Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebekcimm hiç kendini yorma madalya takmıyorlar canım, ben artık akıllandım o konuda,şimdi günümüz var ailece ayda bir yemekli(bana katılmak istermisin nezaketinde bile bulunmayıp girmek zorunda bırakıldığım gün),inan normal yemek gibi ağırlayacaım anlasınlar hatalarını,eşine yansıtma sakın adamlar hak veriyor gibi görünüyor ama anasını tutuyor larr bunu unutma canım
benim felsefem '' ne kadar değer, o kadar değer'' bitti.
kelebekcim nasilsin?
ben dün kiymali pideyi yaptim fakat ablamin anlattigi hamur tarifine göre yaptim sanki biraz daha kolay geldi bana :))
insaAllah senin tarifi de deneyecegim bir gün..
tecrübe kazanmis olurum..
hamuruna oval sekil vemrekte zorlandim :S
birde kasarini cok kacirdim..
agir oldu yani migdeye oturdu diyebilirim
ama yine de fena olmadi..
ilk denemelik gayet iyiyidi..
4 tane büyük pide ciktigi icin 2sini bugün yiycez..
yarina Allah Kerim![]()
geyet iyi duruyor ikinci denemende daha iyi olacağına eminim canım![]()
Canım bence de çok güzel görünüyor
Özgün bir şekli olmuşBen de deniyeyim bari bakalım benimki neye benzicek
Bi de şey ben kıymaları hiç bişeye çiğ koyamıyorum sanki pişmeyecek zannediyorum. Az da olsa kavuruyorum :/
InsaAllah canim
Hele kenarlarina cok güldük ama esimle
Ekmek gibi olmus mübarek.
Seklini veremeyince uclarini ücgen seklinde birlestiremedim :))
Tesekkür ederim canim evet bu efulim style olmus biraz dimi
Hmm bende basta korktum acaba pisermi diye..
Sonra youtube da izledigim videodada cigden koymustu bayan diye bende öyle koydum..
Ve gercekten pisiyor yani..![]()
olacak artık o kadar:)
bide bende kıymayı çiğden kullanmam azıcıkda olsa kavurunca tadı daha güzel oluyor bana göre![]()
mrb kızlar.
ben cok yoğun çalışıyorum buaralar pek fırsatım olmuyo girmeye yemeklerimde öyle eskisi kadar özenli olamıyo(
gecenlerde bi baktım bi pamuk poğaça mı ne vardı tarifini alıyım dedim ama o arada bi iş çıktı kaldı öyle bakamadım bi daha bi link paylasılmıştı sanırım bilen varsa paylasırsa sevinirim.
sizler neler yapıosunuz sanırım vefa84 geri gelmiş hoşgelmiş:))
kelebekcim eşin kardesi geldi aklıma hala sende mi gitmiş olduğunu umuyorum
mrb kızlar.
ben cok yoğun çalışıyorum buaralar pek fırsatım olmuyo girmeye yemeklerimde öyle eskisi kadar özenli olamıyo(
gecenlerde bi baktım bi pamuk poğaça mı ne vardı tarifini alıyım dedim ama o arada bi iş çıktı kaldı öyle bakamadım bi daha bi link paylasılmıştı sanırım bilen varsa paylasırsa sevinirim.
sizler neler yapıosunuz sanırım vefa84 geri gelmiş hoşgelmiş:))
kelebekcim eşin kardesi geldi aklıma hala sende mi gitmiş olduğunu umuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/662003-bugun-yemek-yapsam-110.html
canım bu sayfada yaseminA arkadaşımızın paylaştığı bir tarif..
şimdiden afiyet olsun![]()
çok tesekkür ederim canım fırsat olursa yarın aksama misafir almayı düşünüyorum bu poğacadan yapmak geciyo aklımdan insallah yapabilirim.buarada sen daha kaç yasındasın da hayattan zevk almamaya basladın duymamıs olıyım:)) bunlar en güzel günlerimiz
Bugün kolaya kaçıp, balık salata yapıcamCanım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Hem tarih çalışmam lazım daha of off![]()
beni bu hale getirenler utansın
ama ne yapayım canım ya çok bunaldım artık çok sıkıldım..
yaparsın canım pratik tarif kolay gelsin umarım güzel geçer![]()
gecer gecer bugünlerde gecer :))bnde bazen bunalıyorum işler sanki hiç bitmiycekmiş gibi geliyo ama yapıcak bişey yok:)) çalışırken sürekli oturduğum için istikrarlı bi kilo alışım var arada kahve çikolata molalarımında etkisi var tabi. ama suaralar rejimin r'sini aklımdan geciremem cok yorgunum zaten herkesn var yani kendine göre dertleri dert etme sen de boşver