Sağolsunlar ne güzel yapıyorsunuzişten 6 da çıkıyorum eve gidip ne ara yemek yapcan genelde hoşlanmasamda ya kvlerdeyiz yada bizimkilerde

Sende biraz dinlenirsin
Sende biraz dinlenirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolsunlar ne güzel yapıyorsunuzişten 6 da çıkıyorum eve gidip ne ara yemek yapcan genelde hoşlanmasamda ya kvlerdeyiz yada bizimkilerde

Sende biraz dinlenirsin
Sende biraz dinlenirsin
KIŞ sebzelerinden hepsini yerOooo daha ne olsun bunlarla en azından haftanın iki ,üç gününü kurtarıyorsundurBirgün patates yemeği,kuru fasulye,börek derken hafta tamamlanır..
Peki kış sebzeleri pırasa,ıspanak,karnıbaharOnları seviyorsa haftada 1 gün onları kullanabilirsin

nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..

(ALINTIDIR)
 Esim napacagini bilemezdi
 Esim napacagini bilemezdi 
Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yokher gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem
Ne yaptın ne ettin kakaommBen hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim
Candır candır etsiz yiyorum tabisi
dün yedim yine canımı çektirdin

Demekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam
  Demekki senin cigkofte askin farkli bi boyuta ulasmis nehircim :) Sizin evin civarindaki cigkofteciler issiz kalmaz vesselam 
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımDoktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu
Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi
Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum

Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
 Cigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :) 
Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da
Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya
 Cig et bakteri barindirdigi icin hamilelikle tavsiye edilmiyor malesef
 Cig et bakteri barindirdigi icin hamilelikle tavsiye edilmiyor malesefhayır dostum hayır etsiz çiğ köftemi
Canım hiç yemediğimiz şeyleri aşerebiliyoruzAyy nevos , hamilelik nasil mucizevi biseyCigkofte genel olarak hamilelerin en fazla aserdigi yiyecekmis :)
Bende oglumda cok yedim cigkofteyi , babam surekli yapip yollardi
 Ohhh o daha güzelmiş
Ohhh o daha güzelmiş Babanın ellerine sağlık
Babanın ellerine sağlık
bizde yimeyiz napalım nuryolum çok yiyemem zaten bakma öyle dediğime bende şişkinlik yapıyor :/Etlinin tadi bambaska ama hamilelikte etli yiyebilmek hayal krizantemcim :)
tahmin etNerelisin kiz sen!

Mutfağı çok ama çok meşhur bir şehirNerelisin kiz sen!

Canım hiç yemediğimiz şeyleri aşerebiliyoruzOhhh o daha güzelmiş
Babanın ellerine sağlık

Amin canımEvet ,aynen canim :)
Rabbim tum isteyenlere yasatsin bu guzellikleri
Tesekkurler nevosum

ben buldum ben buldumMutfağı çok ama çok meşhur bir şehir
Neresi neresiben buldum ben buldum

Ellerinize sağlıkBu günkü menü ayranlı çorba,karışık dolma ,turşu.Ben biber dolmasını hiç tek yapmam.Yanına patates,patlıcan,kabak da doldururum.Bugün buzlukta yaprak vardı iki tabak kadar çıkar ,onu da çıkardım,sardım.Hepsi bir tencerede.Oğlum biber dolmasını pk sevmez.Sarma, patates kızıma ve ona,biberler eşime,patlıcan kabak bana

Bak buna katılıyorumMalatya malatya bulunmaz eşin

Ama değil
Ama değil

tahmin et