bugün ne yemek yapsam..

ana bide o var değil mi off ya ben unutmuştum ne güzel hediye felan olayını keşke hatırlatmasaydın hiç:):)

canım boşversene kimin ne yaptığını ne düşündüğünü bence yaptıra bilirsin puzzle ben çok beğenirdim şahsen ama böyle ufak değil büyüklerden olacak karıştırıp vereceksin ilk önce normal olarak ne olduğunu bilmediği için beğenmeyecek beğenmiş numarası yapacak sonrada siz çödükçe resim meydana çıkacak ve eşin şaşırıp çok beyenecekk anaaamm bende mi her evli çif gibi bundan yaptırsam ki acaba:):):37::37:

yaptıralım dimi:)))
ben internetten arastırdım 500 ve 1000 parca yapıyolar ben 500 parcalı yaptırmayı düşünüyodum 1000 parcanın içinden cıkamıyoruz biz:)) baska da aklıma bişey gelmiyo çok vakit gecirmeden sipariş vermem lazım.bugün sende düşünsene belki daha güzelbişey buluruz nasılsa eşlerimizin pişti olduklarından haberleri olmıycak:)))

yaptıralım dimi:)))
ben internetten arastırdım 500 ve 1000 parca yapıyolar ben 500 parcalı yaptırmayı düşünüyodum 1000 parcanın içinden cıkamıyoruz biz:)) baska da aklıma bişey gelmiyo çok vakit gecirmeden sipariş vermem lazım.bugün sende düşünsene belki daha güzelbişey buluruz nasılsa eşlerimizin pişti olduklarından haberleri olmıycak:)))

tamam düşüneyim canım ama inan hiç yaratıcı değilimdir bu konularda:):)
bende işyerime yakın yerde yapan bi fotoğrafçı var diye hatırlıyorum akşam bi oraya sorayım altından kalka bilir mi diye bide sorayım oda fikir verir belki:):)

akşama yemekli misafirim gelecek acaba ne yapsam? çok kararsızım, şöyle hafif, yapımı basit ama güzel bir şeyler olsun istiyorum. fikri olan var mı? :)

akşama yemekli misafirim gelecek acaba ne yapsam? çok kararsızım, şöyle hafif, yapımı basit ama güzel bir şeyler olsun istiyorum. fikri olan var mı? :)
sulu köfte yap 2 gündür taktım sulu köfteye herkese onu öneriyorum ben dün yaptım valla benim tarif çok basit yarım saatte olup bitiyor yanınada pilav yap bide çorba yap domates çorbası olabilir bide ben kesin bi kaç çeşit mezede yapardım:)

sulu köfte yap 2 gündür taktım sulu köfteye herkese onu öneriyorum ben dün yaptım valla benim tarif çok basit yarım saatte olup bitiyor yanınada pilav yap bide çorba yap domates çorbası olabilir bide ben kesin bi kaç çeşit mezede yapardım:)

canım sulu köfte dediğin kıyma ve patatesle olan mı?

bde omates çorbasını nasıl yapıyorsunz?

canım sulu köfte dediğin kıyma ve patatesle olan mı?

bde omates çorbasını nasıl yapıyorsunz?

evet canım kıyma ve patatesle olan bazıları havuçta koyuyor ama ben öyle sevmiyorum çünkü tatlımsı bir tat veriyor..

domates çorbasınıda ben hazır domates suyu un ve süt kullanarak yapıyorum normal domatesten pek sevmem yiyemiyorum

hımmm et sote yapabilirsin ,
güveç yapabilirsin harika olur bence..

olabilir canım çokta güzel olur :34:

evet canım kıyma ve patatesle olan bazıları havuçta koyuyor ama ben öyle sevmiyorum çünkü tatlımsı bir tat veriyor..

domates çorbasınıda ben hazır domates suyu un ve süt kullanarak yapıyorum normal domatesten pek sevmem yiyemiyorum

bende hiç koymadım havuç. domates çorbasını ben normal domatesle yapıyordum bunu deneyeceğim teşekkür ederim:34:

bende hiç koymadım havuç. domates çorbasını ben normal domatesle yapıyordum bunu deneyeceğim teşekkür ederim:34:

afiyet olsun canım önce iyice unu kavur ama yoksa tadı gercekten çok kötü oluyor ve domates suyunu ekledikten sonra kaynayınca içine çok az sıcak su ekle oda kaynadıktan sonra sütünü koy kaynayıncada kapat altını canım ben yarım şişeye yarım su bardağı süt koyuyorum 1 yemek kaşığıda un koyuyorum canım.

bide canım sulu köfteye bence lezzet veren reyhan ben köftenin içine reyhan koyuyorum harika oluyor azda pul biber

reyhan ve taze naneyi pazardan alıp evde kendim kurutup birbirleri ile karıştırıp elimle ufatıyorum bu şekilde kullanıyorum harika oluyor.

ohh ne güzel temizlik gibisi m var keşke evde olsaydımda bende temizlik yapıyor olsaydım çok şanslısın :)

valla şanslıyımda canım
pişman oldum:27:
perdeleri yıkayım boşboş oturana kadar dedim
perdeyi söktüm makineye attım
eeee dedim bari camın tozunu almazsam olmaz camı açınca açmaz olaydım:53:
nerden başladım diye söylenmeye başladım
resmen fırtına var dışarda:ssz:

valla şanslıyımda canım
pişman oldum:27:
perdeleri yıkayım boşboş oturana kadar dedim
perdeyi söktüm makineye attım
eeee dedim bari camın tozunu almazsam olmaz camı açınca açmaz olaydım:53:
nerden başladım diye söylenmeye başladım
resmen fırtına var dışarda:ssz:

Allah iyiliğini versin bu havada cam mı sildin:1::1:

Allah iyiliğini versin bu havada cam mı sildin:1::1:

yok olarak silmedim zaten
salonumun camına güvercinler yuva yaptı
camın önü cam kuş pisliginden gözükmüyor:27:hergün yıka aynı gene malesef eşimde hayvanları rahat bırak diye bana kızıyor:33:
dün camın önünü yıkadım havalar sogudu kuşlar gitmiştir dedim ama bugün gene aynı
camı açtım tozunu alıyım bari dedim:9:
güvercinler tepeme çullandı zaten:9::9:
yani cam silmedim sadece tozu gitti camın:27:
misafirlerim müsade etmiyor
bu kuşlarla napacam bilemedim ya
bi fikrin varmı:44:

camın önü cam kuş pisliginden gözükmüyor:27:hergün yıka aynı gene malesef eşimde hayvanları rahat bırak diye bana kızıyor:33:
dün camın önünü yıkadım havalar sogudu kuşlar gitmiştir dedim ama bugün gene aynı

misina yöntemini dene canım 1-2 denemeden sonra birdaha gelmezler

ya da poşetle bile çözüm bulabilirsin canım yanlız senin üst katında aynı şeyi yaparsa garanti çözüm olur çünkü senin camına konamayan onun camına konarsa oraya pisler senin camınada azda olsa gelir

Back
X