• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kombiyi mı yaktın 🥹🥹 gerçekten o kadar serin mi hava ya. Su an eşim klima açtı havasız geldi nem çökmüş sicakliyorum deyip ahahaha
Çamaşır kurusun diye yaktım
Kurutma çektirecek kıyafetleri diye
Yoksa ben de yakmıyordum
Yarın kayseri yağlaması
Yqpcsm
Bugün kardelen pastası yapamadim arkadaş çağırdı
Çocuğumla da hiç ilgilenemedim dıye vicdan yaptım. Aldım gittim cocuguyla oynasın diye. Pasta olayı yarına kaldı yağlamanin yanina😬 kelalakaaaa
Afiyet olsun kuşum

Günaydınnnnn haftasonu acayip yorulmuşum çok zor uyandım
Yeni haftaya yeni kitapla başladım 😍

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 14
@flower888
@bebeklinick
@Orenda
@Pearl737
@birmuhendisanne
Kızlar akşama ne var yemekte?
Benim kuru fasulye ve pilav var dün çiğ köfte aldık
İki tane yufka var börek sarabilirim
Kavurma çıkardım
Sütlaç ve muzlu puding de hiç dokunulmadı
Cnm haftasonu aktif olamadım,
Cumartesi günü fırında somon patates yaptık, yanına yeşillik salatasi
Pazar günüde kurbandan kalan etlerim vardı onları fırınladim patates salatası yaptım yanına
Bizde pilav vs yenmiyor
Patatesi seviyorlar
Genelde basit şeyler yapıyoruz
Et yemeklerini as seviyor benimkiler

Günaydınnnnn haftasonu acayip yorulmuşum çok zor uyandım
Yeni haftaya yeni kitapla başladım 😍
Ay bu yazarı güneşe bakmak kitabı ile tanimistim, yaş sürecini anlatan şahane bir kitaptı, kesin bu da çok güzeldir 🥰

Cnm haftasonu aktif olamadım,
Cumartesi günü fırında somon patates yaptık, yanına yeşillik salatasi
Pazar günüde kurbandan kalan etlerim vardı onları fırınladim patates salatası yaptım yanına
Bizde pilav vs yenmiyor
Patatesi seviyorlar
Genelde basit şeyler yapıyoruz
Et yemeklerini as seviyor benimkiler
Afiyet olsun canım
Benim de doymam için muhakkak bir hayvansal protein olacak soframda, geçtiğimiz hafta iki gün balık yemişiz mesela. Ki balığı da önden balık çorbası yanına ille bol salata biraz meze veya garnitür filan yersem doyuyorum adam gibi, yoksa üç saate acıktırıyor balık eti beni🙈

Bugün pazar vardı yufka ve peynir aldım bol bol sarıp buzluğa atıyorum kahvaltıda yada misafir geldiğinde büyük kolaylık oluyor
Akşam yemeği için tavuklu pilav ve salata yapıcam annemim yaptığı kornişon turşusunu çıkarırım yanına 🌸 yeni kitaba başlayacağım ama hangisini okurum henüz karar vermedim…
Dün bitirdiğim kitabı sindirmeye çalışıyorum (orhan kemal / el kızı) Allahım bu nasıl bi kitapdır beni aldı duvardan duvara vurdu resmen yani o kadının hayat hikayesi keşke okumasaydım türk aile yapısı gelin kaynana olaylarını ele alan bi kitap 😢

Bugün pazar vardı yufka ve peynir aldım bol bol sarıp buzluğa atıyorum kahvaltıda yada misafir geldiğinde büyük kolaylık oluyor
Akşam yemeği için tavuklu pilav ve salata yapıcam annemim yaptığı kornişon turşusunu çıkarırım yanına 🌸 yeni kitaba başlayacağım ama hangisini okurum henüz karar vermedim…
Dün bitirdiğim kitabı sindirmeye çalışıyorum (orhan kemal / el kızı) Allahım bu nasıl bi kitapdır beni aldı duvardan duvara vurdu resmen yani o kadının hayat hikayesi keşke okumasaydım türk aile yapısı gelin kaynana olaylarını ele alan bi kitap 😢
Ben de difriz stogu çok severim her türlü yemek olsun sebze meyve olsun veya anlattığın gibi pişmeye hazır ürün olsun 🥰 çok kolaylık gerçekten mutfakta ellerine sağlık
Yaaa kitabı demek çok sevdin bak iyice merak ettim artık 🙈

Daha bugün hiç kahve içmedim
İş yerinde bozulmuş içemedik
Evde de daha canım çekmedi
Yine kahve yanı atıştırmalık aldım
İncir çakma toffie Torku miniki filan

Back
X