bugün ne yemek yapsam..

neyli yapacaksın manisa kebabını öncelikle onu öğreneyim tatlım sonra ona göre buluruz birşeyler:9:
bende inan sebze et hiçbir fikre sahip değilim akıl ver bana yaaa:16:

dana eti ile yapmayı düşünüyorum üzrine beşamal sos yapıcam canım,

sebze olarak tavuklu karnabahar fırında olabilir, yanına mantı yapabilrisin yada

alinazik ve pirinç pilavı domates çorbası olabilir

sebze olarak tavuklu karnabahar fırında olabilir, yanına mantı yapabilrisin yada

bence kuzu eti ile yap içinede azıcık mantar koy off Allahım bende mi yapsam ki:10:
zaten pirinç pilavı kesinlikle yap birde bunun yanına domates çorbası çok yakışır yoksa ben çok seviyorum die mi yakıştırıyorum bilmiyorum ama yakışır kesin ya.
anam sende zaten domates çorbası yazmışsın off onu yap bence çok yakışacak çok..
ali nazik yanına gider mi onu bilemedim canım ağır olmasın mı?

bence manisa kebabının içine kuzu eti ve mantar koy üzerine iri doğranmış kaşar domates ve maydonos koy.
fırındada karnıbahar ve brokoli yap üzerinede beşamel sosu ve kaşar dök
çorba olarak domates çorbası yap
şehriyesiz sade tere yağlı pirinç plavı yap
gavur dağı salata sı yap bi kaçta meze yap
başkada birşey yapma canım
bende karar verdim manisa kebabaı yapacağım hafta sonu:):):16::16:

hamarat hatunlar bana hafta sonu yapacağım bir kaç çeşit yemek önerisinde bulunur musunuz her akşam yemek yapmak çok zor:31:

-fırında köfte patates yapmak üzere köfterleri ve patatesleri kızart borcama diz
üzerini streç filmle kapat koy dolaba
-ıspanagın varsa yıka dogra kurut onuda koy hazırda dursun
-etin varsa kavur biraz sulu kalsın dolaba koy yiyecegin zaman kalan suyunu çektir yagını baharatlarını ekle
-kuru fasulye,nohut haşla buzluga at:34:

bence manisa kebabının içine kuzu eti ve mantar koy üzerine iri doğranmış kaşar domates ve maydonos koy.
fırındada karnıbahar ve brokoli yap üzerinede beşamel sosu ve kaşar dök
çorba olarak domates çorbası yap
şehriyesiz sade tere yağlı pirinç plavı yap
gavur dağı salata sı yap bi kaçta meze yap
başkada birşey yapma canım
bende karar verdim manisa kebabaı yapacağım hafta sonu:):):16::16:

benimde dana eti evde çok değerlendireyim diye düşünüyordum:(( ozaman kendime deneyeyim güzel olmazsa kuzu etindn yaparım misafire:)) içine soğan domates havuç ve bezelye düşünmüştüm üzerine beşemal sos ve yanına elma dilim patates pirinç pilavı düşündüm,,sebze meze olayında takılmıştım brokoli onlar yapmıştı olmaz karnıbaharı nasıl yapayım o olabilir canım

yap yap haftasonu ohh misss evvet domates çorbası yakışır bu tarife:)))

benimde dana eti evde çok değerlendireyim diye düşünüyordum:(( ozaman kendime deneyeyim güzel olmazsa kuzu etindn yaparım misafire:)) içine soğan domates havuç ve bezelye düşünmüştüm üzerine beşemal sos ve yanına elma dilim patates pirinç pilavı düşündüm,,sebze meze olayında takılmıştım brokoli onlar yapmıştı olmaz karnıbaharı nasıl yapayım o olabilir canım

eti önceden pişirecekmisin cnm:44:

mrb kızlaaaarrr ben yine yoğun mu yoğun bi gündeyim. ama bugün cok keyifliyim çok çalıştım ödülü hakettim yarın sabah erkenden antalyaya gidiyoruz galatasarayın macı var onu izliycez 3 gün gezicem kafa dağıtıcam. gece rüyalarımda bile calışırken görüyorum artık kendimi bi molaya ihtiyacım var :))) dün aksam fırında sebzeli tavuk pilav çorba yapmıstım bugün de öğle yemeğimizde bu üçlü vardı aksama anneme davetliyiz balık yapıcakmış ben evimde balık yapmıyorum mutfağım çok yeni kokmasın diye oyüzden sık sık anneme gidiyoruz balık yemek için :))

