymetini iyi bilmek, değerlendirebilmek önemli olan.Yazarak deneyebilirim bu çok güzel fikir
Şükür edecek çok şeye sahibim ama hep dedğin gibi negatif duygularla boğuşuyorum
Belki nefis belki de yetiştirilme
negatif duygularla büyütüldüm endişeli ruh halim ondan sanırım
Her şeyi aileye yüklemek saçma kaç sene olmuş kurtul diyebilirsin belki ama bu kurtulma o kadar zor ki
Hani zehirli bir sarmaşık gibi
Misal kar oğlumda okul tatili kayak tatili kar topu
Ben de kar soğuk dışarda soğukta olan insanlar hayvanlar Yolda kalma
Daha da çocukluğuma inersem soba odun donan sular
Sanırım kötü şartlardan pozitif bakış oluşmuyor
Böyle büyüyüp iyi şartlara sahip olunca da öyle kolay kolay değişilmiyor
Uğraşıyorum ama bunun için
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınO zaman şükür defteri oluşturarak başlayabilirsin işe belki. Şükredecek şeyleri hergün hergün tekrar ettikçe, belki geçmişi de unutursun böylece, ve güzel anlar hafızanda kalıcı olarak yer eder. Pozitif için hep çabalamamız ve anda kalmamız çok önemli akışta olmak, misal dedinya anın tadını çıkramaıyorum, bunu neden, hafıza seni andan çekiyor, negatife götürüyor. O ana odaklanmayı başarabilirsen, zaten büyük oranda, mutluluğu da yakayalayabiliyorsun. Çünkü tek gerçek elimizdeki şu an, ne geçmiş, ne gelecek. O anın da kıymetini iyi bilmek, değerlendirebilmek önemli olan.
Misal anda kalamadığın zamanlarda etrafındaki 5 nesneye odaklan, 5 tane aynı renkte şeyi bul vs. bu tür çalışşmalar var, bunalrı deneyebilirsin.
Bu şükür defteri olayına ben de niyetliyim bak çok güzel hatırlattın canımO zaman şükür defteri oluşturarak başlayabilirsin işe belki. Şükredecek şeyleri hergün hergün tekrar ettikçe, belki geçmişi de unutursun böylece, ve güzel anlar hafızanda kalıcı olarak yer eder. Pozitif için hep çabalamamız ve anda kalmamız çok önemli akışta olmak, misal dedinya anın tadını çıkramaıyorum, bunu neden, hafıza seni andan çekiyor, negatife götürüyor. O ana odaklanmayı başarabilirsen, zaten büyük oranda, mutluluğu da yakayalayabiliyorsun. Çünkü tek gerçek elimizdeki şu an, ne geçmiş, ne gelecek. O anın da kıymetini iyi bilmek, değerlendirebilmek önemli olan.
Misal anda kalamadığın zamanlarda etrafındaki 5 nesneye odaklan, 5 tane aynı renkte şeyi bul vs. bu tür çalışşmalar var, bunalrı deneyebilirsin.
Kısır yapıyorumKısır da yap hingel denasil fikir
valla oyle ya amanbiraz bu hayatı salarak yaşamak istiyorum artık
Akşam hepimiz bulgurdan şişip oturucaz oleeeyKısır yapıyorum![]()
DİYE DİYE BENİM de canımı çektirdin, barbunya düşünüyorum, yanına kısır damı eklesemKısır yapıyorum![]()
ohhh misss, afiyet olsun,Kestane çizdim onu da yaparım
Bir demlik de çay yaptım hazır
Boşver barbunyayi ya yanına acılı biber turşusu da koydum hala ağzım yanıyor iki tabak yedimDİYE DİYE BENİM de canımı çektirdin, barbunya düşünüyorum, yanına kısır damı eklesem![]()
Kestaneyi Air frye atamadım yaohhh misss, afiyet olsun,
kekin eksik kalmış bi.![]()
Ben ikisini çok severim YanyanaDİYE DİYE BENİM de canımı çektirdin, barbunya düşünüyorum, yanına kısır damı eklesem![]()
Yakalandım ayol@Cahil Filozof napiyon aşağıda kız buyur gel
Tanit kendini naptın bugün?
Halin keyfin nasıl ?
Barbunyayi hiç yedim mi bilmiyorum herhalde bir yerde denemiş yemisimdirBen ikisini çok severim Yanyana![]()