bugün ne yemek yapsam..

estağfurullah canım sağ ol:16:

ev işinide akşamdan dağınıklarımı topluyorum..
uyanır uyanmaz wc ye çaşır suyu döküyorum evden çıkarken şifonu çekiyorum yetiyor..
mutfağı dağınık bırakmamaya özen gösteriyorum bulaşıkları makinaya yerleştirip makinayı çalıştırıp yatıyorum sabah makinayı boşaltıyorum akşam eve geilince rahat oluyor çalkala yerleştir..
akşam yemekten sonra elime bi toz bezi alıyorum 10 dk da ufak çaplı bi toz alıyorum..
gece çamaşırları makinaya atıyorum sabah giderken çıkartıp asıyorum akşam işten gelince topluyorum c.tesi günü işten gelince ütümü yapıyorum..
ben c.tesi günüde çalışıyorum ama yarım gün c.tesi günüm ölmesin diye cuma akşamdan temizliğimin çoğunu bitiriyorum zaten..
bide benim eşim bana çok yardımcı oluyor evi eşim sürüyor camlarıda o siliyor bide ben saat 8 buçuktan önce evde olamıyorum...
çorbalarımı genellikle sabah işe gelmeden yapıyorum..
yemekleri 2 günlük yapmaya özen gösteriyorum 2. gün diğer günün yemeğini yapıyorum akşam telaş yapılmamış oluyor..
bide fazla fazla pişirip dondururcuya çok yemek atarım zor durumlar için canım..

ooooffffff maşallah ben okurken yoruldum sen hem çalışıp hem bunları nası yapıyon.
ben sabah eşime kahvaltıyı zor hazırlıyorum erken gidiyor diye
sen sabah sabah nası yapıyon o kadar işi, 5 te falan mı kalkıyon.

ooooffffff maşallah ben okurken yoruldum sen hem çalışıp hem bunları nası yapıyon.
ben sabah eşime kahvaltıyı zor hazırlıyorum erken gidiyor diye
sen sabah sabah nası yapıyon o kadar işi, 5 te falan mı kalkıyon.

5 buçuk da kalkıyorum canım
kahvaltı yapıyoruz 6:15 de eşim gidiyor 7yi 10 geçede ben.
bide kendimede zaman ayırıyorum sabahları duşuymuş makyajıymış felan:1:
sen çalışmıyorsun sanırım çalışsaydın sende yapardın canım çalışınca mecbur zaman kısıtlı..

sen çalışmıyorsun sanırım çalışsaydın sende yapardın canım çalışınca mecbur zaman kısıtlı..

ben okula giderken duş alacam saç yapacam makyaj yapacam diye hep geç kalırdım.
yok canım herkes senin gibi olmuyor. ne çalışanlar biliyorum evini b*k götürüyor. yemek falan hak getire hergün kahvaltılıkla atıştırıyorlar..
sana maşallah diyelim :) :nazar:

ben okula giderken duş alacam saç yapacam makyaj yapacam diye hep geç kalırdım.
yok canım herkes senin gibi olmuyor. ne çalışanlar biliyorum evini b*k götürüyor. yemek falan hak getire hergün kahvaltılıkla atıştırıyorlar..
sana maşallah diyelim :) :nazar:

sağ ol canım benim:16::16:

vallahi azmine hayranım kelebekkk

ben kahvaltı çoğu kez hazırlamıyorum eşimde bende işte yiyoruz

7 de evde çıkıyor maraton başlıyor bizimde

akşam yemeklerime haftasonlarıma özenirim bilrsin

değişik tarifler denemeyi de seviyorum

vallahi azmine hayranım kelebekkk

ben kahvaltı çoğu kez hazırlamıyorum eşimde bende işte yiyoruz

7 de evde çıkıyor maraton başlıyor bizimde

akşam yemeklerime haftasonlarıma özenirim bilrsin

değişik tarifler denemeyi de seviyorum

haftanın iki günü tavuk etini değiştirerek yedirirsin kalan 2 günede hafta sonundan bişeyler yap 1 gün kalıyor eşinde ona anlayış göstersin kızartma kahvaltı karpuz yersiniz hafta biter gider sende çocuk var çünkü zor..

estağfurullah canım sağ ol:16:

ev işinide akşamdan dağınıklarımı topluyorum..
uyanır uyanmaz wc ye çaşır suyu döküyorum evden çıkarken şifonu çekiyorum yetiyor..
mutfağı dağınık bırakmamaya özen gösteriyorum bulaşıkları makinaya yerleştirip makinayı çalıştırıp yatıyorum sabah makinayı boşaltıyorum akşam eve geilince rahat oluyor çalkala yerleştir..
akşam yemekten sonra elime bi toz bezi alıyorum 10 dk da ufak çaplı bi toz alıyorum..
gece çamaşırları makinaya atıyorum sabah giderken çıkartıp asıyorum akşam işten gelince topluyorum c.tesi günü işten gelince ütümü yapıyorum..
ben c.tesi günüde çalışıyorum ama yarım gün c.tesi günüm ölmesin diye cuma akşamdan temizliğimin çoğunu bitiriyorum zaten..
bide benim eşim bana çok yardımcı oluyor evi eşim sürüyor camlarıda o siliyor bide ben saat 8 buçuktan önce evde olamıyorum...
çorbalarımı genellikle sabah işe gelmeden yapıyorum..
yemekleri 2 günlük yapmaya özen gösteriyorum 2. gün diğer günün yemeğini yapıyorum akşam telaş yapılmamış oluyor..
bide fazla fazla pişirip dondururcuya çok yemek atarım zor durumlar için canım..

Tebrik ederim seni canım. Maşallah. Çok pratiksin. :49:

bende en kısa zamanda türlü yapacağım canım çok çekti:56::56:
ellerine sağlık canım

afiyet olsun canım bayılırım yaz türlüsüne içine bol sarımsak atarım ben bütün mis gibi olurr

kızlarr gec gördüm keske sizde olsaydınız birlikte yeseydik :)) siz gelseniz daha özel yemekler yapardım tabi orası ayrı :9:

iftar menümmm

domates çorbası

fırında karışık kızartma

patates cipss kızartma

yoğurt mayonez dereotu sos

makarna

Back
X