- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
TühCıks,aramızda dağlar var.Ben Anadolu yakasındayım.
 komşu cıkıcaktık be güzel
komşu cıkıcaktık be güzelAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TühCıks,aramızda dağlar var.Ben Anadolu yakasındayım.
 komşu cıkıcaktık be güzel
komşu cıkıcaktık be güzelOlsun bizde burda KK da komşu oluruz,sıkıntı yok, komşudan çok buradaki arkadaşlarla konuşuyorum.Tühkomşu cıkıcaktık be güzel

Neyse söyleyeyim madem,Tokat yöresine ait etli yaprak sarma yapacaktım.Sen kazandın değil mi?Aslında ben sana ayıp olmasın diye katılmadım.Seni geçerdim belki ,üzülürdün,seni sevdiğimden

Beni bu kadar dusunecegin aklima gelmezdi
 Beni bu kadar dusunecegin aklima gelmezdi  Aslinda ben yaprak sarma ,maklube ,kaburga dolmasi falan bekledim ama yapan olmadi. Sanirim boyle olunca benim isim kolaylasti
 Aslinda ben yaprak sarma ,maklube ,kaburga dolmasi falan bekledim ama yapan olmadi. Sanirim boyle olunca benim isim kolaylasti 
Aynen canım bende öyle vallaOlsun bizde burda KK da komşu oluruz,sıkıntı yok, komşudan çok buradaki arkadaşlarla konuşuyorum.

Haydari mesela ?
 Haydari mesela ? Ya da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım
 Ya da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım 
Et kavurmayı bende düdüklüde yaparım.AmaBugün menüde et kavurma ve şehriyeli pirinç pilavı vardı
Zahmetsiz bir menü ne yapsam diye düşünenler düdüklünüz varsa düşünebilirsiniz
 nuryolu
  da (konu sahibi)dahil düdüklü kullanmaktan korktuğu için kullanmayan çok kişi var ne yazık ki.

nuryolu
  da (konu sahibi)dahil düdüklü kullanmaktan korktuğu için kullanmayan çok kişi var ne yazık ki.
Yoğurtlu mor lahana salatası da yapabilirsin o da güzel oluyoYoğurt çorbası
Fırında köfte patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil salata
Islak kek
Afiyet olsun
Akşama misafirlerim olabilir yanına ek bir tane meze düşünüyorum ama bakalım ne bulacağımHaydari mesela ?
Geçen sefer havuç tarator süzme yoğurtlu kırmızı biber mezesi yapmıştım çünküYa da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım

Et kavurmayı bende düdüklüde yaparım.Amanuryolu da (konu sahibi)dahil düdüklü kullanmaktan korktuğu için kullanmayan çok kişi var ne yazık ki.

Yoğurt çorbası
Fırında köfte patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Yeşil salata
Islak kek
Afiyet olsun
Akşama misafirlerim olabilir yanına ek bir tane meze düşünüyorum ama bakalım ne bulacağımHaydari mesela ?
Geçen sefer havuç tarator süzme yoğurtlu kırmızı biber mezesi yapmıştım çünküYa da hiç riske atmadan havuç tarator yapayım

Et kavurmayı bende düdüklüde yaparım.Amanuryolu da (konu sahibi)dahil düdüklü kullanmaktan korktuğu için kullanmayan çok kişi var ne yazık ki.

Hele fisssssss diye fislayinca tum hayatim.film seridi olup gozumun onunden geciyor sanki
 Hele fisssssss diye fislayinca tum hayatim.film seridi olup gozumun onunden geciyor sanki  

Cvp birsz gec olacak ama közlenmis kırmızı biber yoğurtlaması da güzel oluyor meze olaraj canim :)
 Uzerine bi de zeytinyagi gezdirilince lezzeti tavan yapiyor
 Uzerine bi de zeytinyagi gezdirilince lezzeti tavan yapiyor  Cok severim
 Cok severim 
Yeni nesil dudukluler bu korkuları yenmemizi sagliyor ben de kullanamazdim fissler aldigimdan beri kullaniyorum sizin duduklunuz nedir?
 Fobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum
 Fobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum  O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor
 O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor 
Ben de düdüklü olmadan yemek yapamıyorum.Sürekli elimin altında olacakEvet malesef dudukluden feci korkuyorumHele fisssssss diye fislayinca tum hayatim.film seridi olup gozumun onunden geciyor sanki

Neden korkuyorsun birşey mi geldi başına
Neden korkuyorsun birşey mi geldi başına
Valla.basinda "duduk" olan hic bi tencereyi kullanamiyorum canimFobi mi desem aliskanlik mi bilmiyorum ama tum duduklulerden tirsiyorum
O fisss sesi bana potansiyel bi bomba olma ozelligini hatirlatiyor