Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de su böreği.Bu gün günlerden pizzaaa![]()
Ben bugun dalak kizarttim sogan domates sumak septim ekmek arasi yaptim yanindada kola![]()
Canım ben diyet yapıyorum , her günüm haşlanmış tavuklarla geçicek neredeyse şuan sadece kahve içiyorum
Sadece yedigime ictigime dikkat ediyorum canimm. Fit kalabilmek icinn.aa oyle mi , diyetli diyetli yemek bolumune etiketliyom bende
ozel bi diyet mi uyguladigin yoksa dikkat mi ediyorsun canim ?
Sadece yedigime ictigime dikkat ediyorum canimm. Fit kalabilmek icinn.
Yoksaaaaa beni kimse tutamazzz
Yaaaa.Yapma ya![]()
Bu saatte hiç aklına getirme.Uyuyasım geldi birden midem yat unut diyor
![]()
Akıla düşüren de kimiş?Bu saatte hiç aklına getirme.Yat bence de.
![]()
57 canim. Ben yemege keserek degilde spor yaparak daha hizli veriyorummkac kilosun peki? benim de bi 5 lik fazlam var ,diyetsiz vermeye calisiyorum az yiyerek,hafta sonu ne kadar ise yaradigini gorcem
![]()
Margom57 canim. Ben yemege keserek degilde spor yaparak daha hizli veriyorumm
Efserimmmm sen nerelere gittin be kuzummmmMargom![]()
Bilmem gittim işteEfserimmmm sen nerelere gittin be kuzummmm![]()
Gitme bir yerlereeee :) kuzum sen koysana senin soyle havali resimleriniiii eski zamanlardaki gibiiii yaprak dokumunu mu yasiyorsun suaaann :))Bilmem gittim iştedönüşüm muhteşem olaçak
![]()
Yaza hazırlık yapmak lazım bazen dökmek lazımki yeşil yapraklara yerimiz olsun be margomGitme bir yerlereeee :) kuzum sen koysana senin soyle havali resimleriniiii eski zamanlardaki gibiiii yaprak dokumunu mu yasiyorsun suaaann :))
Yaza daha cok var efserim ya onumuz daha kisYaza hazırlık yapmak lazım bazen dökmek lazımki yeşil yapraklara yerimiz olsun be margom![]()