- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyorBugün menüde makarna var![]()
Bende cocuklarda sevmiyor sade makarnayı .Kıymali, sucuklu, çökelekli,yada degisik tavuklu soslu dene çin makarnasida olur .Öyle yaparsam yiyorlarKeske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyor
Benim eşim de sadece salçalı soslu seviyo ben de kıymalı seviyorum yani bizim makarna zevklerimiz de uymuyo malesefKeske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyor
Etli nohut
Ezogelin corba
Pilav
Yaninada çocuklara karnibaharli bisey yaparim
Turşu
Komposto çilek.
Tatil basladi artik .Pasta borek pizza hergun biseyler yapariz çocuklara .![]()
Keske benim esim de sevse :) yapiyorum hepsi bana kaliyor
Benim eşim de sadece salçalı soslu seviyo ben de kıymalı seviyorum yani bizim makarna zevklerimiz de uymuyo malesef![]()
2 gümdür maymun gibi tavanlardaydımtemizlik yaomaktan pert oldum
bugünde. Çoooook güzel yaptığım herşey enfes oldu misafirlerimide şisirip yolladım ohjj cok şükür
![]()
SağolsınOoh miss gibiEllerine saglik canim
![]()
Unutmusum kumpiri ,dogru firinda somon ve kumpir birlikte yapıyorum .Iki oģlan olunca öküz gibi yiyoruz .Afiyet olsunEvet ,tatil ile beraber hamburger ,pizza ve kumpir menuye dahil ildu bizde de
![]()
Sorma yaa salçalıyı da ben sevmiyorumBende kiymali severim seker'cim ama esim salcali ister hepp :/ Bizde de durum ayni![]()
Bu kadar mı?Bugun kvlerdeydik ,menude
*Kisir
*Yesillik ,
*Tursu
*Kuru pasta vardi![]()
Bu kadar mı?Bir kısırla yolladı mı seni?
![]()
Unutmusum kumpiri ,dogru firinda somon ve kumpir birlikte yapıyorum .Iki oģlan olunca öküz gibi yiyoruz .
Mutfaktan çıkış yok bana .
Hepside gurme gibi.
Teyzesi sebzeli kiyma yapmış benimkine bunu sade yapsaydin daha iyi olurdu demiş![]()
Sorma yaa salçalıyı da ben sevmiyorummakarna en sevdiğim yemeklerden biriydi o zevkim de gitti
![]()
Aynen öyle![]()
![]()
Arada kacamak yapmak lazim aslinda
Kendimizi ikinci plana atmakla dogru yapmiyoruz ama usengeclik oluyor bazen aman iki cesitle ugrasmim diye
![]()