bugün ne yemek yapsam..

Yoğurt çorbasında 6 bardak suya 3 bardak yoğurt mu konur ben yayla çorbasında öyle yapmıştım yoğurt çorbası onun pirinçsizi di mi:26:

canım hiç ölçü ile yapmıyorum belirli tencerem var ona gör göz kararı yapıyorum,evet piriçsizz

canım hiç ölçü ile yapmıyorum belirli tencerem var ona gör göz kararı yapıyorum,evet piriçsizz

Tamam cnm teşekkür ederimm

Akşam menüme ek oldu
Kremalı mantar çorbası
Biber dolma yaptım
Ek olarak fırında peyniri makarna yaptım.

Biberler azıcık fazla pişmiş olabilir.biberler kalın diye fazla pişireyim dedim baktım bu sefer de çatalla pişti mi diye bakayım derken cırrt yırtılır gibi oldu kenardan:9::31:

Wouuuw, çok güzel görünüyor :56: Eline sağlık canımmm :16:
Ben de yarın kayınvalidemi falan kahvaltıya çağırcam, bunu yapabilirim inşallah bi deneyim :6:

Tesekkür ederim canim :16:
Yemek konsundada bu kadar basarili olabilmeyi ümit ediyorum :37:
Kolay gelsin ve simdiden afiyet olsun size :16::56:

Tamam cnm teşekkür ederimm

Akşam menüme ek oldu
Kremalı mantar çorbası
Biber dolma yaptım
Ek olarak fırında peyniri makarna yaptım.

Biberler azıcık fazla pişmiş olabilir.biberler kalın diye fazla pişireyim dedim baktım bu sefer de çatalla pişti mi diye bakayım derken cırrt yırtılır gibi oldu kenardan:9::31:

Dünkü mantar çorbası umduğumdan güzel oldu,eşim de çok beğendi
Biber dolmalarının altı azıcık yanmıştı ben fırın efektli biber dolma dedim:9:içi güzeldi ama suluydu,ben kuru sevmem içini ama usulü sanırım ki daha kuru olmasıdır
Fırında peyniri makarna ı-ıh sevmedim,beşamel sos yapıp dökmediğimden kuru olmuştu,ama karnımda ağrı oldu uzatmamak için kaşar rendeleyip verdim fırına

-Yoğurt Çorbası
-Karnıyarık
-Arpa Şehriyeli Pilav
-Salata
-Cacık
-Yalancı Tavuk Göğsü işte bu akşam ki menüm :)

Akşam dün anneden alınan
Lahana sarma
Mantarı tavuk sarma
Peyniri börek var annecik kapları doldurdu eve dönerken:16:

dün bir kaç çeşit yemek yaptım bu hafta idare eder belki bizi.
güveçte etli kuru fasulye
bezelye yemeği
nohutlu pilav
mercimek çorbası
meze çeşitleri

bu arada nohutumuda kuru fasulyeyide dün haşladım çünkü aklımda ikisini yapmakta yoktu karbonat koydum suyuna yarım saatte haşlandı

-Domates Çorbası
-Ispanak
-Fırında Makarna
-Yoğurt
-Sütlü İrmik Tatlısı :56::56:

Back
X