Yoğurtlu kereviz salatası yap içinede ceviz parçacıkları koy hem sağlıklı hem vitaminli ve lezzetli hem farklı olur hava atarsın,kerevizler çiğ olarak rendelemen gerekecek ufaktan tatmanı isterim

canım ben bezelye koymuyorum içine ama öylede olur sanırım ben havuç patates mantar o şekilde yapacağım.
karnı bahar ile brokoliyide şöyle yapabilirsin ikisini beraber suda haşla hatta içine ikide havuç koy haşla sonra borcama koy beşamel sosu ve kaşar peynirini üzerine dök fırına ver kaşar eriyince hazır.
hem o sana brokoli yaptı sen ikisini birden yapıyorsun ne olacak ki:):)

dana eti ilede yapabilirsin ama ben kuzu etini daha çok seviyorum daha çok yakışıyor gibime geliyor canım o yüzden öyle söyledim.

mrb kızlaaaarrr ben yine yoğun mu yoğun bi gündeyim. ama bugün cok keyifliyim çok çalıştım ödülü hakettim yarın sabah erkenden antalyaya gidiyoruz galatasarayın macı var onu izliycez 3 gün gezicem kafa dağıtıcam. gece rüyalarımda bile calışırken görüyorum artık kendimi bi molaya ihtiyacım var :))) dün aksam fırında sebzeli tavuk pilav çorba yapmıstım bugün de öğle yemeğimizde bu üçlü vardı aksama anneme davetliyiz balık yapıcakmış ben evimde balık yapmıyorum mutfağım çok yeni kokmasın diye oyüzden sık sık anneme gidiyoruz balık yemek için :))

vayy canım gez gez ohh bide gs macı benim yerimede slogan at stres atarsın hem bağırdıkça:):)
benim mutfakta normal olarak çok yeni ama ben yapıyorum ama öyle koku felan olmuyor canım.

eti önceden pişirecekmisin cnm:44:
tabi canım et sote yapar gibi pişirip garnitürüyle kavuruyorum
ohh afiyet olsun canım,bi Karadenizli olarak balığı çok severim
canım ben bezelye koymuyorum içine ama öylede olur sanırım ben havuç patates mantar o şekilde yapacağım.
karnı bahar ile brokoliyide şöyle yapabilirsin ikisini beraber suda haşla hatta içine ikide havuç koy haşla sonra borcama koy beşamel sosu ve kaşar peynirini üzerine dök fırına ver kaşar eriyince hazır.
hem o sana brokoli yaptı sen ikisini birden yapıyorsun ne olacak ki:):)
tamam ikisini bir yapayım farklı olur o zaten sadece salata gibi yapmıştı brokoliyi
dana eti ilede yapabilirsin ama ben kuzu etini daha çok seviyorum daha çok yakışıyor gibime geliyor canım o yüzden öyle söyledim.

kesinlikle kuzu etinden daha güzel olacaktır,hem biraz yağlıu ve çabuk piştiğinden eminim,ama misafir kalabalık buzluk dana eti dolu olmasa karışık yaparaım ha:))

tabi canım et sote yapar gibi pişirip garnitürüyle kavuruyorum

ohh afiyet olsun canım,bi Karadenizli olarak balığı çok severim

kesinlikle kuzu etinden daha güzel olacaktır,hem biraz yağlıu ve çabuk piştiğinden eminim,ama misafir kalabalık buzluk dana eti dolu olmasa karışık yaparaım ha:))

yap dana eti ile gitsin canım karışık yapma riskli biri pişer biri pişmez rezil olursun sen elindekini kullan bence

Back
X