- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt çorbası
Kıymalı dolma biber
Cacık
Afiyet olsun![]()
nuryolu bu yemeklerı baskasına yaptırıyon sonra gelıp burda paylasıyon cık cık cık coH ayıpAfiet olsun canim![]()
nuryolu bu yemeklerı baskasına yaptırıyon sonra gelıp burda paylasıyon cık cık cık coH ayıp![]()
bılmıyorum yılbası pıyangosu sana cıktıda aşçımı tuttun naptınKime yaptiriyom kiz her Allahin gunu![]()
bılmıyorum yılbası pıyangosu sana cıktıda aşçımı tuttun naptın![]()
ne yarışması conem?![]()
![]()
Ben kendim aşciyim zaten ihtiyacim yok ki
![]()
Hem sen beni birakta soyle bakalim yarismaya hangi tarifle katilcan![]()
ne yarışması conem?![]()
ben oyle bısey hayatta demem kandıramazsın beni çakalllllllllllYoresel yemek yarismasiKatilcam demistin unuttun mu
Nevos sahit hatta
![]()
ben oyle bısey hayatta demem kandıramazsın beni çakalllllllllll![]()
yoooo ben cok gözel yemek yaparımda yarışmaya katılan arkadasların mörelleri bozulmasın diye şaaaapmıyorumYoksa sen yemek yapmayi bilmiyon mu toliş![]()
Şu karalahana çobası zor mudur acabaBugünkü menüm kara lahana çorbası,makarna,yoğurt
yoooo ben cok gözel yemek yaparımda yarışmaya katılan arkadasların mörelleri bozulmasın diye şaaaapmıyorum![]()
neyse şu yoresel yemekler gecsinde bakarızVay caninaYaw sen katil da kk yemek gorsun o zaman ,bi defadan bisey olmaz bak bana guven
![]()
![]()
Şu karalahana çobası zor mudur acabaeşim karadenizli aklına estikçe söylüyor ben lahanayı görsem tanımam
![]()
Tanıyorum onu ona sorarım artıkBen daha evvel hic yapmadim canim ,Kakao ve Ben ayrintisi ile bilir kesin
kk karadenizli hamarat hatunu
![]()
Şu karalahana çobası zor mudur acabaeşim karadenizli aklına estikçe söylüyor ben lahanayı görsem tanımam
![]()
Ben daha evvel hic yapmadim canim ,Kakao ve Ben ayrintisi ile bilir kesin
kk karadenizli hamarat hatunu
![]()
Annemim demesi gibi abur cubur yemekleri mi yapıyorsunTanıyorum onu ona sorarım artık
Meze dedimi üstüme tanımam
Ama sulu yemek dendimi tansiyonum falan fırlıyor![]()