- Emoji Skoru
- 3.588
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #37.801
Ben izledim valla bittiBaşladım başladım
Güya yorgundum
İyi geceler herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben izledim valla bittiBaşladım başladım
MasallahGünaydın
7.30 dan beri yürüyorum
9366 adım olmuş
Bu sefer kararlıyım inşallah 20 kilo vericem
Afiyet olsun canım köpüğü super hakikatenBenim kahve makinesi bu kadar köpürtmez.
Bugun balım sekerlenmis dıye bı çay kaşığı bal koydum yaptım kahvemi.
Nasıl kopuklendi
Balım hakiki, ondan mı
Ya da hakiki veya değil, bal koymanın sonucu mu bilemem.
Afiyet olsun canım köpüğü super hakikatenbaldan heralde diye düşündüm ben de
Bir anda çok yüklendin kendine kızYürüyüşten geldim kahvaltı yaptım uyudum şimdi uyandım daha hiç bir yerim tutmuyor
Sabah sabah 13bin küsur adım attım
Ya ben de içiiyorum ama ishal sizi de yapıyor mu magnezyumBir anda çok yüklendin kendine kız
Magnezyum kullan muhakkak bu süreçte akşamları yatmadan
Masallah![]()
Asko ben hep çok tuvalete çıkan biriyim gebeyken bile insanlar kabizlik çeker ya hiç yasamamisimdir hani öyle diyimYa ben de içiiyorum ama ishal sizi de yapıyor mu magnezyum
Oh eline sağlık şimdidenEt çıkardım sote yapacağım oğlana
Kendime ne yapsam sebzeli bir makarna mı![]()
Benim de hiç sorunum olmaz ama ona dikkat ettim ne zaman kullansam böyle bir problem yaşıyorumAsko ben hep çok tuvalete çıkan biriyim gebeyken bile insanlar kabizlik çeker ya hiç yasamamisimdir hani öyle diyimo yüzden ben çok iyi bir referans olmayabilirim bu konuda djfjfj
Ben şase kullanıyordum gebeyken çok memnundum sonrasında da ihtiyaç duydukça aynı markadan devam ettik kari koca
İlaç yutma ozurlusu olduğum için![]()
Hep beraber aşkla sevgiyle mutlulukla çocuklarınızla sevdiklerinizle nice güzel yıllarınız olsun canımOh eline sağlık şimdiden
Ben akşam disarida yiyecegim kısmetse
Evlilik yıldönümümüz bugün![]()