- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
Merhaba arkadaşlar..
Çalışan bir bayanım ve yeni evli oldugum için bazı şeylerde çok zorlanıyorum.. Hafta içi 8ile 6 arası çalışıyorum eve 6,30da geliyorum eşimde 15 dakika sonra geliyor. Yemek yap, yemek ye etrafı toparla derken vakit geçiyor. Ne kendime vakit ayırabiliyorum nede dogru düzgün temizligimi yapabiliyorum Onun için açtım bu topiği.
Bu hafta yapılacak işlerimi yazayım öncelikle :)
Haftalık programım
-Ütü yapılacak.
-Kuruyan çamaşılar katlanıp yerine yerleştirilcek.
-Gardolap silinip içindekiler tek tek yeniden katlancak ( Eşim kıyafetlerini alırken karıştırıyor heryeride biraz :-D )
-Tuvalet banyo 2 gün oldu temizleyeli ama bu günlerde tekrar yapmam gerek.
-Balkon yikanacak.
-Kitaplığım düzenlencek ( Kardesim talan ediyor her gelisinde)
-Tabi kitap okunacak hergün. ( Bu zorunlu degil. O gün kitap okumadıysam uyuyamam. )
-Ve her hafta mutlaka okuduğum ve bana nazar boncuğu olan dualarım
*Ya LAtif Ya Allah --129 kere
*Ya Fettah Ya Rezzak--308 kere
*Ya Baki--1000 kere
*Tefriciye--21 kere
Bakalım yetişcekmi işlerim :) Cuamrtesi pazarda üniversitede görevliyim. Sınav varmiş. Pazartesi gününe kadar zaman veriyorum kendime işler bittikçe aycam. Motive olmam lazımm yoksa zorr biter bu işler
Günlük Programım
-Saat 8de eşimle beraber koferansa gitcez. ( Aynı işi yapıyoruz)
-Yemek dışarda yencek.
-Saat 10-11 arasi eve giçeriz. Ne yaparım bilemiyorum ama ütü yada dolabı halletmem lazım
Çalışan bir bayanım ve yeni evli oldugum için bazı şeylerde çok zorlanıyorum.. Hafta içi 8ile 6 arası çalışıyorum eve 6,30da geliyorum eşimde 15 dakika sonra geliyor. Yemek yap, yemek ye etrafı toparla derken vakit geçiyor. Ne kendime vakit ayırabiliyorum nede dogru düzgün temizligimi yapabiliyorum Onun için açtım bu topiği.
Bu hafta yapılacak işlerimi yazayım öncelikle :)
Haftalık programım
-Ütü yapılacak.
-Kuruyan çamaşılar katlanıp yerine yerleştirilcek.
-Gardolap silinip içindekiler tek tek yeniden katlancak ( Eşim kıyafetlerini alırken karıştırıyor heryeride biraz :-D )
-Tuvalet banyo 2 gün oldu temizleyeli ama bu günlerde tekrar yapmam gerek.
-Balkon yikanacak.
-Kitaplığım düzenlencek ( Kardesim talan ediyor her gelisinde)
-Tabi kitap okunacak hergün. ( Bu zorunlu degil. O gün kitap okumadıysam uyuyamam. )
-Ve her hafta mutlaka okuduğum ve bana nazar boncuğu olan dualarım
*Ya LAtif Ya Allah --129 kere
*Ya Fettah Ya Rezzak--308 kere
*Ya Baki--1000 kere
*Tefriciye--21 kere
Bakalım yetişcekmi işlerim :) Cuamrtesi pazarda üniversitede görevliyim. Sınav varmiş. Pazartesi gününe kadar zaman veriyorum kendime işler bittikçe aycam. Motive olmam lazımm yoksa zorr biter bu işler
Günlük Programım
-Saat 8de eşimle beraber koferansa gitcez. ( Aynı işi yapıyoruz)
-Yemek dışarda yencek.
-Saat 10-11 arasi eve giçeriz. Ne yaparım bilemiyorum ama ütü yada dolabı halletmem lazım
Son düzenleyen: Moderatör: