- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.152
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #38.101
Olursunvallahi senin kafadan olmak isterim de, nasıl olcak bilmem? herşeyi taka taka bi hallere geldik![]()
olur muyum dersin kız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursunvallahi senin kafadan olmak isterim de, nasıl olcak bilmem? herşeyi taka taka bi hallere geldik![]()
olur muyum dersin kız?
Sen bana gel ben sana ne sunumlar yaparım alevli ajdjdjfj
Ahahahahah aşkı yan villanın hem marketi hem kasabı var, bu ilçede de tanınan insanlar,
Şimdi rahatladımküçük bir pr çalışması da olabilir bak bu ahdjdjfu
Yazık ya o bir boğa nasıl versin çok zorBen de annem için istiyorum ama kime görsem kullanan bu şekilde oluyor
Sanırım kas kaybı olduğundan öyle görünüyor herkes
Böyle amansız hastalığa yakalanmış gibi
Annem katiyen veremiyor boğazına dur demiyor ve kalp hastası doktor kilo istemiyor
Bu sefer gittiğim de ben de konuşacağım annem içim o iğneyi
Senin kilon yok ki iğnelik
Biraz diyet ile fıstıklığına fıstıklı katarsın
Sende gitseydin ya kızın bahçede eglenirdi sen yorulurdun biraz işte ama kocani da ozlemezdinYok ya annesıne gitti. Pazar anca gelecek
M marketi mi et but mu aldin 3 nasıl tuttuAy benim de bir şey yapasım yok
Markete gittim misafirim gelecek diye
Boş boş iki poşete 3 bin verdim
Hiç bakmadım da fişe![]()
Rafaello var daha ne olsunBazen de sunumsuz dümdüz kahve sbdhdjfh
Eki Görüntüle 3801395
Ohh ne iyi komşular var yaAkşama menü karışık
Aslında dünden nohut pilav yiyecektik
Gel gör yan komşu dün mangal yakmış, biz de bahçedeyiz diye kokmuştur diye düşünmüş içine sinmemiş mangalı da söndürmüş bulunmuş eşi, pişmemiş halde iki koca sis ve üç parça antrikot yolladi ahahahaja
Hala böyle tatlı insanlar var göz hakkı demiş şah olsun düşünmüş
Artık onları yaparım pilavla yeriz diye düşündüm
@Batgirlfirarda
Şaka kız şaka bence pr değildi samimilerdiŞimdi rahatladım![]()
Kız onu diyecektim sana,Ay ben mutfağı buharladım dolapları sildim biraz dinleniyorum şimdi
Sonra ev süpürğp toz alıp yerleri buharlıycam
Akşama biber dolması var başka bir şey düşünmedim henüz belki pancar salatası yaparım
Kızlar ya şirket içi ilan yayımlandı, cost controller lazımmış acaba başvursam mı dedim ama çok emin değilim
Bu süreçte izin kullanmam gerekiyor vermezlerse falan diye düşündüm
Kız onu diyecektim sana,
Tedavide o kadar çok doktora gitmen gerekiyor ki senin uçuş planlarınla imkansız gibi rapor veya izin almadan gitmen
Yerde çalışmak daha kolay olabilir
Ama özler misin uçmayı![]()
Canım ben de yumurta toplatma ve transferde ücretsiz izin alırım diye düşünmüştümKız onu diyecektim sana,
Tedavide o kadar çok doktora gitmen gerekiyor ki senin uçuş planlarınla imkansız gibi rapor veya izin almadan gitmen
Yerde çalışmak daha kolay olabilir
Ama özler misin uçmayı![]()
Benim doktorum şehir dışı hastalarına bir gece İstanbul’da konaklama öneriyordu ertesi gün uçuşa veya araba yolculuğuna müsaade ediyordu, ama her doktorun da yöntemi farklı hani. Öyle düşünecek olursan ben geçen sene karlı bir havada 2 saatte Allah’a emanet sözde İstanbul içi trafikte eve donmustum hani.Bide eğer olursa ben Ankarada transfer olacağım ya kafam karışık
Yerede geçmeyi istiyorum aslınde
İşte 15 gün mü sürüyor opu süreci? Ne kadar sürüyor?Benim doktorum şehir dışı hastalarına bir gece İstanbul’da konaklama öneriyordu ertesi gün uçuşa veya araba yolculuğuna müsaade ediyordu, ama her doktorun da yöntemi farklı hani. Öyle düşünecek olursan ben geçen sene karlı bir havada 2 saatte Allah’a emanet sözde İstanbul içi trafikte eve donmustum hani.
Transfer inan en kolay kısım esas opuya dek olan süreçte çok fazla gözüküyorsun doktora, transfer hazırlığında da hem muayene hem kan tahlili veriyorsun sıkça filan hani zorlar mı git gel zorlayabilir evet
İzin gitmek şart gibi
Benim 15i bulmadan toplanırdı genelde kabaca öyle düşün ama evet, rahat 3-4 kez gidiyorsun opu günü harici muayeneyeİşte 15 gün mü sürüyor opu süreci? Ne kadar sürüyor?
danışabileceğin kimse yok mu? Bir sor soruşturAy ben mutfağı buharladım dolapları sildim biraz dinleniyorum şimdi
Sonra ev süpürğp toz alıp yerleri buharlıycam
Akşama biber dolması var başka bir şey düşünmedim henüz belki pancar salatası yaparım
Kızlar ya şirket içi ilan yayımlandı, cost controller lazımmış acaba başvursam mı dedim ama çok emin değilim
Bu süreçte izin kullanmam gerekiyor vermezlerse falan diye düşündüm
o zaman, ileri dönemlerde mi düşünsen? bilemedim, en iyi sen bileceksin.Canım ben de yumurta toplatma ve transferde ücretsiz izin alırım diye düşünmüştüm
Yerde olursam onu da vermezler diye düşünüyorum
Evet canım m marketiYazık ya o bir boğa nasıl versin çok zor
Sende gitseydin ya kızın bahçede eglenirdi sen yorulurdun biraz işte ama kocani da ozlemezdin
Kızın özlüyor mu sorar mi
Yazın piyano vs devam ediyor mu tatile mi girdi bütün kurslari
M marketi mi et but mu aldin 3 nasıl tuttu
Rafaello var daha ne olsun
Su da var
Ohh ne iyi komşular var ya
Ya direkt söyleyemem de oranın müdürüne bu durumu keşke başka zamanda denk gelseydidanışabileceğin kimse yok mu? Bir sor soruştur
Kafadan 14 gün izin almam lazım o zaman sadece opu içinBenim 15i bulmadan toplanırdı genelde kabaca öyle düşün ama evet, rahat 3-4 kez gidiyorsun opu günü harici muayeneye
Sanki daha mental olarak rahat olursun ever canım. İşten oraya git gel stresi çekmektense hani. Benim bir arkadaş maalesef defalarca yumurta toplatmak durumunda kaldı bu sene, o kadar çok git gel yaptı ki iş bir yandan idare ederken ekstra gerildi hani. Keşke izinli olsaydım diye yakindi kiyamamKafadan 14 gün izin almam lazım o zaman sadece opu için
Aşkım anlamadığım bir konu olduğu için inan bişey diyemiyorumKafadan 14 gün izin almam lazım o zaman sadece opu için
Kurslar devam kuzumYazık ya o bir boğa nasıl versin çok zor
Sende gitseydin ya kızın bahçede eglenirdi sen yorulurdun biraz işte ama kocani da ozlemezdin
Kızın özlüyor mu sorar mi
Yazın piyano vs devam ediyor mu tatile mi girdi bütün kurslari
M marketi mi et but mu aldin 3 nasıl tuttu
Rafaello var daha ne olsun
Su da var
Ohh ne iyi komşular var ya
Doğru ya çok haklısınKurslar devam kuzum
Çarşamba gidicem kuzum.
Şimdi gidip pazar dönüp carsamba bıdaha orda olmak istemedim
Cok sık gidince misafirliğim kalmaz
Ara vermeli gidince hizmet ediliyor hiç degilse