bugün ne yemek yapsam..

nescafeli kup u nasıl yapıyorsun canım acaba

Tencereye 1 kaşık un, 1 kaşık nişasta ve 2 tatlı kaşığı nescafe koyup 2 bardak sütle pişiriyorum. Kaynayınca yarım bardak şeker ekleyip biraz daha pişiriyorum. Altını kapatınca da 1 paket vanilya ve 1 tatlı kaşığı margarin ekleyip çırpıyorum kuplara boşaltıyorum. Üstüne krem şanti veya damla çikolata fındıkla falan süslüyorum.

Tencereye 1 kaşık un, 1 kaşık nişasta ve 2 tatlı kaşığı nescafe koyup 2 bardak sütle pişiriyorum. Kaynayınca yarım bardak şeker ekleyip biraz daha pişiriyorum. Altını kapatınca da 1 paket vanilya ve 1 tatlı kaşığı margarin ekleyip çırpıyorum kuplara boşaltıyorum. Üstüne krem şanti veya damla çikolata fındıkla falan süslüyorum.

çok güzelmiş eline sağlık canım:56::56:

bardak su bardagımı ölçüde kullanılan. çok güzel bi tarife benzıyo denemk ısterım. muhallebı gıbı oluyor heralde buzdolabında falan bekletıyor musunuz?

Tam benlik bir tarif olmuş ilk fırsatta deneyeceğim

teşekkür ederim canım
önce patlıcanları soyup küp küp dogruyorum
tuzlu suya atıyorum
soganı ve sarımsagı kavuruyorum
biber domates ekliyorum bunlar öldükten sonra salça biraz çeviriyorum sonra patlıcanı ekliyorum
biraz daha kavuruyorum en son su yarım bulyon acı seviyorsan pul biber eklersin
suyunu çekene kadar pişir sonrada çayla beraber güzel gidiyor
istersen üstüne sarımsaklı yogurtta dökebilirsin:34:

deneyeceğim canım ben patlıcanı çok severimmm:)

bardak su bardagımı ölçüde kullanılan. çok güzel bi tarife benzıyo denemk ısterım. muhallebı gıbı oluyor heralde buzdolabında falan bekletıyor musunuz?

Su bardağı canım. Evet buzdolabında soğutup süslemesini en son yapıyorum :)
Puding gibi oluyor aroması çok güzel.

bizde bugün kurufasulyeye devam edeceğiz

dünden pilavım azz

yanına ne yapsam bilemedimm

ama yarına palamutt varrr

balığa bayılırımmmm:))

Slm kelebek nbr nqpıosunn:3:

Bizde bugün dününün aynısı ürü fasülye ve bulgur pilavı var.Bir de cnm çok çektiği için aldığım ve eşime yedirmemek için uğraşacağım profiterollü pasta:9:

:1::1: hala diyette mi eşin işe yaradı mı bari:9:
iyiyim canım bende işteyim aynı sen nasılsın?
nasıl gidiyor hamilelik risk var mı hala?

Back
X