bugün ne yemek yapsam..

antibiyotik kullanıyorum
banamısın demedi canım ya
öldürdü resmen
az bi iyileşsin
doktora koşacam:27:
daha öncede hiç diş çektirmedim:18::18:

ben 1 kere çektirmiştim acı olmamıştı öyle ama 20 likten çok korkuyorum hep saçma saçma şeyler anlattılar bana o yüzden..

rejim benim alanım değil ben bol yağlı bol etli yemekler severim ama salata felan ye az çorba iç az ekmek ye spor yap sen en iyisi canım ben hep yapıyorum sporumu..

Benim gibisin, bende hiç hafif şeylerle geçiştiremem illa kallavi yemekler olacak etli yağlı salçalı yolsa doymuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen kaç kilosun sen:1:

Biraz fazlam var 58 kiloyum 1.65 boy. 55 olsam aslında ideal olacak. Peşpeşe 2 çocuk doğurdum diyorum avutuyorum kendimi. Göbek var biraz bende ama diyet falan yapamıyorum denedim de olmadı.

Biraz fazlam var 58 kiloyum 1.65 boy. 55 olsam aslında ideal olacak. Peşpeşe 2 çocuk doğurdum diyorum avutuyorum kendimi. Göbek var biraz bende ama diyet falan yapamıyorum denedim de olmadı.

hımm olsun 3 kilo fazladan birşey olmaz bende 46 kiloyum 2 kilo felan alsam daha iyi olur ama allahtan cılız durmuyorum..
2 çocukta maşallah allah banada nasip eder inşallah..
isteyen herkese nasip etsin..

hımm olsun 3 kilo fazladan birşey olmaz bende 46 kiloyum 2 kilo felan alsam daha iyi olur ama allahtan cılız durmuyorum..
2 çocukta maşallah allah banada nasip eder inşallah..
isteyen herkese nasip etsin..

Âmin inşallah cnm. 46 da baya azmış. Salçalı yağlı yemeklere devam öyleyse:)

bugün ki yemeğim;

bolca mercimek çorbası .. bi kısmı kavanozlanacak..
canım ıspanak çekti ıspanak yemeği yapacağım pirinçli olandan..
yanına makarna yaparım yakışıyor ıspanakla makarna..

pazar günü için;
kremalı mantar yemeği istiyor canım
pirinç pilavı
çorba ne olur bilmiyorum mercimek içeriz belki gene

p.tesi günü içinde sulu köfte ve pila ya da makarna yapacağım..

bide hafta sonu poğaça yapmayı planlıyorum..

Kızlar yemek yapmayı ve yemeyi severi ama iki çocukla resmen külfet oluyo canım hiç istemiyo
O yüzden aklıma bişi de gelmiyo
Neler yapıyosunuz yazın plzzzz

bostan patlıcanından yemek yaptım enfes oldu
alca soydum bostan patıcanı 2 parmak kalınlığında doğradım ortasını oydum ama oymasamda olurmuş yani. fritözde kızarttım çift taraflı peçeteyle yağını alıp tepsiye dizdim. içi için minik doğranmış dana eti soğan sivri biber güzelce kavurdum soyulmuş doğranmış domates ekledim. domates yumuşayınca biraz salça pul biber karabiber kimyon tuzot yarım tavuk bulyon attım tuz nerdeyse hiç atmadım. 2 su bardağı suyla 15 dakika falan bu harç pişti iyice. suyunu süzüp patlıcanların içine doldurmdum suyunu da tepsiye döktüm 220 derecede yarım saat alt üst ayarda pişiridim. muhteşem bi yemek olmuş

artık misafir menülerime eklicem bu tarifi.
patlıcan sevenler mutlaka denesin.
ben şimdi pilav yapmaya gidom

selam kızlaaar :KK54:
bu saat oldu hala işteyim.
bu saatten snra ne yapılır ki
yediklerime dikkat ediyorum o yüzdn makarna tarzı bişey yiyemem :KK20:
buarada kızlar bu hafta sonu evlilik yıl dönümümüz ve ben hediye konusunda cok basarısızım:KK67: bana bi yardımcı olsanız. bütçe max 1000 tl ama 400-500 olsa daha iyi olur tabi:KK31:

Back
X