• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Aktifiz
Hoş geldiniz
Sizi tanıyalım
28 yaşındayım evliyim
Kitap okumaya ve evde vakit geçirmeye bayılırım
Yakın zamanda tüp bebek tedavisini başlayacağım ve kendimi oyalamak adına birşeyler yapmaya çalışıyorum bu grup bana iyi gelecek diye düşünüyorum 🌸

Uyku düzenimi oturtmaya çalışıyorum sabah erken kalktım ufak bir yürüyüşü ardından kahvaltı ve akşam yemeği hazırlığı yaptım🌸🌸 elimdeki kitabı bugün bitirip yenisine başlamayı düşünüyorum birazdan da avm turu yapacağım sonbahar alışverişine yavaştan başlamak lazımm😍

Uyku düzenimi oturtmaya çalışıyorum sabah erken kalktım ufak bir yürüyüşü ardından kahvaltı ve akşam yemeği hazırlığı yaptım🌸🌸 elimdeki kitabı bugün bitirip yenisine başlamayı düşünüyorum birazdan da avm turu yapacağım sonbahar alışverişine yavaştan başlamak lazımm😍
Burcunuz ne

Çok şükür bir haftayı daha atlattık. Yaşasın hafta sonu 😂
Bu hafta içi çabuk geçti sanırım iş çıkışı da bir şeylerle meşgul olduğum için
Aslında işten erken çıkıyorum akşamları da değerlendirebilirim ama hem maddi durumumdan ötürü hem de tembellikten dolayı pek bir şey yapmıyorum.
Arkadaşlarımla dışarı çıktık vakit geçirdik güzeldi iyi geldi mesela.
Hafta sonu planım yok şu an

Selam
Akşama kaşarlı eritme eski kaşar vs den sarıp sigara böreği yaptım yedik
Tomurcuklu da çay demledim
Limonlu da kek yedim mis
Oğlumu uyutuyorum şimdi

Sabah 6.30 dan beri ayakta nasıl dayaniyor 14 saat uyanık valla hayret

Sabah erken kalktım önce kuaföre gittim (her ay zam yapıyor anlamış değilim)
Kahvaltı bile yapmadan Beykoz’a gittik hava muhteşemdi denize sıfır bi parkda oturup bişeyler atıştırdık
Yarım saatlik yolu iki saatte geldikten sonra evde hemen kahvaltı tarzı bişeyler hazırlayıp yedik
Şuan günün en sevdiğim saatlerindeyim artık elimdeki kitabı bitirip yenisine geçicem birde milli maç varmış onu izleyip günü kapatıcam✨

Patates kızarttım
Küçüğe sucuklu yumurta yaptım
Dünden sigara böreği vardı
Güzel kahvaltı yaptık
Kahve içtim badem çikolata ve cevizli sucuk eşliğinde
Tekrar ikinci çayı demledim
Limonlu kek ile çay keyfisi

Oğlanın kargo yanlış gelmiş
Onu iade edip yeniden başka yerden sipariş verdim
Küçüğü uyuttum

Sabah 10.00 da kalktım ve 16.00 kadar temizlik yaptım ama değdi…
Şimdi yeni kitaba başladım uyuyana kadar yarısını okumayı planlıyorum…
Dün gece 3 de uyuyabildim bugün kendimi yordum ki akşam erken yatabileyim✨

Back
X