bugün ne yemek yapsam..

6.dan 6.30a kadar vaktim var benim bu surede neler yapabilirim?

dondurucunda hazır neyin var?
dondurucuya yüklen bence yarım saatte kızarta bileceğin şeylerden yap..
düdüklün varsa dondurucuda hazırladığın şeylerden yap hemen

Ben pazar günleri haşlama yemekleri yapıyorm. Nohut, kuru fasulye.... Pazar yemesekte yapıyorum. Pazartesi günü yanına pilav eklyorum. 2 gün yenmiş oluyor. Genelde çorbayı biraz çok yapıp 2 öğün gidiyor. Yeşil mercimek haşlayıp dolaba at, salata meze yaparken hoş tadı oluyor.

Ben pazar günleri haşlama yemekleri yapıyorm. Nohut, kuru fasulye.... Pazar yemesekte yapıyorum. Pazartesi günü yanına pilav eklyorum. 2 gün yenmiş oluyor. Genelde çorbayı biraz çok yapıp 2 öğün gidiyor. Yeşil mercimek haşlayıp dolaba at, salata meze yaparken hoş tadı oluyor.

Bende senin gibi pazar gününden yapıp p.tesi ve salı yediriyorum salı akşamı yapıp çarş. perş yediriyorum daha az yorulup daha az telaş yapıyorum..
çalışınca çok zor oluyor.

Cok moralim bozuldu aksam . Bebek istiyoduk biliyosun. Tam yemek yaparken negatif sonucunu ögrendim.

Taze fasulye. Sehriyeli pilav. Papates kofte biber kizartma...yaninda da tursu mursu

ah canım kıyamam sana tekrar denersiniz üzme kendini umudunu kaybetme moralini yüksek tut ve hep olumlu düşün canım benim..:16::16:

bu arada ellerine salık canım

teşekkür ederim. sabah küvette halı ıslattım.onu yıkıycam- sonra ütü mütü- yine 30 dakikada yemek yapçam......hatta sabaha kadar ev süpürcem. yer-:20:cam silcem...

merhaba kızlar ben bugün kabak patlıcan karnabahar kızartıp sarmısaklı yoğurtla servis yapıcam yanına tarhana çorbası birde yeşil salata sizlerede fikir olur belki diye yazmak istedim

tamam ben de kanıbahar kızartayım+ sarımsaklı yoğurt.. teşekkürler

merhaba kızlar ben bugün kabak patlıcan karnabahar kızartıp sarmısaklı yoğurtla servis yapıcam yanına tarhana çorbası birde yeşil salata sizlerede fikir olur belki diye yazmak istedim

ben balık yapayım diyorum mısır unu ile kızartayım yanınada patates buğulama yapayım bol yeşillikli bir salata yapayım yanına da..

kızlar kızartılmış et dondurucuya atılır mı çok mu saçma bir soru sordum acaba:26:

Back
X