- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Bencede yap yanina saglikli olsun senin menudeSenin menu sağlık fiskiriyor cnmmbnm cok kacgundur kizartma isriyoduda bugun yapagim dedim
brokoli yine yarinakaldi aslinda bugunde yapabirim evet evet yapayim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede yap yanina saglikli olsun senin menudeSenin menu sağlık fiskiriyor cnmmbnm cok kacgundur kizartma isriyoduda bugun yapagim dedim
brokoli yine yarinakaldi aslinda bugunde yapabirim evet evet yapayim
![]()
Tnm cnm kly glsinnBencede yap yanina saglikli olsun senin menudeafiyet olsun ben hazirliklara basliyayim :)
Biri biraz önce karnabahar dedi canim cekti
Benimde cok cabuk cnm ceker :) beli bebistir cni isteyenBiri biraz önce karnabahar dedi canim cektisizin yazdiklarinizi canim ceker diye okumuyorum bile
Sebze istiyor canim ama henüz karar veremedim gülüm![]()
Yok ben oldum olasi böyleyimBenimde cok cabuk cnm ceker :) beli bebistir cni isteyen![]()
Sağol canım gel beraber olsun![]()
Tavuk haşlama (havuc-patates-brokoli-sogan) yanına ekmek :)) sanırım en zayıf menü benimki :))
Vayyy bura guzelmiss alpiben bugun patates kofte kizarticam ve cay bazlama
![]()
bende ıspanak yemeği yapacağım sarımsaklı yoğurtla. başka yanına ne gider acaba![]()
cornella hosgeldin canimazerinn in"ev isleri " topiginden hatirliyorum seni
![]()
hoşbuldukevet cok takılıyordum orda
sonra ınternet kapandı bende bayagı uzak kaldım kk dan![]()
Biri biraz önce karnabahar dedi canim cektisizin yazdiklarinizi canim ceker diye okumuyorum bile
Sebze istiyor canim ama henüz karar veremedim gülüm![]()
Hoşbuldum gülüm :) bugün karnabahar yarında brokkoli olsun, sebze candır :)Hosgeldin canim
karnibahar sezonu acildi ,bayilirim her turlusune bende![]()
Hoşbuldum gülüm :) bugün karnabahar yarında brokkoli olsun, sebze candır :)