• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bitli kurabiye yaptım yarın misafirlere oturdum kolayla dört beş tane yedim 🤣 benim stresten kendimi yemeğe vurmam 😞

Bitli kurabiye yaptım yarın misafirlere oturdum kolayla dört beş tane yedim 🤣 benim stresten kendimi yemeğe vurmam 😞
Aman kız küçücük bebeklisin annenler sayılmaz da arkadaşlarını yatılı ağırlamasaydın bari kıyamam :( annen gelince azıcık rahatlarsın artık oglus neden huysuz genel mi öyle yoksa atak vs bisey mi var bu sıra 😭

Keşke bebek baba kreşi olsa ikisini de sepetlesem oraya, bebek huysuzlandıkça eşim ondan beter bi hale geliyor ya
Gurbet çok zor sarah 😭😭
Eşin niye geriyor yaa huysuzluk yapıp
Gönder gitsin kafa dinleyecem de
Ben diyorum surat asacaksam git sallandır suratını dışarda düzelince gel

Aman kız küçücük bebeklisin annenler sayılmaz da arkadaşlarını yatılı ağırlamasaydın bari kıyamam :( annen gelince azıcık rahatlarsın artık oglus neden huysuz genel mi öyle yoksa atak vs bisey mi var bu sıra 😭
Onlar gidince de görümcem gelecek 🤣🤣 yazın ev yazlığa dönüyor ben misafir ağırlamayı çok seviyorum da çocuk yokken rahattım şimdi çocuğu babasına bırakıp işimi yapayım diyorum çocuk durmuyor onda her şey kalıyor zor oluyor böyle de
Ya iki gün önce menenjit yaptık menenjit bizde hep ateş yapıyor onun huysuzluğu vardı üstünde iki gündür bide ateş takibi yapıcam diye gece ben de uyumadım öyle hem yorgun hem uykusuz hem stresliyim valla
Ev de çocuktan sonra çok kötü halde düzenim yok saat dört oldu yeni yatak odasını bitirebildim 😞

Eşin niye geriyor yaa huysuzluk yapıp
Gönder gitsin kafa dinleyecem de
Ben diyorum surat asacaksam git sallandır suratını dışarda düzelince gel
El mahkum git diyemiyorum çocuk evde arada bakıyor en azından 🤣🤣
Uykusu varmış da ben hep ortalığı dağıtıyormuşum da daha kahvaltı yapmamış da gündüz 12 de kavga ettik bu onun özeti
Ortalığı dağıtıyorsun dediği de kurabiye yaptım mutfakta sonra çocuğu yıkadık o ara mutfak kaldı haliyle paşam mutfağa girip kahvaltı hazırlarken ortalık dağınık olunca söylenmeye başladı sanki ben açık büfe kahvaltı yapmışım gibi ben de ikide kahvaltı yaptım
Bu arada eşimi çok seviyorum bana da çok yardımı oluyor da arada böyle geliyorlar adama boğasım geliyor

El mahkum git diyemiyorum çocuk evde arada bakıyor en azından 🤣🤣
Uykusu varmış da ben hep ortalığı dağıtıyormuşum da daha kahvaltı yapmamış da gündüz 12 de kavga ettik bu onun özeti
Ortalığı dağıtıyorsun dediği de kurabiye yaptım mutfakta sonra çocuğu yıkadık o ara mutfak kaldı haliyle paşam mutfağa girip kahvaltı hazırlarken ortalık dağınık olunca söylenmeye başladı sanki ben açık büfe kahvaltı yapmışım gibi ben de ikide kahvaltı yaptım
Bu arada eşimi çok seviyorum bana da çok yardımı oluyor da arada böyle geliyorlar adama boğasım geliyor
Ya ev işi gerçekten hiç bitmiyor 😔
Sen niye kendini bebekli halinle yoruyorsun
Boşver gelenler yabancı değil yapsınlar ver ellerine
Bu sıcakta kurabiyeyle uğraşmışsın
Kocanla yapsaydın güzel bir kahvaltı sonra da fırından alsaydı biraz kurabiye yeterdi
Hayatı biz kendi kendimize zorlaştırıyoruz
Ben de senin gibiyim eşim de kızıyor bana
Haklılar aslında

Onlar gidince de görümcem gelecek 🤣🤣 yazın ev yazlığa dönüyor ben misafir ağırlamayı çok seviyorum da çocuk yokken rahattım şimdi çocuğu babasına bırakıp işimi yapayım diyorum çocuk durmuyor onda her şey kalıyor zor oluyor böyle de
Ya iki gün önce menenjit yaptık menenjit bizde hep ateş yapıyor onun huysuzluğu vardı üstünde iki gündür bide ateş takibi yapıcam diye gece ben de uyumadım öyle hem yorgun hem uykusuz hem stresliyim valla
Ev de çocuktan sonra çok kötü halde düzenim yok saat dört oldu yeni yatak odasını bitirebildim 😞
Kiz üzülme bazen çocuksuz evin de ayarı kaçıyor inan ki bak bizim evimiz de şu an sadece toplu ama temiz değil ahdjdj. Pzt kadın gelecekti pazar gecesi 11 sularinda çaydı mesaj atıp. Yani oluyor hiç takilma hele ki daha yaşında bile olmayan bir bebekle bence ağırlandıklarına şükretsin gelenler 🙈🩵

Misafirlik kapatılsın bence
Gelen ne yiyecekse getirsin ev sahibi çay kahve yapsın sadece ya
Geçen bir arkadaş valla evini açtı çay dışında hiç bir şey yapmadı her şeyi biz goturduk 🤣🤣🤣

Oda tatlisi kurabiyesi içeceği meyvesi maden suyuna kadar o derece goturduk bir çeşit bile yapmadı 🤣🤣🤣

Kiz üzülme bazen çocuksuz evin de ayarı kaçıyor inan ki bak bizim evimiz de şu an sadece toplu ama temiz değil ahdjdj. Pzt kadın gelecekti pazar gecesi 11 sularinda çaydı mesaj atıp. Yani oluyor hiç takilma hele ki daha yaşında bile olmayan bir bebekle bence ağırlandıklarına şükretsin gelenler 🙈🩵
Bu temizlikçilerin tripler peki
Ben de birini bulursam burda haftada bir almak istiyorum ya çok zor oluyor böyle ama hiç içime sineni bulamadım kadın yaptıktan sonra ardından ben yapıyorum hep yarım yamalak oluyor sonra diyorum ki ona vereceğim parayla kendime kıyafet alırım djjsks ekonomi bakanı ben hfjsks

Ya ev işi gerçekten hiç bitmiyor 😔
Sen niye kendini bebekli halinle yoruyorsun
Boşver gelenler yabancı değil yapsınlar ver ellerine
Bu sıcakta kurabiyeyle uğraşmışsın
Kocanla yapsaydın güzel bir kahvaltı sonra da fırından alsaydı biraz kurabiye yeterdi
Hayatı biz kendi kendimize zorlaştırıyoruz
Ben de senin gibiyim eşim de kızıyor bana
Haklılar aslında
Yarın gelecek misafir ilk defa geliyor ya bebek doğduğundan beri gelecekler hep bi erteleniyor mecburen bir şeyler hazırlamak durumunda kaldım
Normalde börek pasta yaptırdığım biri vardı o da diş tedavisi görüyormuş kendi kendime yapıyorum işte ya yapmışken buzluğa da koyayım elimin altında olsun dedim ama eşime kalsa bi kek yapsam yeter o da benim içime sinmiyor
Yine de dediğin gibi kendi kendimizi heder ediyoruz valla
Çok yoruldum bugün

Back
X