bugün ne yemek yapsam..

Ne güzelmiş bu topik böyle yaaa aksam ne yemek yapsam diye duşun dur bende takılayım sizlere kabul ederseniz mesela ben bu aksam tavuk hasladım, suyuna terbiyeli corba, pilav bi de zeytinyağlı portakal suyuyla pırasa pişirdim....

Bugün domates çorbası, karnıbahar ve makarna var.
Dün yaptım:)
Bugün rahatım derkeeenn işten sonra ütü yapıcam..
Evin işi bitmiyor.

sağol canım. oğluşun şimdi nasıl çok geçmiş olsun. doktora giittiniz mi?

daha iyi kelebekcim oğlum ama dün büyük kazası geçmiş salıncağa çarpmış kaşının tam altını Allahtan gözüne gelmemiş yavrum çok şişmiş morarmış kıyamam ya offff ,bide hasta hsat parka götürmüş halası

benimde evde mantar var birde pişmiş et var ne yapacağımı bilmiyorum:((

Ne güzelmiş bu topik böyle yaaa aksam ne yemek yapsam diye duşun dur bende takılayım sizlere kabul ederseniz mesela ben bu aksam tavuk hasladım, suyuna terbiyeli corba, pilav bi de zeytinyağlı portakal suyuyla pırasa pişirdim....

hoş geldin canım, senin menü güzelmiş pırasa ya bayılırım:))ama portakal suyu ile hiç denemedim

Benım de bugun dünden kalan pilav, cok az da pırasa var cocuklar yemiyor pırasayı, cok az da çorbam var ama yetmez ne yapsam acaba???

portakal suyuyla yapılan pırasaya bayılırım kendim hiç yapmadım ama bi kaç kere yemiştim:))) eşim pırasayı evde görmek bile istemiyor kaldı ki yesin bnde onun sevmediği seyleri sadece kendm için pişirmk istemiyorum. dün aksam makarna köfte salata ice tea vardı hepsini de yedik haliyle bu öğleye yemek yok dısarda yiycez.

daha iyi kelebekcim oğlum ama dün büyük kazası geçmiş salıncağa çarpmış kaşının tam altını Allahtan gözüne gelmemiş yavrum çok şişmiş morarmış kıyamam ya offff ,bide hasta hsat parka götürmüş halası

çok geçmiş olsun cnm ya
iyide hasta çocugu neden parka götürdülerki:47:
kaç yaşında halası

akşama nohutlu etli erişteli çorba
kabaklı yoğurtlu havuç salata

yapıcam başka da bir şey yapmaya takatim yokk

Merhabaa ben de yeni evliyam ve çalışıyorum yemek yapmayı seviyorum,bazı şeyleri zaten biliyordum çünkü öğrenciyken ayrı şehirde yaşamıştım ama bazı şeyleri yeni yeni yapıyorum.mesela geçen gün hayatımda ilk defa kek yaptım portakallı damla çikolatalı süper olmadı ama fena da olmadı.dün akşam yemeği ezogelin çorba,pilav,sebzeli et sote vardı. Akşam da birgün önce canım çekti diye yaptığım kek ve kısırdan çayla yedik.çaylar eşimden oluyo gerçi ezogelin çorba yapıyorum ama güzel çay demleyemiyorum:1:

Şimdi akşam aynı yemekler var ama çorbamız bitti. Ne çorba yapsam diyorum.tarhana,mercimek,yayla,ezogelin dışında bildiğim yok.şehriyeli domates çorbası mesela ama tarifiniz varsa makbule geçer.bir de cacık yapacağım.

Genelde yemek yapıyorum iki üç gün yiyoruz.ne yapacağım üç dört gün önceden aklıma geliyor.haftaya mesela biber dolması etli(ilk defa yapacağım) ,ıspanaklı börek(bu da ilk), pane tavuk harcıyla kıZartılmış çıtır tavuk patates ve barbunya (bunu çok yaptım:1:) gibi seçenekler için malzemem var.seçip yapacağım.neyse çok uzattım var mıdır yeni başlayanlar için çorba tarifleri:34:

Selamlar :)
Bugün kasarli tavuk kizartmasi yapmayi düsünüyorum bakalim olacak mi :9:

Back
X