Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.dan 6.30a kadar vaktim var benim bu surede neler yapabilirim?
6.dan 6.30a kadar vaktim var benim bu surede neler yapabilirim?
Ben pazar günleri haşlama yemekleri yapıyorm. Nohut, kuru fasulye.... Pazar yemesekte yapıyorum. Pazartesi günü yanına pilav eklyorum. 2 gün yenmiş oluyor. Genelde çorbayı biraz çok yapıp 2 öğün gidiyor. Yeşil mercimek haşlayıp dolaba at, salata meze yaparken hoş tadı oluyor.
ee canım ne yemek yaptın yarım saatte?
Cok moralim bozuldu aksam . Bebek istiyoduk biliyosun. Tam yemek yaparken negatif sonucunu ögrendim.
ee canım ne yemek yaptın yarım saatte?
Cok moralim bozuldu aksam . Bebek istiyoduk biliyosun. Tam yemek yaparken negatif sonucunu ögrendim.
Taze fasulye. Sehriyeli pilav. Papates kofte biber kizartma...yaninda da tursu mursu
Bu aksam da kendimi temizlige vurcam
teşekkür ederim. sabah küvette halı ıslattım.onu yıkıycam- sonra ütü mütü- yine 30 dakikada yemek yapçam......hatta sabaha kadar ev süpürcem. yer-cam silcem...
merhaba kızlar ben bugün kabak patlıcan karnabahar kızartıp sarmısaklı yoğurtla servis yapıcam yanına tarhana çorbası birde yeşil salata sizlerede fikir olur belki diye yazmak istedim
tamam ben de kanıbahar kızartayım+ sarımsaklı yoğurt.. teşekkürler
merhaba kızlar ben bugün kabak patlıcan karnabahar kızartıp sarmısaklı yoğurtla servis yapıcam yanına tarhana çorbası birde yeşil salata sizlerede fikir olur belki diye yazmak istedim
Zeytinyağlı karnabahar yemeği
pilav
havuç turp salatası içecek
buda bizim akşamki menü![]()