bugün ne yemek yapsam..

çalıştıgın için senden bişey beklemeleri normal olmaz zaten
o zaman eşin pide lahmacun kızarmış tavuk falan alsın:34:
yada annenle kv erkenden gelip sende hazırlayacaklar yada evlerinde hazırlayıp sana getirecekler:34:

ah benim annem kendini parçalar melek o ya o kesin börek felan yapar elleriyle acar getirir söylememe gerek yok ama kayınvalidemden hiç bişey beklemiyorum çünkü elinden gelmiyor öyle pek bişey hazır olan şeyleri sever :)
bende hiç sevmiyorum hazır şeyleri ben ne yapıp edip bi liste hazırlayayım zor şeyler yapmayayım ama bişeylerde olsun bence..
mesela;
paget veya piliç pirzola soslayıp kızartayım
bulgur pilavı yapayım
çorba salata yapayım
yaprak sarma yapayım
meze ceşitleri yapayım
salata yaparım
pasta
kurabiye
kek
çikolata topları
çerez felanda alırım bunları yetiştire bilirim diye düşünüyorum
bigün önceden yapsam ne olur ki
börekleri felan annem yapar kesin zaten..
annem gelip bende kalabilir yardım için ama oda çalışacak o gün nasıl gelsin ki kadıncağaz..

ohh maasallah döktürmüşsün bu menüye burun kıvırıcak insan henüz doğmamıstır herhalde :))
bnde eve gidince tavuk yapıcam yanınada makarna bide salata yaparım. bu aksam mac var maç izlerken cips falan yeriz. aslında kek kurabiye bişey yapsam eşim çok mutlu olur da ben yaparken çok mutlu olmam sanırım o yüzden yapmıycam havalar soğudukça bi uyusukluk var üstümde:)

dünden kalani öğlen yedik ben mecbur yapıcam:(

ne yapacağına karar verebildin mi canım benimde yarına bişeyler yapmam lazım malum stok bitcek bugün:1::1:

demeden gecemiycem gercekten iyilikmeleğiymişsin :)))

katılıyorum ama erken anne olmak için sartlar her gecen gün biraz daha zorlasıyor kelebek de ben de çok yeni evliyiz azıcık evliliğin tadını cıkaralım

ah ahh hemde ne zorlaşmak bi doğalgaz faturası geliyor yarısı vergi faturaya bir bakıyorum tövbe bismillah diyorum şoka giriyorum
eee birikim yap kira öde fatura öde borçları bitir ev al hangi ara çocuğa sağlam gelecek kuracağım bilmiyorum..
çok şükür eşimde bende genciz daha önümüzde Allahın izniyle uzun yıllar var..

ne yapacağına karar verebildin mi canım benimde yarına bişeyler yapmam lazım malum stok bitcek bugün:1::1:

evet canım tavuk pilav salata bugünkü menüm tavuğu yarım saat önceden terbiyeliyorum eşim geldiğinde kızartıyorum çok güzel oluyo bi gün önceden terbiyeleyip dolaba koyabilirsin geldiğinde kızartırsın pratik oluyo.
benim mesai bugünlk bitti kılar hepinize iyi aksamlarr şimdiden afiyet olsun :))

evet canım tavuk pilav salata bugünkü menüm tavuğu yarım saat önceden terbiyeliyorum eşim geldiğinde kızartıyorum çok güzel oluyo bi gün önceden terbiyeleyip dolaba koyabilirsin geldiğinde kızartırsın pratik oluyo.
benim mesai bugünlk bitti kılar hepinize iyi aksamlarr şimdiden afiyet olsun :))

sağol canım sanada evde başlayan mesainde kolaylıklar diliyorum afiyet olsun şimdiden hoşcakal..

bendede tavuk dolması,salata,portakal suyu

afiyet olsun canım yanlış anlamazsan eğer yayla çorbası ile pirinç pilavı yakışır mı ki bir birine tabi sen yayla çorbasını pirinçli mi yapıyorsun onu bilemem ama eğer pirinçle yapıyorsan ikiside pirinç ben hiç öyle denemedim yakışıyorsa eğer bende yaparım artık..

Evet canim yayla corbasini pirinc ile yapiyorum ama corbaya cok fazla pirinc koymuyorum o yüzden yakistirdim ben güzel oldu :):). Eger corbada da yogun pirinc olsaydi haklisin pek uyum saglamazdi :)

Evet canim yayla corbasini pirinc ile yapiyorum ama corbaya cok fazla pirinc koymuyorum o yüzden yakistirdim ben güzel oldu :):). Eger corbada da yogun pirinc olsaydi haklisin pek uyum saglamazdi :)

hıı iyi o zaman canım sevindm yakıştı ise skıntı yok:):)
bugün ne yaptın?

11 den saat 3 kadar su böreğiyle uğraştım ne zahmetli bir börekmiş :27: bir daha yapmama kararı aldım:27::27:

tavuk dolmasının tarifi pirlnç küçük olacak kırık pirinç olmaz sonra blrbucuk çay bardağı sırasıyla ceviz 8adet,ayçiçek yağında karıştıracaksın içine eklemen gereken .çkaşığı yeni bahar,1çkaşığı tarçın,karabiber,1yemek kaşığı salça,yarım kaşık yereyağ, bunları kavurduktan sonra 1 çay bardağı su ve maydonoz eklenecek on dakika kaynadıktan sonra tavuğun içine doldurulacak ve dikilecek üstten ve alttan, sonra düdüklüye su eklenip en büyük ocağa konup 1 buçuk saat kısık ateşte pişirilecek,afflyet olsun .çok lezzetli ve orjlnal
tavuk dolması nasıl oluyor canım?
tavuk dolması nasıl oluyor canım? hindi dolması gibi mi?

tavuk dolmasının tarifi pirlnç küçük olacak kırık pirinç olmaz sonra blrbucuk çay bardağı sırasıyla ceviz 8adet,ayçiçek yağında karıştıracaksın içine eklemen gereken .çkaşığı yeni bahar,1çkaşığı tarçın,karabiber,1yemek kaşığı salça,yarım kaşık yereyağ, bunları kavurduktan sonra 1 çay bardağı su ve maydonoz eklenecek on dakika kaynadıktan sonra tavuğun içine doldurulacak ve dikilecek üstten ve alttan, sonra düdüklüye su eklenip en büyük ocağa konup 1 buçuk saat kısık ateşte pişirilecek,afflyet olsun .çok lezzetli ve orjlnal

ellerine sağlık canımm tarif içinde teşekkürler :):)

günaydın kızlaaaarrr
bugün neyapıcam hiç bilmiyorum sizlerden kopya cekicem öğlene dısardan bişeyler yaptırıp eve gitmeyi planlıyorum.
aksam içinde muhakkak corba olan bi menü lazım bana

Back
X